نه جانم مشکل ایجاد نمیکنه
برای این بتا هست که هنوز میکروسافت آزمایشش نکرده که تاییدیه WHQL را بهش بده
وگرنه خود من هم دارم از همون استفاده میکنم . شما بگید چه ویندوزی و نسخه چند بیتی
اونرا دارید استفاده میکنید که روی یک سرور دیگه برایتون خودم بگذارمش.
در ضمن احتمالا اون کافی نتها لطف کردن و فلاش را نصب نکردن برای همین نمیشه از سایت
NVIDIA داونلود کرد در ضمن کی گفته با DialUp نمیشه اونرا داونلود کرد من خودم قدیما با
DialUP فیلم داونلود میکردم ( شب میگذاشتمش بعد فردا میامدم داونلود شده اش را تحویل
میگرفتم)
دوست عزیز من همین الان دارم از کافی نت براتون پیغام میزارم ولی هر کاری کردم نمیشه سایت هارو باز کرد اگه میتونید جدیدترین ورژن کارت گرافیک منو برام بزارید برای ویندوز7وهمxpممنونم خیلی زیادجدید بودن ورژن کارت گرافیک برام مهم نیست چون سی دی خودش خراب شده اینو میخوامسرعت اینترنت بیشتر 32نمیشه نمیدونم چرا به خاطر همین نمیتونم با این اینترنت فال های حجیم دانلود کنم متاسفانه!!!!!
دوست عزیز شما داری لطف به ما میکنی میشه بگی من جدیدترین ورژن مادربردم که asus p5kpl/1600رو بهم بگی از کجا دانلود کنم برای ویندوز 7 وxp
البته چون من هم ویندوز 7 دارم هم xp تقریا نیاز به تمام درایوهای کارت هام دارم که مودم من هم گیابایت هست مدل v.92 56k bps
ممنون میشم کلا کمکم کنید خیلی ممنونم
فدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااات
![]()
دوست عزیز شما نفرمودید ویندوزتان 32 بیت هست یل 64 بیت.
اینها درایورشان فرق داره .
آخه دوست عزیز نگاه کنید چند تا P5kPL هست
به هر حال اگه P5KPL خالی هست این صفحه درایورش را داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال ببینید اینها را میتونید داونلود کنید. (البته من آپلودشون نکردم)
Vista/7 64-bit: Here
Vista/7 32-bit: Hereکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آینها آخرین درایور تایید شده توسط MicroSoft هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیزم دقت کن
asus p5kpl/1600
![]()
صفحه مربوط به داونلود توی سایت Asus توی زیر قسمت مادربردهای LGA 775 در شاخه چیپست G31 قرار دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)