با گارانتی
3 4 روز پیش از سازگار قیمت گرفتم سیگیت رو با گارانتی 2 ساله این قیمت می داد
با گارانتی
3 4 روز پیش از سازگار قیمت گرفتم سیگیت رو با گارانتی 2 ساله این قیمت می داد
100 بار بهشون گفتم که ضربه نخورده چون از هفته ی اول همین طور بود من مستقیم با مسول گارانتی که صحبت نکردم با مغازه دار که ازش خریدم واسط هست در ضمن من اهواز هستم گارانتی رفته تهران.
حالا گفتن راست یا دروغ هارد رفته تایلند تا یک هارد جدید جاش بفرستند.
داداش دستگاهت اگه منفجر هم بشه از تهران نمیفرستن بیرون!!!!!!!
دارن کلاس میزارن و اینکه تاخیرشون رو موجه کنن
شما چرا کنار میای ؟ طرف بهت گفته ضربه خورده قبول کردی ؟ برو خاکشون رو به توبره بکش بیخود کرده به یوزرش اینطوری میگه !
شما پا فشاری کن ضربه نخورده و حتی کسی هم داری اونور بفرست برای گارانتی اش پیگیر بشه ... وظیفه اش هست اگر گارانتیه تعمیر یا تعویضش کنه
من خودم یه سونی داشتم همین ایران رهجو حاضر نبود ببینه مشکلش چیه خاموش میکنه ... مشخص بود AC power مشکل داشت سری FZ... طرف همین رو گفت ضربه خورده و نمیشه کاری اش کرد و عامل انسانی بوده ... من هم هر روز زنگ میزدم میگفتم لای پر قو بوده بالا ضربه چیه ...
آخر هم قبول نکردند ... من هم رفتم شورای انفورماتیک شکایت نامه رسمی کردم.
نبودید ببینید یک هفته بعد چطوری به پام افتادند تا بیام رضایت بدم ... مملکت همچین هم بی قانون نیست اونم برای شرکت های معتبر !!!
Last edited by REGISTERED-USER; 06-06-2010 at 22:42.
با زور كه نميشه كاري رو پيش برد ؟
ولي پيگير باش ( اگه واقعا ضربه خورده بلاخره يه جايي مشخصه)
اگه بين نوت بوك ها هارد s.s.d فراگير ميشد خيلي خوب بود ديگه از اين مشكلات خبري نبود
اینجاست که گارانتی خودش را نشون میده...
به قول یه بنده خدایی این شرکت ها زمانی که برای گارانتی بهشون مراجعه میکنی انگار ارث پدرشون را میخواهند...
البته گارانتی خوب هم داریم...
داتیس زیاد گارانتی معروفی نیست ... بیشتر ایسر سونی اچ پی و دل رو پوشش میده
ولی لپ تاپ یکی از دوستان مشکل آورد روشن نمی شد (سونی CW) برد پیشش گفتن مادربرد مشکل داره ... عوض می کنیم ولی طول میکشه ... سه هفته بعد آماده شد و داره کار میکنه بدون مشکل
بعدا فهمیدیم کرم از خودش بوده و داشته با یه برنامه روی اورکلاکش کار میکرده
ولی گارانتی قبول کرد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)