والا مسلما به دردم نمیخوره هم پول بیشتری خرج میکنم هم فک نکنم واسه تایپ 4 هسته ای بودن سی پی یو برگ برنده باشه نهایتا میخوام یه کارت ویزیت طراحی کنم با فتوشاپ که بازم جواب میده درسته؟
والا مسلما به دردم نمیخوره هم پول بیشتری خرج میکنم هم فک نکنم واسه تایپ 4 هسته ای بودن سی پی یو برگ برنده باشه نهایتا میخوام یه کارت ویزیت طراحی کنم با فتوشاپ که بازم جواب میده درسته؟
بله به راحتی
نظر من این هست که همون آتلون 240 را بگیرید یا با کمی خرج بیشتر یک ATHLON II X3 425 بگیرید حدود 70 تومن که کاملا کار شما را راه می اندازه
AM3 - AM3 - Sempron 140 - 2.7GHz 38000دوست من هر چی کمتر بهتر
MSI - GF615M-P33:60000
elixir 1GB 1333 23000
CASE + Power 30000
DVD RW:Liteon 22X=22000
hdd 160 =30000
203000
ممنون از دوستان
والا نظرم رو سی پی یو همون 240 هست مین رو بین ام اس ای و گیگا موندم
رم هم خودم نظر خاصی ندارم
مانیتور رو هم همون aoc خوبه
رو رم و مین نظر خاصی دارید گارانتیش تو گیلان خیلی مهمه
یا جمله بندی این عبارت غلطه یا تناقض داره .من به شخصه دو هسته ای های اینتل رو به amd ترجیح میدم و به همین دلیل و با توجه به پیشرفت تکنولوژی به شما 4 هسته ای amd پیشنهاد دادم
من واقعا گفتم . منظورم این نبود که اشتباه گفتی .در مورد مانیتور بعید می دونم که قیمتش از 140 بیشتر باشه البته قبلا مادایران یک ماوس از برند MEVA اگر درست گفته باشم بصورت اشنتیون روی این مدل میداد
ممنون شدیدا .البته چیپستهای ارزون قیمت انویدیا با گرافیک های قوی مخصوصا مدلهای ATI مشکل داشتند ولی مطمئنا با کارتهای انویدیا مخصوصا مدل 8600 هیچ مشکلی نداره
مدل DDR3 ش که 90 تومنه .ولی اگر خیلی در این مورد وسواس داره من GA 78LMT-S2 را با قیکت 75 تومن توصیه می کنم
نه مدل GA 74LMT-S2 در تهران حدود 73 تومن هست و در شیراز هم 71 تومن بود(آخرین قیمتی که داشتم)
البته فکر کنم در اون پست اشتباه تایپ کرده بودم که اصلاحش می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)