دو تا 16 لینک برای کراس فایر هست یعنی 32 لنز
بله فعلا با اکثر نرم افزار ها و بازی ها و همینطور سیستم عامل ها با 6 هسته مشکل داره(البته مشکل بیشتر به محدودیت از جانب نرم افزار ها مربوط میشه) ولی 100% در آینده نه چندان دور این مشکل حل میشه
دو تا 16 لینک برای کراس فایر هست یعنی 32 لنز
بله فعلا با اکثر نرم افزار ها و بازی ها و همینطور سیستم عامل ها با 6 هسته مشکل داره(البته مشکل بیشتر به محدودیت از جانب نرم افزار ها مربوط میشه) ولی 100% در آینده نه چندان دور این مشکل حل میشه
به طور 100% با این سیستم موافق هستم......
فقط مشکلی که هست اینه که Raid0 کلا زیاد توصیه نمیشه چون دیتا خیلی امنیت پایینی دارند و برای افارد و سیستم هایی خانگی استفاده نشه بهتره!
میشه دلیل اینکه 860 مخصوص گرافیک و بازی هست بیان کنید؟!رسته ولی 16 لینک نه 8 لینک
ضمن اینکه 860 cpu خیلی بهتره مخصوصا در کارهای گرافیکی و بازی
1090 نصبت به قیمتش در برابر کارایی ارزش خرید نداره
درسته Six-Core 1090T در حال حاظر قیمت بالایی داره ولی در عوض شما یک پردازنده Six Core در اختیار دارید که در آینده خیلی سیستم به روز تر نسبت به یک P55/860 خواهید داشت!
در ضمن در حال حاظر اکثر Game/Application های موجود توانایی استفاده از 6 هسته رو به طور کامل ندارند ولی در آینده با عرضه و پشتیبانی این برنامه از 6 هسته یا بیشتر تفاوت پردازنده های Quad Core با Six-Core مقدار خیلی زیادی افازیش پیدا میکنه شاید حدودا 40درصد.....!
+
تفاوت CrossFire 16X و 8x به طور تقریبا نا محسوسی هست که در بازی ها AA/AF در حد بالا تفاوت ایجاد میکنه که فکر نمیکنم تا 2 سال آینده مشکلی وجود داشته و همچنین این 2xHD5770 در حالت CrossFire در هر صورت از HD5870 به طور محسوس قویتره!
موفق باشید/آرمان![]()
دوتا هست ولی 8 لینکشه PCI Express 2.0 x16 slots (blue: single at x16دو تا 16 لینک برای کراس فایر هست یعنی 32 لنز
or dual at x8/x8 mode; white: x4 mode)
32 لنز ؟
15 درصد تفاوت دارهتفاوت CrossFire 16X و 8x به طور تقریبا نا محسوسی هست
Last edited by sasan816; 24-05-2010 at 12:48.
دوستان هی میگن شش هسته ای
باید خاطر نشان بشم که در آینده وقتی صحبت از 6 هسته ای بشه مدل های 1090 و 1055 جزو اولین طراحی ها و ضعیف ترین های یاد میشه که با تکنولوژی 4 هسته ای این کمپانی ساخته شده که حتی معماری ساختش به کیفیت i7 نیست ، پس این پردازنده در اینده هم راندمان چشمگیر بیش از i7 920 و 930 و 860 نمیده ، چون معماری ساخت 4 هسته ای فنوم رو دارن
مثل همین الان که از x4 620 یاد میشه که از لحاظ توانایی اختلاف چندانی با e8400 نداره با اینکه 2 هسته ای هست
نمیشه درباره اینده به این گونه صحبت کرد که 6 هسته ای ها سلاطین اینده هستن ، اینتل سال 2011 پردازنده های 8 هسته ای خودش رو عرضه میکنه
نرم افزار ها به سوی بهینه شدن پیش میرن و نه حجیم شدن ، داشتن هسته اضافی در الان و اینده فقط امکانی همچون رندر سریعتر و مالتی مدیا بیشتر رو میده
که با طراحی نلهام اینتل شما چه 4 هسته ای بگیری و چه 6 هسته ای تا چندیدن و چند سال درمانده نمیشید ، تردینگ و یا هسته ای مجازی امتیازی هست که i7 رو همیشه نسبت به amd برتر نگه میداره
من هیچ وقت به دوستانم برای امورات مثل بازی و گرافیکی در حد خانگی و حتی گیمینگ حرفه ای کراس فایر پشنهاد نمیکنم
چون هم دردسرش بیشتره و هم فشار بیشتری به سیستم میاره و هم مصرفش بییشتر میشه ، تفاوت فریم در 2*5770 و 5870 به حدی نیست که بخواهید این کار را انجام بدید ، از جمله امتیازات این کار این هست که شما با خرید 5870 سی وات مصرف رو پایین اورده و همچنین یک اسلات خالی میمونه تا هر وقت دوست داشتید بتونید دو عدد 5870 رو کراس فایر کنید
روی هم میشه 1775 که عمرا بتونم اینقدر بدم. طبق صحبتی که با پدر گرامی شد اصلا بالای 1600 نمیتونم بدم.
1- زیاد علاقه ای به AMD ندارم ولی خوب احتمالا بخاطر ترس از محصول جدیده. و فکر نکنم 6 هسته نیاز داشته باشم.
2- این که شد 1811 تومن که دیگه کلا از توانم خارجه
3- تکنیک AA چیه؟
4- مقاله ای یا تاپیکی در مورد کراس فایر دارید؟ چون من اصلا نمی دونم چیه.
5- هاردم می خوام یک 1 ترا باشه. اینطوری راحت ترم. البته اگه 2 تا 500 خیلی بهتره بگید.
6- فکر نکنم این سیستم صداش کم باشه
7- فکر مصرف برق ما رو هم بکنید این ها احتمالا خیلی زیاد بشن.
Last edited by artara74; 24-05-2010 at 17:14.
خلاصه ای بر گزینه هایی که فعلا انتخاب کردم:
Monitor:
W2262TQ (256)
W2261VP (246)
Cpu:
Intel Core i7 860 (310)
MB:
Gigabyte P55A-UD3 (185)
Ram:
Cruise Blood Iron 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb) (140)
VGA:
Sapphire 5770 (200)
Sapphire 5850 (300)
XFX Ati Radeon EAH5770 1GB (200)
HDD:
Western Digital Caviar Black 1Tb (110)
Samsung 500g F3 RAID0 x2 (Price???)
Drive:
HP 1270i (34)
Sony BDU-X10S (140)
Power:
Green GP685B (105)
Green GP885B (145)
Case:
Green Magnum 2 (37)
Keyboard & Mouse:
A4Tech G7100 (25)
Logitech Cordless Desktop MX3200 Laser (115)
Speaker:
Logitech X-540 (135)
نبود؟
Last edited by artara74; 24-05-2010 at 17:49.
یعنی میگی مشکل از سیستم عاملاست ؟البته حتما در آینده با سرویس پک هایی که برای سیستم عامل ها ارایه میشه مشکل ساپورت 6 هسته ای تا حدود زیادی حل خواهد شد
Anti Aliasing سیستم پردازش چند باره edge یا لبه ها برای دندانه دندانه نشدن لبه ها . معمولا توی سیستمای ضعیف کلا خاموشه .تکنیک AA چیه؟
به وضوح مشخصه که این حرفا متعصبانه است . همین الان توی تستای مالتی ترید 6 هسته ای های amd قویتند . اگه سایتا 4 تا تست مالتی ترید کاربردی مثل xillisoft video converter و adobe premire cs4 انجام میدادن معلوم میشد . ضمنا مثلا روی CS5 های ادوب تست بشه یقینا AMd جلو میفته .باید خاطر نشان بشم که در آینده وقتی صحبت از 6 هسته ای بشه مدل های 1090 و 1055 جزو اولین طراحی ها و ضعیف ترین های یاد میشه که با تکنولوژی 4 هسته ای این کمپانی ساخته شده که حتی معماری ساختش به کیفیت i7 نیست ، پس این پردازنده در اینده هم راندمان چشمگیر بیش از i7 920 و 930 و 860 نمیده ، چون معماری ساخت 4 هسته ای فنوم رو دارن
مثل همین الان که از x4 620 یاد میشه که از لحاظ توانایی اختلاف چندانی با e8400 نداره با اینکه 2 هسته ای هست
بله تا حدودی اشکال از سیستم عامل هم هست ولی بیشتری مشکل در حال حاضر به نرم افزار ها بر می گرده
اخه دوست من وقتی نمی تونید دلیل منطقی برای رد مطالب من بیارید می گید متعصبانه هست
اگر از دوستان فروم باز توی پی سی ورد بپرسین یا به پست های من سر بزنید می بینید که اکثرا amd رو پیشنهاد دادم ، در ضمن خودم از فنوم 945 اسفاده میکنم و ماهی 10 تا پلتفرم amd می بندم
ولی طی نتایجی که گرفتم معماری ساخت از تعداد هسته هم مهم تر هست که باید اعتراف کرد اینتل برنده این بازی بوده
اما متاسفانه وقتی حقیقت امر گفته میشه دوستانی که ارادت خاصی نسبت به یکی از این دو کمپانی دارن میگن طرف اون وری هست
درکل من پیشنهاد میکنم برای amd فعلا برای بودجه های زیر 800 هزار تومن بهتره ، اون هم فقط در سری های فنوم
نکته دیگر هم که هست برای مصراف خانگی و بازی تا سالیان سال 4 هسته ای کافی هست ، بیشتر مصارف خانگی بازی هست و با استناد به صحبت های نیکان جان عزیز توی یکی از همین تایپیک ها با پیشرفته شدن گرافیک ها و جایگزین شدن gpu به جای cpu در اعمال بازی فکر نکنم تا حداقل 4 سال نیازی به 6 هسته ای در بازی ها باشه
خوب پس همون اینتل. من مصرفم خیلی بالا هم بره به 6 هسته احتیاجی پیدا نخواهم کرد. و اگر هم پیدا کردم احتمالا 2 3 سال دیگه که اون موقع تصمیم می گیرم که 6 هسته ایه اینتل رو بگیرم که مجبور نشم کل سیستمم رو عوض کنم.
حالا یکی میشه تکلیف منو معلوم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)