این دو تا دوستی که C650 گرفتند این دو تا نکته رو تست کنند .
1 - پخش مستند پلانت ارث بی بی سی
2 - پخش فرمت صدای DTS
گر همین جا نتیجه رو اعلام کنید عالی خواهد بود .
این دو تا دوستی که C650 گرفتند این دو تا نکته رو تست کنند .
1 - پخش مستند پلانت ارث بی بی سی
2 - پخش فرمت صدای DTS
گر همین جا نتیجه رو اعلام کنید عالی خواهد بود .
امروز بالاخره با تأخیر تلویزیون از بانه به دستم رسید، خوشبختانه پیکسل سوخته و مشکلات ناشی از کیفیت پائین پنل فعلاً ندیدم، فقط یهچیز جالب دیدم اینکه پشت tv سریال تلویزیون رو روشو رنگ یا لاک زدن طوری که نشه خوند، که نمیدونم چرا! ولی خیلی خوبه.
Last edited by Guts; 27-05-2010 at 04:59.
من Planet Earth رو ندارم ولی فیلم HD خیلی دارم هر نوعی، من چند نوع مختلف فیلم (1080p, 720p, SD) روش امتحان کردم، DTS راحت پخش میکنه فقط یه انیمیشن داشتم از قدیم، Howl moving Castle که 720p بود، پخش نکرد، حالا چراشو نمیدونم و هیچ پیغام خاصی هم نمیده فقط میگه نمیتونم پخش کنم.
این عکس از District 9 1080p DTS هست واقعاً کیفیت فیلم 1080p خیره کنندست تو این tv شایدم من ندیده باشم! ولی همه تنظیمات هم دیفالت هست و دست نزدم هنوز؛ ولی قصد دارم هر وقت زمان داشتم کالیبره کنم تلویزیون رو.
![]()
Last edited by Guts; 25-05-2010 at 16:21.
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
سلام عزیز
قیمت و شماره فروشگاهی که خریدی رو میشه برام بفرستی؟
C630 هم داشت؟چند؟
Last edited by amuhasan; 27-05-2010 at 21:15.
مبارک باشه دوست عزیز
یک سوال داشتم پشت تلوزیونتون به كشور سازنده اشاره شده
مال من فقط نوشته made by samsung
و دیگه 3 عدد اول بار کد روی کارتون تلوزیونتون چنده..
..
واقعا که تصویر خیلی جالبی داره این تلوزیون ارزش صبر کردن داشت...
دوست من وضعیت پخش زیرنویس فارسیش چطوره لطفا مشخصات جایی که خریدی را برای منم بفرست
این دو عزیز که C650 گرفتند لطفا بگن با هارد اکسترنال مشکلی دارند،مثلا هارد ۱ترابایتی رو جواب میده؟؟؟
و اینکه با زیرنویس فارسی مشکلش حل شده یا نه؟؟؟ شاید در سری ۲۰۱۰ دیگه مشکلی نباشه.
لطف کنن دوستان تست کنن و بگن.
اگر هرکدوم از دوستان یه Review کوچولو بنویسن و از خوبی ها و مشکلاتش بگن کمک بزرگی به کسانی که قصد خرید دارن کردن.ممنون.
آپدیت جدیدش هم اومده کسانی که دارن می تونن آپدیت کنن.
بابت زیر نویس که باید بگم هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب اجرا میکنه..
هارد اکسترنال متاسفانه من بیشتر از 500 نداشتم که به خوبی اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداشت..
در باره کیفیت تصویر هم واقعا عالی هست.. من با Av ----- را به تلوزیون وصل کردم واقعا خیلی رنگهاش خوبه ، همسایهمون 550 داره که رسیورش hd هست و با hdmi ربط کرده به تلوزیون ولی این 650 با ربط av خیلی از اون سرتره و رنگهاش خیلی واقعی تر هستن من تو هیچ تلوزیونی رنگ سیاه را مثل این ندیدم واقعا که خیلی خالص هست .
در مورد made by samsung باید بگم که تو بانه همین مدل رو داشت وmade by malesy فقط مربوط به 40 اینچش بود.(ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه)
بار کدشم که با 880 شروع میشه با بارکد خوان تست کردم که نشون میده ساخت کره هست.
من که با کامپونت ازش استفاده میکنم انصافا کیفیتش عالیه.بعضی شبکه ها هم که خودشون کیفیت ندارن و نباید انتظاری داشت.مشکیش واقعا مطلقه یعنی اصلا نمیشه گفت که به سورمه ای میزنه.
فقط یه مشکلی که دارم اینه که بعضی شبکه ها زیرنویسشون خیلی خیلی سریعه رو قاطی میکنه که فکر کنم مربوط به هرتز هست که اونم مربوط به خروجی دستگاه دریافتی هست.
لیست فایل هایی رو که میخونه از دفترچه برداشتم.(البته با دوربین ازش عکس گرفتم)
ببخشید کیفیتش پایینه.
![]()
دوستانی که 46 این مدل رو خریدن، کسی خروجی صدا ازش گرفته به یه ----- صدا بده و کیفیت اونو چک کنه؟
اصلا چه خروجی داره؟ دیجیتال یا نوری؟
اگه کیفیت عالی داشته باشه میشه دیگه بیخیال دیجیتال پلیر شد درسته؟؟
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
مشخصات این مدل رو از کدوم سایت میشه در آورد البته سایت امریکا که دوستمون زحمتشو کشیده بودن دیدم ولی اولا کامل نبود(حداقل خروجی صوتی که من میخوام رو نداشت) دوما معمولا مدلها برای آمریکا خیلی کامل عرضه میشن مدلی که اینجاست همون مدل هست؟؟؟؟
هر چی سرچ میزنم یک مشت سایت عوضی میاره...
ممنون
Last edited by yaghini; 26-05-2010 at 20:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)