تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: بین این 3 پردازنده کدام مناسب تره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فکر می کنم در حال حاضر ارزان ترین مادربورد از بین ایسوس و گیگا، مدل Gigabyte H55M-USB3 باشه با قیمت حدود 150 هست. مادربوردهایی که در رده قیمت نزدیک 200 تومان وجود دارن، معمولا اختلاف کیفیتی به اون صورت ندارن... اختلاف قیمتشون به خاطر امکاناتشون هست. مثلا یکی قابلیت اورکلاک بالایی داره، یکی دو تا کارت گرافیک روش نصب می شه، یکی USB3 داره و...
    در نتیجه اگر از این قابلیت ها نمی خوای استفاده کنی، بهتره پول اضافی براشون ندی. USB3 امکان خوبیه، چون احتمالا تا 1-2 سال دیگه وسایلی که از USB3 پشتیبانی کنند زیاد می شه. (هر چند الان زیاد نیست.) ولی SATA3 قابلیتیه که مطمئنا تا 2 سال دیگه هم در کامپیوترهای معمولی و خانگی کاربرد خاصی پیدا نخواهد کرد. دلیلش هم اینه که هاردهای SSD پر سرعت (که نیازمند SATA3 باشند) قیمتشون هنوز خیلی خیلی گرونه.

توضیح تکمیلی: سرعت انتقال اطلاعات در سیستم SATA2 حدودا 300 مگابایت بر ثانیه هست. ولی سرعت خواندن اطلاعات هاردهای معمولی امروزی حدود 70-90 مگابایت بر ثانیه هست و در هاردهای SSD گران قیمت امروزی این سرعت به حدود 250 مگابایت بر ثانیه می رسه. (یعنی هنوز برای این هاردها هم SATA2 کافیه.) قیمت این هاردهای SSD که گفتم، الان مثلا 150 هزار تومان برای 32 گیگ هست! (مقایسه کن با قیمت 50 تومانی هاردهای 500 گیگ معمولی) حالا نسل بعدی هاردهای SSD (که الان یا اصلا تو بازار نیست یا اگر هم باشه قیمتی بالای 1 میلیون داره نیازمند SATA3 خواهند بود.) خلاصه خیلی زمان می بره تا این هاردها قیمت معقولی پیدا کنند.

نکته دیگه این که قیمت مادربوردهای ایسوس اخیرا الکی بالا رفته (مادربوردی که تا 3-4 ماه پیش 150 تومان بود حالا شده 210 تومان). البته شاید فقط در بعضی مدل های خاص این اتفاق افتاده باشه ولی به هر حال قیمت ها کاذب شده. با توجه به این شرایط خرید از گیگابایت به صرفه تر هست. خصوصا که گیگابایت بر خلاف ایسوس امکانات جالبی (مثل USB3) رو حتی روی مادربوردهای ارزان قیمتش هم گذاشته. (ضمنا می گن ضمانت گیگابایت بهتره.)

آخرین نکته: همه پردازنده هایی که الان توی بازار هستند 64 بیتی هستند و این مزیت خاصی نیست. من کامپیوترم رو 4-5 سال پیش خریدم و با این که پردازنده اش تک هسته ای هم هست، ولی 64 بیتیه.

2. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا ممنون
    از توضیحات جامع و خوبتون خیلی خیلی سپاس گزارم
    چی می شد اکثر دوستان اینجوری جواب می دادن
    فروشنده ای که من رفتم گفت
    گیگا بایت یه زمانی خیلی خوب کار می کرده یه دوره ای خودش را خراب کرد و الان تا حدودی داره دوباره به اوجش برمی گرده ولی ایسوز هم خوبه هم با تنوعی که داره خیلی راحتتر میشه با سی پی یو های مختلف مچش کرد
    شما همون گیگا را می فرمایید بخرم ؟
    چیزی که بتونه با core i5 خوب جواب بده و کیفیت خوب و عمر معقولی داشته باشه همین مدل را می فرمایید ؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

آقا ممنون
    از توضیحات جامع و خوبتون خیلی خیلی سپاس گزارم
    چی می شد اکثر دوستان اینجوری جواب می دادن
    فروشنده ای که من رفتم گفت
    گیگا بایت یه زمانی خیلی خوب کار می کرده یه دوره ای خودش را خراب کرد و الان تا حدودی داره دوباره به اوجش برمی گرده ولی ایسوز هم خوبه هم با تنوعی که داره خیلی راحتتر میشه با سی پی یو های مختلف مچش کرد
    شما همون گیگا را می فرمایید بخرم ؟
    چیزی که بتونه با core i5 خوب جواب بده و کیفیت خوب و عمر معقولی داشته باشه همین مدل را می فرمایید ؟
    دوست عزیز اکثر فروشنده ها فکر جیب خودشونن ASUS خوبه ولی با گارانتی سازگار ارقام گیگا هم خوبه با گارانتی آواژنگ هر کدوم رو گرفتی ضرر نکردی اگه بودجت برسه GIGA P55A-UD4P گزینه ی مناسبی میتونه باشه

5. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگه بودجت برسه GIGA P55A-UD4P گزینه ی مناسبی میتونه باشه
    ممنون
    می شه بگید چند هست و خصوصیات بارزش چیه که این را پیشنهاد دادید ؟

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

ممنون
    یه مقدار امکانات اور بالاتری داره

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

ممنون
    خوب قیمتشو که آقا حامد گفتن شما توجه نکردید 250-260 تومنه اینم مشخصاتش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا مختصری هم خودم براتون توضیح میدم که هم SLI و هم CROSS FIRE ساپورته قابلیت پشتیبانی از حافظه ی DDR3 2200 هست اورکلاک بالا و دمای پایین و....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اول 750 که نسل جدید سی پی یو اینتل هست و دم و مصرف کمتری داره
    دوم 8300 با اینکه نسبت به I3 قدیمی تره ولی در تست ها قدرت بالاتری از خود نشون داده
    و میشه گفت که 8300 بهترین سی پی یو در محدوده قیمتی 150 هست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •