تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: جمع کردن کیس برای کار رندرینگ 3D

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

CPU : Intel Core i7 930 - 2.8GHz = 310
    M.B : Gigabyte X58A-UD3R = 310
    RAM: A-DATA - Triple Channel 6GB - 1600 CL8 (3x2GB) = 185
    VGA : GIGABYTE 5850 1GB GDDR5 = 320
    HDD: 2*Seagate 7200.12 500GB RAID0 = 100
    PSU : GREEN 685B = 105
    Case : Green ORBIT = 50
    DVDRW : LITEON 24X = 25
    Total : 1,405

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    CPU:Intel Core i7 930=310
    M.B:Gigabyte X58A-UD3R=330
    RAM:Cruise Blood Iron 6Gb 1600 CL8 (3x2Gb)=210
    VGA:Sapphire Vapor-X 5850 1Gb=320
    HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0=100
    DVD RW:HP 1270i=35
    Power:Green GP685B=105
    Case:Green Fusion=90
    All:1500
    به نظر من هم همین سیستمی که دوستمون گفت ببندین خوبه

و در بنچمارکینگ گرفتن از سی پی یو های مختلف در زمینه رندرینگ نرم افزاری اینتل یه سرو گردن از amd بالاتره

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان بابت راهنمایی هاشون
    یه بحثی زاه افتاد در مورد نقش کارت گرافیک در رندر گرفتن که من ازش اطلاعی نداشتم میخواستم اگه میشه بیشتر در موردش در این مورد راه نماییم کنید چون الان من تو خونه یه سیستم دیگه با CPU کور تو کواد دارم و 2 گیگ رو و 1 گیگ وی جی ای 9400 که برا کیسش 450 تازگیا خرج کردم ، همین سیستم تا حدودی برا گیم کارمو راه میندازه واسه همین اگه خیلی تاثیر داره حاضرم از خیر بازی کردن بگذرم (با حد اکثر رزولویشن وگرنه همین سیستم الانم میتونه اجرا کنه فقط رو حداکثر رزولویشن نیست)البته اگه اونقدر تاثیر داره که بیرزه از خیره فول رزولویش بازی کردن بگزرم
    برا اور کلاک کردن هم ترجیح میدم طرفش نرم چون قبلا یه بار یه سیستم 900 تومنی رو واسه همین اور کلاک کردن سوزوندم
    یه فرم رو گذاشتم رندر شه سیستم هم تا آخرش اور کلاک کرده بودم و تو نرم افزار هم(به طور غیر عمد) طریف کرده بودم که در صورت گرم شدن سیستم خاموش نشه ،سیستم هم بعد 11 ساعت کارکردن 100 در 100cpu یهم خاموش شد دیگه روشن نشد واسه همین دیگه از اورکلاک میترسم

دوستان نظرتون رو میشه در مورد سیستمی که جناب اولترا بلک دادن رو میتونین بهم بگین

نظر خودم اینه که این سیستم خوبه فقط هزینه ی خود کیس فکر کنم بی مورد بالا باشه
    بنظر شما میشه با کیس زیر جای گزینش کرد

CASE:GREEN MAGNUM2=37

بعد فرق این دوتا وی جی ای چیه؟

VGA:ATI SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5=300

در ضمن اون وی جی ای که دوست عزیز alirezak4 پیش نهاد دادن چه داستانی داره؟چون مثل اینکه به گفته دوستان مخصوص رندرینگ طراحی شده میخام بدونم تو یه سیستم رندر گیری چقدر تاثیر داره و اگه باشه اون سیستم چقدر میتونه برا بقیه کارایی ها جواب گو باشه
    مثلا برا گیم با چه کار گرافیکی برابری میکنه؟
    البته قیمتش یکم برام بالاست
    الان 2 تومن دارم می خوام 1500 برا PC هزینه کنم بقیشم بدم از اونور برام یه iPad بیارن نمیدونم مثل اینکه باید بیخیال iPad بشم
    Last edited by Hamid..God; 23-05-2010 at 15:00.

4. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سیستم های خوبی پیشنهاد دادن اما در مورد کارت گرافیک هم در عمل و هم در تئوری کارتهای کوآدرو بهترین نتیجه رو برای کارهای رندرینگ ثبت کردهاند شاید اگه از نظر مشخصات ظاهری دو کارت ،یکی معمولی و یکی کوآدرو رو با هم مقایسه کنیم چیزی دستگریمون نشه.اما از لحاظ مشخصات فنی خاص که برای هر کدام از این کارتها در نظر گرفته شده یک کارت کوآدرو از نظر کارایی برای رندر کاربریی دو برابر و حتی در بعضی شرایط بیشتر، از کارت معمولی رو خواهد داشت.اما پیشنهاد میکنم بیشتر پولتون رو روی سیستم خرج کنید.
    اما در مورد یک چیز دیگه هم من براتون یک پیشنهاد دادم و اون هارد دیسک جامد 64 گیگال بایتی به عنوان درايو بوت بود.این هارد باعث افزایش لود نرم افزارها و پروژه های شما خواهد بود و در کنار آن میتونید از یک هارد 500 گیگابایتی برای آرشیو استفاده کنید.
    البته در رابطه با مادر بورد من دچار اشتباه تایپی شدم.
    دیگه با این بودجه یا آی پد یا ...

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

با سیستم جناب 571 موافقم وتاییدش میکنم

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    All:1500
    سیستم جالبه .. فقط یه چند نکته کوچیک در مورد این سیستم : (البته با اجازه اساتید)

1- من استفاده از هاردهای اسپین پوینت سامسونگ (البته سری F1) رو از چند جهت مناسب نمی بینم , یکی اگر از نظر ریویوهایی که انجام شده توسط سایت های معتبر بخواهیم چک کنیم میشه اول به WD بعد Seagate بعد هیتاچی و بعد سامسونگ اشاره کرد تقریبا رده چهارم (البته تو بعضی تستها seagate از WD بهتر بوده !) , نکته دوم هم اینه که شما به این فکر کن اگر روزی خدای ناکرده با data loss مواجه شدی ازونجایی که هاردهای Seagate تو بازار ما حرف اول رو می زنن و تقریبا مدلهای زیادی ازشون در دسترس هست و نسبتا طراحی ساده تری رو نسبت به WD ها دارن برای تعمیرات و ریکاوری کارشون راحت هست و مزیت بعد Performance بهتری رو نسبت به سامسونگ دارن !

2- دقت کنین که پکیج جدید ADOBE که خانواده CS5 هستند کاملا از نظر تکنولوژی با کارتهای geforce , Quadro هماهنگی بیشتری دارند بخاطر اینکه برای محاسباتشون می تونن از CUDA Core های این کارتها استفاده کنن (البته باید به این نکته اشاره کنم که باید درایورهای لازم جهت این استفاده هم نصب باشند) و همچنین سایر نرم افزار های 3d هم با اضافه شدن پلاگینها و کامپوننت های لازم می تونن از Cuda Core ها استفاده کنن ولی خوب شرکت Ati روی این یه قسمتش زیاد کار نکرده در واقع شما بهترین کارت از ATI هم بزارین چون برنامه های خیلی محدودتری باهشون هماهنگ هستن استفاده زیادی یا بهتر بگم کمک زیادی تو رندرینگ به شما نمی کنند !
    Last edited by djmd; 23-05-2010 at 22:02. دليل: (البته سری F1)

8. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

1- من استفاده از هاردهای اسپین پوینت سامسونگ رو از چند جهت مناسب نمی بینم , یکی اگر از نظر ریویوهایی که انجام شده توسط سایت های معتبر بخواهیم چک کنیم میشه اول به WD بعد Seagate بعد هیتاچی و بعد سامسونگ اشاره کرد تقریبا رده چهارم (البته تو بعضی تستها seagate از WD بهتر بوده !) , نکته دوم هم اینه که شما به این فکر کن اگر روزی خدای ناکرده با data loss مواجه شدی ازونجایی که هاردهای Seagate تو بازار ما حرف اول رو می زنن و تقریبا مدلهای زیادی ازشون در دسترس هست و نسبتا طراحی ساده تری رو نسبت به WD ها دارن برای تعمیرات و ریکاوری کارشون راحت هست و مزیت بعد Performance بهتری رو نسبت به سامسونگ دارن !
    کاملا مخالفم!
    دوست من تو کدوم ریویو Western Digital سریعترین بوده؟!
    Samsung SpinPoint F3 سریعترین هارد حال بازار هست و تو تستهایی هم که دوستان با نرم افزار HD Tune گذاشتن کاملا مشخصه
    بعد از F3 پرسرعترین هارد Seagate 7200.12 هست و بعد از اون WD Caviar Black
    لینک و بنچمارک هم خواستین در خدمتم

2- دقت کنین که پکیج جدید ADOBE که خانواده CS5 هستند کاملا از نظر تکنولوژی با کارتهای geforce , Quadro هماهنگی بیشتری دارند بخاطر اینکه برای محاسباتشون می تونن از CUDA Core های این کارتها استفاده کنن (البته باید به این نکته اشاره کنم که باید درایورهای لازم جهت این استفاده هم نصب باشند) و همچنین سایر نرم افزار های 3d هم با اضافه شدن پلاگینها و کامپوننت های لازم می تونن از Cuda Core ها استفاده کنن ولی خوب شرکت Ati روی این یه قسمتش زیاد کار نکرده در واقع شما بهترین کارت از ATI هم بزارین چون برنامه های خیلی محدودتری باهشون هماهنگ هستن استفاده زیادی یا بهتر بگم کمک زیادی تو رندرینگ به شما نمی کنند !
    تا حدودی باهاتون موافقم
    ولی کارتهای فعلی Nvidia که از DX11 پشتیبانی می کنند قیمت خیلی بالاتری نسبت به همرده های خودشون از ATI دارند و ارزش خریدشون خیلی کمتر هست
    DX11 قابلیت کمی نیست که بشه به این سادگی ازش گذشت

10. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

نظر خودم اینه که این سیستم خوبه فقط هزینه ی خود کیس فکر کنم بی مورد بالا باشه
    بنظر شما میشه با کیس زیر جای گزینش کرد

CASE:GREEN MAGNUM2=37
    میشه ولی برای این قطعات و چون تو زمان رندرینگ سیستم در مدت زمان طولانی تحت فشار زیادی قرار میگیره
    بنابراین کیس باید کولینگ خیلی خوبی داشته باشه تا از عمر مفید قطعات کم نشه
    بعد فرق این دوتا وی جی ای چیه؟

VGA:ATI SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5=300
    فرق این دو تا خنک کننده شون هست که برای Vapor-X حرفه ای تر هست و همچنین مقدار کمی توسط کارخانه اورکلاک شده

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

راستی برای استفاده از کارتهای Quadro و یا ATI Fire Pro باید قید بازی رو بزنید
    و بودجتون رو افزایش بدید چون حداقل قیمتی که دارن 400-500 تومن هست

12. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمی دونم آخه آیپد هم چیزه خیلی هیجان انگیزی هست تازه برا کارم هم بهش نیاز دارم من رشته و کارم طراحی صنعتیه و رنئرینگ دستی برام برام مهمتر از رندرینگ کامپیوتری هست باسه همین خرید یه تبلت مانیتور هم تو برنامم بود و از اونجایی که همه ی تبلت مانیتور هایه حرفه ای بالایه 1600 قیمت دارن ترجیه دادم یه آیپد بخرم چون تغریبا نیاز من رو بر آورده میکنه(نمیدونم نرم افزار skach up مکینتاش رو دیدین یا نه)
    از طرف دیگه هم باسه رندرینگ خوب یه {Pc قوی هم میخوام
    راستی چند وقت پیش تو یه مجله یچیزی خوندم در مورد یه CPU هشت هسته ای(هشت هسته ی واقعی نه مثل i7 4 تا ریل 4 تا مجازی) کسی چیزی در مورد قابلیتاش و قیمتش چیزی می دونه البته تو بنچ مارکا با i7 خیلی فرق نداشت حتی یه جا ها هم ازش کم آورده بود ولی 8 هسته ای بودنش شاید باسه کار من مناسب تر باشه چون تو کار من اون طور که من میدونم هرچی تعداد هسته ها بیشتر باشه باسه رندرینگ بهتره
    راستی i7 چنتا مدل داره ؟ تا اونجا که من یادمه 3 تا بود(البته 1 سال پیش که من میخواستم سیستم بگیرم اینطور بود الان رو نمیدونم) اگه میشه قیمتاشونم لطف کنید(میخوام ببینم میشه از بقیه چیزا بزنم بزارم رو سی پی یو)

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا مخالفم!
    دوست من تو کدوم ریویو Western Digital سریعترین بوده؟!
    Samsung SpinPoint F3 سریعترین هارد حال بازار هست و تو تستهایی هم که دوستان با نرم افزار HD Tune گذاشتن کاملا مشخصه
    بعد از F3 پرسرعترین هارد Seagate 7200.12 هست و بعد از اون WD Caviar Black
    لینک و بنچمارک هم خواستین در خدمتم

تا حدودی باهاتون موافقم
    ولی کارتهای فعلی Nvidia که از DX11 پشتیبانی می کنند قیمت خیلی بالاتری نسبت به همرده های خودشون از ATI دارند و ارزش خریدشون خیلی کمتر هست
    DX11 قابلیت کمی نیست که بشه به این سادگی ازش گذشت
    آها من شخصا از تمامی دوستان عذرخواهی می کنم یه اشتباه کوچیک کردم که با F1 اشتباه کردم .. آره F3 خیلی چیزا تو تصحیح شده ولی خوب بعدش

ولی خوب Dx11 خوبه ولی واسه کاره ایشون یه مقدار داستان داره از کدوم قابلیت Dx11 می تونن تو کارشون استفاده کنن ؟! (ایشون که واسه بازی نمی خوان ظاهرا)

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

نمی دونم آخه آیپد هم چیزه خیلی هیجان انگیزی هست تازه برا کارم هم بهش نیاز دارم من رشته و کارم طراحی صنعتیه و رنئرینگ دستی برام برام مهمتر از رندرینگ کامپیوتری هست باسه همین خرید یه تبلت مانیتور هم تو برنامم بود و از اونجایی که همه ی تبلت مانیتور هایه حرفه ای بالایه 1600 قیمت دارن ترجیه دادم یه آیپد بخرم چون تغریبا نیاز من رو بر آورده میکنه(نمیدونم نرم افزار skach up مکینتاش رو دیدین یا نه)
    از طرف دیگه هم باسه رندرینگ خوب یه {Pc قوی هم میخوام
    راستی چند وقت پیش تو یه مجله یچیزی خوندم در مورد یه CPU هشت هسته ای(هشت هسته ی واقعی نه مثل i7 4 تا ریل 4 تا مجازی) کسی چیزی در مورد قابلیتاش و قیمتش چیزی می دونه البته تو بنچ مارکا با i7 خیلی فرق نداشت حتی یه جا ها هم ازش کم آورده بود ولی 8 هسته ای بودنش شاید باسه کار من مناسب تر باشه چون تو کار من اون طور که من میدونم هرچی تعداد هسته ها بیشتر باشه باسه رندرینگ بهتره
    راستی i7 چنتا مدل داره ؟ تا اونجا که من یادمه 3 تا بود(البته 1 سال پیش که من میخواستم سیستم بگیرم اینطور بود الان رو نمیدونم) اگه میشه قیمتاشونم لطف کنید(میخوام ببینم میشه از بقیه چیزا بزنم بزارم رو سی پی یو)
    والا ماکزیمم CPU که اومده یعنی الان تو بازار موجوده 6 هسته ای هست که خوب اینتلش چون HT داره 12 thread میشه ... که دیگه فکر کنم اگر آپولو هم بخواین طراحی کنین کافی باشی ولی خوب ظاهرا 1500 فقط مبلغ cpu هست و مینش هم که نمیشه دیگه کمتر از 400 تومنی واسش گذاشت (حیف خدایی) .. اسمش هم چیزی جز Intel Core i7 980 نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •