تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: کمک فوری : بهترین مانیتور با قیمت 250 تا 300

داره خودمونی میشه amir_aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هترین انتخاب برای شما LG - 23" - M2394A + TV + MONITOR + REMOTE

به قیمت 280 چوب
    full hd
    دوست عزیز کنتراست این مانیتور چنده ؟! آیا LED هستش ؟

،سلام
    بهترین گزینه برای شما P23700 هست به قیمت 260 تومن
    البته میتونید حدود 40 تومن دیگه بزارید رو پولتون و SAMSUNG XL2370 بگیرید
    در بین TV ها هم میتونید به SAMSUNG 22" LCD B690 حدود 280 فکر کنید ،
    تو تاپیک هایی که اینجا خوندم و البته مربوط به قبل از عید بود هیچ کس دل خوشی از مدل p23700 نداشت و می گفتن برگشتی خورده ، در مورده مانیتور xl2370 هم گفتند که تازه وارد هست و با مدل های ارزون تر مثل 2286 با توجه به قیمت تفاوت آن چنانی نداره!!!

با توجه به این که کاربرد من گیم و فیلم هست بیشتر ممکن توضیح بدید در این موارد ؟

سلام من نمیدونم این ملت از ورود مانیتور LED خبر ندارن که اینقدر چسبیدن به مانیتور LCD ؟
    الان مانیتور LED با مارک AOC توی بازار اومده که شرکت ماد ایران هم گارانتیش کرده.کنتراستش 1 به 1000000
    این یعنی آخر کیفیت. من یدونه 22 اینچش رو خریدم 265 هزار.مصرف برقش هم یک سی ام LCD هستش
    اگه فیلم با پسوند MKV یا HD داری میخوای کیفیت اصلیش رو ببینی باید با LED ببینیش
    دیگه خود دانی!!!
    دقیقا مدل مانیتورتون چیه ؟! مثلا همین مدل 2370 که دوستان معرفی کردن LED هست دیگه دوست عزیز
    اگه مهمه tv باشه که b690
    حتی در حالت عادی هم به xl2370 ترجیح میدمش.
    قیمت این مانیتور چنده ؟! آیا full hd هستش ؟!

--------------------

با سپاس از تمامی دوستان
    Last edited by amir_aria; 23-05-2010 at 21:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تو تاپیک هایی که اینجا خوندم و البته مربوط به قبل از عید بود هیچ کس دل خوشی از مدل p23700 نداشت
    بله یه سری از دوستا با سری P مشکل داشتند
    در مورده مانیتور xl2370 هم گفتند که تازه وارد هست و با مدل های ارزون تر مثل 2286 با توجه به قیمت تفاوت آن چنانی نداره!!!
    راستش من کیفیت 2286 رو از نزدیک ندیدم ولی میتونم بگم 2370 واقعآ عالیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabkard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Germany

12

دوست عزیز کنتراست این مانیتور چنده ؟! آیا LED هستش ؟
    با سپاس از تمامی دوستان

دوستان توجه کنن که تمام مانیتورهای بازار هنوز بر پایه تکنولوژی LCD تولید وساخته میشوند
    وانهایی را که در تبلیغات تلویزیونی ورسانه های مجازی به ان اشاره میشود کهLED هستن یک دورغ مصلحتی برای خریداران کم دانش است وشرکتها کلک مرغابی میزنن
    تمامledهای بازار بک لایت led هستن یعنی به جای نور لامپهای فلورسنت از دیودهای LED برای نور پس زمینه استفاده میکنن
    وبرای همین مصرف برق کمتری دارند وکنترست بالاتر ولی تصاویر دل چسبی ندارن تقریبا هنوز با فلورسنتها برابرن منهای مصرف برق
    LED های واقعی بسیار گران قیمت هستن وبهOLEDمعرف هستن وتنها در ابعاد کوچک ساخته میشوند مانند گوشی موبایل N86و N85 نوکیا که تصویر بی نظیری را ارائه میدهند

کیفیت برند سامسونک از DVD WRITER مشخصه البته حق خرید با مشتری است

FULL HD LCD BEAK LIGHT LG - 23" - M2394A + TV + MONITOR + REMOTE قیمت 275 چوب با دو سال گارنتی

Size: 23" Wide
    Resolution: 1920*1080
    Brightness: 300 cd/m2 ( Typical)
    Contrast Ratio: 20,000 : 1 (DFC)
    Viewing Angle: H: 170°, V: 160°
    Supported Colors: 16.7 M Colors
    Horizontal Frequency : 30 ~ 83 kHz
    Vertical Frequency: 56 ~ 75 Hz
    Normal Operation: 50 Watt
    Last edited by shabkard; 24-05-2010 at 01:07.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در سری مانیتورهای بک لایت LED سامسونک فعلا اشکالات اساسی وجود دارد یکی انعکاس وحشتناک نور محیط است ومشکل بعدی سوختن سطری پیکسلها میباشد من در چندین فروم دیگر مشاهده کردم کاربران از سریLED سامسونک راضی نیستن فقط ظاهر زیبایی دارند

LG LCD M2394A

Size: 23" Wide
    Resolution: 1920*1080
    Brightness: 300 cd/m2 ( Typical)
    Contrast Ratio: 20,000 : 1 (DFC)
    Viewing Angle: H: 170°, V: 160°
    Supported Colors: 16.7 M Colors
    Horizontal Frequency : 30 ~ 83 kHz
    Vertical Frequency: 56 ~ 75 Hz
    Normal Operation: 50 Watt
    انعکاس وحشتناک که غیر ممکنه و حرفتون بی اساس هست چون مانیتور led سامسونگ glossy نیست بلکه matte هستند و انعکاس نور خیلی کمی دارند درست مثل تمام مانیتورهای matte دیگه.
    و گفتید مشکل بعدیش سوختن سطری پیکسلها هست پس با توجه به طرز گفتنتون یک مشکل تقریبا عمومی هست , میشه لینکهای مربوطه رو بذارید.
    نمیدونم این xl2370 چیه که تمام فنهای LG با تمام توانشون سعی میکنن خرابش کنن , به نظرم دلیلش اینه که رقیبی براش توی رنج خودش در شرکت مورد علاقتون براش وجود نداره.
    فکرنمیکنید به جای تخریب یک محصول عالی که از خیلی سایتهای معتبر امتیازات بالایی گرفته میشه حداقل در موردش نظر نداد؟

5. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان گرامی پیش از اینکه بحث فن بازی و... آغاز بشه ...

با توجه به تفاوت قیمت 65 هزار تومانی میان دو مدل LG M2394A و samsung xl2370 مقایسه ای انجام بدید.

تا ببینیم در صورت برتری یکی بر دیگری ( کدام ؟ چرا ؟ ) کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب دوستان من نمیدونم شما چطور میخواهید یک مانیتور با یک مانیتور تلوزیون را با هم مقایسه کنید. من که هیچ جای دنیا
    ندیدم چنین کاری بکنن . هر کدوم از اینها کاربرد خودش را داره.

در ضمن این درست که کنتراست مانیتورهای LED از کنتراست مانیتورهای LCD بیشتر هست ولی اون کنتراست مسخره 1 به چند
    میلیون یک کنتراست هست که به هیچ وجه اندازه گیری نشده یلکه یک محاسبه ریاضی اونرا بدست اورده که شرکتها دیدن برای
    تبلیغ خیلی خوب هست به خورد مشتری میدن حالا فرقی نداره این LG هست یا سامسونگ یا سونی یا هیتاچی و یا هر برند دیگه
    که میخواهد باشه .

نکته دیگه اینه که در حال حاظر تمام مانیتورهای LED بازار دقیقا از همون پنلی استفاده میکنند که توی مانیتورهای LCD بکار میره تنها
    تفاوت اینه که برای روشن کردن صفحه توی LCD از لامپ CFL استفاده میشه و توی LED ها از LED بکار میره که چون LED نور سفیدش
    خالصتره پس رنگ سیاه صفحه نسبت به سیاه LCD سیاهتر میشه ولی به هیچ وجه در کیفیت تصویر با مانیتور LCD که از
    اون پنل استفاده میکنه تفاوتی نداره.

در ضمن که این چرندیات را گفته که LED به میزان 1/30 LCD برق مصرف میکنه . میزان مصرف برق تنها حدود 10 وات کمتر از 30-40
    واتی که LCD مصرف میکنه هستش.

در ضمن من توصیه میکنم برای بازی کردن دنبال مانیتوری باشید که زمان پاسخ دهی پایین داشته باشه و برای فیلم به زاویه دید
    مانیتور توجه کنید مگر آنکه بخواهید دقیقا عین مجسمه ابوالهول جلوی مانیتور بشینید یک ذره تکون نخورید تا خدای نکرده تصویر
    تیره نشه.

در آخر هم مانیتورهای AOC از آشغالترین مانیتورهای بازار هستند که نه شفافیت تصویر دارند نه کیفیت تصویر شدیدا توصیه میکنم
    سراغشان نرید . به عنوان نمونه برید مرکز کامپیوتر ایران و از پشت ویترین تصویر یک LED اون را با به عنوان مثال یک LCD مانند
    LG W2262TQ مقایسه کنید دیگه همه چیز دستتان میاد.
    Last edited by JEskandari; 24-05-2010 at 04:00.

8. این کاربر از JEskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قیمت این مانیتور چنده ؟! آیا full hd هستش ؟!
    من گفتم اگه مهمه که tv باشه 22b690 توصیه منه.
    قیمتشم حدوداَ 290 باید باشه. البته آقا حامد گفته بودن.
    full hd هست و گفتم به xl2370 ترجیح می دمش چون هم ارزون تره هم کیفیتش عالیه.
    LED تبلیغاتیه و زیاد تفاوت کیفیتی با LCD نداره و OLED گرون تره. البته n85 , n86 , ... هم صفحشون AMOLED هست و تکنولوژی متفاوتی با OLED دارن و کیفیت تصویرشون خیلی خوبه.
    b690 کیفیتش با led سری 7 سامسونگ من مقایسه کردم بهتره و احتمال بالایی میدم از xl2370 هم بالاتر باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من به بازار تهران دسترسی ندارم اما اینجا به من گفتند مانیتور xl2370 تو بازار نیست.

بودجه من همون طور که عرض کردم تا 250 -300 هست ، کاربرد هم بازی ، فیلم و وبگری.!

با این تفاسیر چه مانیتورهای دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟ (گرافیک 5770ati )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من به بازار تهران دسترسی ندارم اما اینجا به من گفتند مانیتور xl2370 تو بازار نیست.

بودجه من همون طور که عرض کردم تا 250 -300 هست ، کاربرد هم بازی ، فیلم و وبگری.!

با این تفاسیر چه مانیتورهای دیگه ای پیشنهاد می کنید ؟ (گرافیک 5770ati )
    5770 تو بازی توی رزولوشن full hd به مشکل می خوری.
    بهتره 2286 که full hd نیست برداری.

12. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    نکته دیگه اینه که در حال حاظر تمام مانیتورهای LED بازار دقیقا از همون پنلی استفاده میکنند که توی مانیتورهای LCD بکار میره تنها
    تفاوت اینه که برای روشن کردن صفحه توی LCD از لامپ CFL استفاده میشه و توی LED ها از LED بکار میره که چون LED نور سفیدش
    خالصتره پس رنگ سیاه صفحه نسبت به سیاه LCD سیاهتر میشه ولی به هیچ وجه در کیفیت تصویر با مانیتور LCD که از
    اون پنل استفاده میکنه تفاوتی نداره.
    من هم اين موضوع رو توي خيلي از مقالات خوندم
    و اما توصيه مي کنم طرف سري p سامسونگ نري من خودم دو تا رو خريدم که هر دو مشکل داشتن که هنوزم يکيش رو دارم و مشکلش رفع نشده
    موفق باشيد

14. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •