دوستان من هم می خواهم فردا برم هارد H.D.D W.D BLACK 500GB 32MB بخرم خوب هست یا نه ؟
بعد می خواستم بدونم فرق رنگ مشکی وسبز در چی است؟
از تمام دوستان متشکرم.
دوستان من هم می خواهم فردا برم هارد H.D.D W.D BLACK 500GB 32MB بخرم خوب هست یا نه ؟
بعد می خواستم بدونم فرق رنگ مشکی وسبز در چی است؟
از تمام دوستان متشکرم.
من تست های اولترا عزیز رو که قرار داده بود رو نگاه کردم و نکته جالب این بود که سرعت این هارد رو از sdd ها هم بیشتر نشون میداد ، که برای من جای تعجبه ، حالا چطور
من که تفاوت سرعت چندانی بین این دو در سیستم های که بستم حس نکردم و خودم این دو رو همیشه با هم برابر میدونستم
ولی نکته برتری وسترن به سامسونگ این هست که سابقه وسترن در تولید هارد و ذخیره کننده ها دیرنه و خیلی درخشانه و برخلاف اون سامسونگ در سری f1 و f2 اصلا سابقه خوبی نداره
حال تصمیم با شماست
اما سری گرین برای بک اپ گیری خوبه ، چون حالت پارکینگ داره و هارد در مواقع بیکاری استن بای میشه که این امر سرعت رو کاهش میده
در ضمن دوستانی که قصد خرید رو دارن در نطر داشته باشن که اولویت سرعت یه هارد ابتدا به سرعت چرخش هست و بعد حافظه بافر یعنی 7200 که روی هارد ها میزنه به معنای همون سرعت چرخش هست که به همین دلیل تمامی هارد های 7200 از وسترن گرفته تا مکستور همگی از ویندوز 7 امتیاز 5.9 رو کسب میکنند
امروز برای خرید رفتم میگن وسترن مشکی سازگار نمیده فقط سبزهست 58000 تومان .
دوستان گارانتی دیگه نیست ؟
شما همون سامسونگ F3 رو بگیر چون وسترن سبز خوب نیست!
من 500 گیگ می خواهم ایا این مدل 500 گیگ دارد؟
چند سال گارانتی دارد؟
مدل کامل لطفا ؟بافر این مدل چنده ؟سرعت؟
با تشکر.
بله دارهمن 500 گیگ می خواهم ایا این مدل 500 گیگ دارد؟
2سال با گارانتی سام سرویسچند سال گارانتی دارد؟
مدل کامل که همون سامسونگ F3 هستمدل کامل لطفا ؟بافر این مدل چنده ؟سرعت؟
بافرش هم 16 مگابایت هست
سرعت هم 7200RPM
فقط یه نکته چون روی هاردهای سامسونگ به صورت مستقیم ننوشته F3
باید روی هارد جلوی کلمه ی MODEL نوشته باشه HD502HJ در غیر این صورت F3 نیست
![]()
Last edited by H.A.M.E.D; 26-05-2010 at 13:11.
وسترن تا 10 تومن گرونتره و دیدیم که سامسونگ بهتره
پس اولویت با سامسونگه و وسترن ارزش خرید نداره
Last edited by sasan816; 26-05-2010 at 13:09.
دوستان این سامسونگ زمان خرید تو جعبه خاصی یا پک خاصی داره یا اینکه مثل هارد های مکستر درون پلاستیک هست ؟
با تشکر از تمام دوستان که کمک کردن.
تو پک هست مثل عکسدوستان این سامسونگ زمان خرید تو جعبه خاصی یا پک خاصی داره یا اینکه مثل هارد های مکستر درون پلاستیک هست ؟
فقط موقع خرید به اون نوشته توجه کنید که بهتون F2 ندن
وسترن بلک به علت نایابی الان حدود 70 هزارتومن قیمتشه ، پس باید با این قیمت بی خیالش شد ، سامسونگ f3 هم نایایابه و دقت کن که f2 رو بهت نندازن ، اگر گیر نیاوردی و عجله برای خرید داری اجبارا به سراغ سیگیت 7200.12 برو ، ولی بهتره در این صورت صبر کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)