تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 25 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 245

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ميشائيل بالاك: با چلسي تمديد مي كنم

سايت گل- ميشائيل بالاك، هافبك تيم چلسي، اعلام كرد قصد دارد در تابستان پيش رو قراردادش را با آبي ها تمديد كند.

اين بازيكن 33 ساله جام جهاني پيش رو را به دليل آسيب ديدگي از ناحيه قوزك پا از دست خواهد داد اما فاش كرد كه حمايت هاي باشگاه چلسي در اين مدت روحيه زيادي به او داده و به همين دليل مي خواهد به حضورش در اين باشگاه ادامه دهد.

او در مصاحبه با نشريه ديلي ميل گفت:" فكر مي كنم به حضورم در چلسي ادامه خواهم داد زيرا در چند روز اخير تماس هايي از سوي باشگاه با من گرفته شد. طرفداران تلاش مي كنند به من روحيه بدهند و شرايط را براي من آسان تر كنند. همه اينها موجب مي شود كه من قراردادم را با چلسي تمديد كنم. علاوه بر اين، كارلو آنچلوتي نيز در طول فصل نشان داد كه به من اعتماد دارد."

بالاك كه در سال 2006 به چلسي پيوست، در قهرماني اين تيم در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر و اف اي كاپ تاثير زيادي داشت و انتظار مي رود مذاكراتش براي تمديد قرارداد را در هفته آينده با رومن آبراموويچ آغاز كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

پیراهن دوم اون سفیده هست ... که این طرح نیست

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

لمپارد: طرفداران چلسی نقشی مهم در موفقیت تیم دارند

آبی‌ها با وجود مشکلات دو قهرمانی کسب کردند..

سایت گل – فرانک لمپارد نقش طرفداران درموفقیت‌های این فصل چلسی را عمده می‌داند. ملی‌پوش انگلیسی 22 گل در این فصل زد تا چلسی به سومین قهرمانی خود در شش فصل گذشته برسد.
    این فصل جنجال چلسی را فراگرفت و مشکلات جان تری با وین بریج، مدافع سابق چلسی فصل آنها را به خطر انداخت. با این حال طرفداران چلسی از کاپیتان خود حمایت کردند و لمپارد می‌گوید هواداران چلسی بسیار بیش از دیگر طرفداران لیگ برتری بازیکنان را می‌بخشند: «هرگز نشنیده‌ام که طرفداران چلسی به کسی ضربه بزنند، کسی را هو کنند و نابود کنند. البته منظورم این است که آنها ممکن است کمی شاکی باشند و نارضایتی خود را اعلام کنند، اما این طبیعی است. همه ما در هنگام تماشای فوتبال آشفته می‌شویم. اما طرفداران همیشه پیش ما هستند، فوق‌العاده عالی با ما سفر می‌کنند و مهم‌ترین چیز این است که هرگز به کسی از پشت ضربه نمی‌زنند.»

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

ردنپ : محال است مودریچ را بفروشم

منچستر یونایتد به دنبال این هافبک کروات است.

سایت گل – هری ردنپ مربی تاتنهام به سر الکس فرگوسن مربی منچستر یونایتد گفته که لوکا مودریچ را در تابستان امسال نخواهد فروخت. گفته می‌شود فرگوسن 25 میلیون پوند برای این هافبک تیم ملی کرواسی پیشنهاد داده است.

البته تاتنهام به لیگ قهرمانان اروپا راه یافته و ردنپ نمی‌خواهد بازیکنی که در این موفقیت به آنها کمک کرده را از دست بدهد: «هیچ بختی برای این اتفاق وجود ندارد. لوکا کلید همه موفقیت‌های ماست. همه می‌دانند درباره او چه فکری دارم. اگر می‌خواهید به سطوح بالاتر برسید نباید بهترین بازیکنان خود را از دست بدهید.»

همچنین گفته می‌شد تاتنهام به دنبال استیون آیرلند از منچسترسیتی است تا او را جانشین مودریچ کند اما ردنپ می‌گوید: «استیون بی‌تردید بازیکن بسیار خوبی است اما ما بازیکنان بسیاری داریم که بتوانند در آن پست بازی کنند. او را دوست دارم ولی هدف ما در بازار نقل و انتقالات نیست.»

مودریچ 24 ساله به تاتنهام کمک کرد منچسترسیتی را کنار بزنند و به رتبه چهارم جدول برسند.

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

پیشنهاد 21 میلیون یورویی منچستر یونایتد برای یحیی توره

یونایتد به دنبال تقویت خط میانی‌اش است...

سایت گل – منچستر یونایتد قصد دارد پیشنهادی 21 میلیون یورویی برای خرید یحیی توره، هافبک ساحل عاجی بارسلونا ارائه دهد.

سر الکس فرگوسن مربی منچستری‌ها قصد دارد با توجه به مصدومیت‌های مداوم اوون هارگریوز و افت مایکل مریک و اندرسن خط میانی تیمش را تقویت کند.

فرگوسن این بازیکن 27 ساله را به عنوان هدف کلیدی خود برای تقویت خط میانی، به خصوص در بخش دفاعی در نظر گرفته است.

پپ گواردیولا مربی بارسا دوست دارد او را نگه دارد، اما اگر مبلغی حدود 30 تا 35 میلیون یورو برای او پیشنهاد شود شاید او را بفروشند.

توره پس از آن که از ترکیب ثابت دور مانده به دنبال خروج از نوکمپ است و باشگاه‌های لیگ برتری قصد دارند قبل از جام جهانی و افزایش قیمت توره او را بخرند.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آنچلوتی:هرگز تحت تاثیر ماجرای تری یا کول نبودیم

سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش هرگز تحت تاثیر جوسازی رسانه ها در مورد جنجالهای زندگی شخصی جان تری یا اشلی کول قرار نگرفت و بدین ترتیب گام بزرگی در راه قهرمانی در لیگ برتر و اف ای کاپ برداشت.

این مربی ایتالیایی در صحبتهایی با اشاره به تمرکز بالای بازیکنانش که برای اولین بار دو جام قهرمانی در یک فصل را برای چلسی به ارمغان آورد گفت:«ما هرگز زندگی شخصی بازیکنان را وارد کنفرانسهای خبری و زمین تمرین تیم نمی کنیم.»

این مربی ایتالیایی به این نکته اشاره کرد که در کشورش این ماجرا به نحو دیگری دنبال می شود و رسانه ها تا این حد به مسائل غیرورزشی بازیکنان نمی پردازند.

آنچلوتی ادامه داد:« کنفرانسهای خبری در ایتالیا، همیشه برروی ترکیب تیم و مسائل فوتبالی متمرکز است و همه می خواهند ترکیب اصلی تیمت را بدانند. اگر تو ترکیب اصلی تیم را به خبرنگاران بگوئی، همه چیز تمام خواهد شد ولی در انگلیس همه به زندگی شخصی افراد تمایل دارند.من اصلا به چنین موضوعی علاقه ندارم. ما همیشه مسائل مربوط به زندگی شخصی بازیکنان را خارج از کنفرانسهای خبری و زمین تمرین نگاه می داشتیم.»

آنچلوتی علاوه بر تحسین تلاشهای چلسی برای کسب عنوان قهرمانی نصحیتهایی نیز برای فرگوسن و رافا بنیتس داشت و به این نکته اشاره کرد که او تمایل زیادی دارد تا در کنفرانسهای خبری تنها و تنها درمورد تیم خودش صحبت کند:« من نبردهای روانی در کنفرانسهای خبری را نمی پسندم. در این کنفرانسها می خواهم اندکی از فلسفه مان را بازگو کنم و در مورد اینکه چطور تیم را هدایت کرد و بازیکنان را تعلیم می دهم صحبت می کنم. فقط همین. دوست دارم در مورد رفتارهایم در هدایت تیم توضیح بدهم.همین و بس.»

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گليزرها: منچستر يونايتد فروشي نيست

سايت گل- خانواده گليزر، مالكان باشگاه منچستر يونايتد، اعلام كردند كه اين باشگاه فروشي نيست و هيچ پيشنهادي را مورد بررسي قرار نمي دهند.

گروهي موسوم به شواليه هاي قرمز قصد داشتند باشگاه منچستريوناتيد را بخرند و همچنين شايعه شده بود كه خانواده سلطنتي قطر پيشنهادي 1.5 بيليون يورويي براي خريد اين باشگاه ارائه داد.

در بيانيه اي كه توسط خانواده گليزر منتشر شد، آمده است:" هيات مديره باشگاه فروش آن را غير ممكن مي داند. مالكان باشگاه مايلند كه براي مدتي طولاني مالكيت اين باشگاه را در اختيار داشته باشند. منچستر يونايتد فروشي نيست و مالكان هيچ پيشنهادي را بررسي نخواهند كرد."

ديويد گيل، رئيس اجرايي باشگاه تاكيد كرد كه علي رغم بدهي هاي فعلي، وضعيت مالي شياطين سرخ مطلوب است. او همچنين گفت الكس فرگوسن در تابستان پول كافي براي خريد بازيكن در اختيار خواهد داشت.

کد:

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

سیتی، آماده خرید زلاتان و یایا توره

سران باشگاه سیتی آماده اند تا با پیشنهادی 65 میلیون پوندی برای خرید زوج باشگاه کاتالان وارد عمل شوند

پس از آنکه سران باشگاه سیتی، با وجود اختلاف بسیار کمی که با رده چهارم جدول رقابتهای لیگ برتر داشتند، در کسب مجوز صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا ناکام ماندند،روبرتو مانچینی به دنبال آن است تا ستاره های بیشتری را به رختکن تیمش بیاورد.
    زلاتان ایبراهیموویچ، تابستان گذشته از اینتر به بارسلونا پیوست و با قراردادی 60 میلیون پوندی به علاوه ارسال اتوئو به ایتالیا، پیراهن بارسا را برتن کرد.
    این در حالی است که مانچو تجربه کار کردن با ایبرا در اینتر رادارد. طبق گزارش منتشره در دیلی میل، سران بارسا آماده اند تا این ستاره را به قیمت 50 میلیون پوند به فروش رسانده و این مربی ایتالیایی نیز تمایل زیادی به جذب ستاره 28 ساله سوئدی دارد.چرا که آینده تبس و آدبایور در رختکن سیتی، مبهم است و مانچینی ممکن است برای کسب وجه لازم برای خرید ستاره سوئدی این دو ستاره را به فروش برساند.
    کولو توره، کاپیتان سیتی نیز به مانچو توصیه می کند تا برای خرید برادرش یایا وارد عمل شود.

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دخئا،دروازه بان اتلتیکو زیر ذره بین چلسی و یونایتد

سایت گل- سران دو باشگاه منچستریونایتد و چلسی عملکرد داوید دخئا، دروازه بان جوان باشگاه اتلتیکومادرید را به شدت زیر ذره بین گرفته اند.

روزنامه دیلی میرر در گزارش خود به این نکته اشاره کرد که دخئای 19 ساله که یکی از عوامل موفقیت تیم مادریدی در رقابتهای لیگ اروپا بود، نظر مثبت تیمهای بزرگ انگلیسی را به خود جلب کرده و مسئولان تیمهای متعددی مشغول آماده کردن درخواستهای خود برای ارسال به بیسنته کالدرون هستند.

بدین ترتیب انتظار می روند که سران باشگاه مادریدی لیبلی دست کم 30 میلیون یورویی برروی این دروازه بان جوان قراردهند؛ دروازه بانی که در لیست 30 نفره بیسنته دل بوسکه برای رقابتهای جام جهانی نیز قرار داشت.

سران باشگاه چلسی و یونایتد اخبار مربوط به این بازیکن را دنبال می کنند و البته ممکن است قیمت بالای این بازیکن مانع از صورت گرفتن این انتقال شود ولی قطعا سران هر دو تیم برای جذب دخئا وارد عمل خواهند شد.

ادوین فان در سار اخیرا قراردادش را برای یک سال دیگر با یونایتد تمدید کرده و پتر چک دروازه بان شماره یک چلسی است.

کد:
    پيشنهاد مربيگري در منچستر يونايتد به نويل، اسكولز و گيگز

سايت گل- به گزارش نشريات انگليسي، باشگاه منچستر يونايتد قصد دارد به گري نويل، پل اسكولز و رايان گيگز، بازيكنان باتجربه اين تيم پيشنهاد دهد تا پس از پايان دوران بازي شان به عنوان مربي در اين تيم كار كنند.

اين سه بازيكن كه به تازگي قراردادشان را تا يك فصل ديگر با اين باشگاه تمديد كردند، تا پايان فصل 11-2010 با شياطين سرخ خواهند ماند.

الكس فرگوسن، سرمربي يونايتد ها، معتقد است كه تجربه اين بازيكنان مي تواند كمك زيادي به پيشرفت نسل جديد باشگاه كند.

او در مصاحبه با نشريه اكيپ گفت:" آنها شواهد زنده اي براي بازيكنان جوان هستند كه نشان مي دهد سيستم باشگاه منچستر موجب موفقيت آنها مي شود. وقتي دوران بازي آنها به پايان برسد، با ما خواهند ماند. هر سه مدرك مربيگري دارند. فكر نمي كنم باشگاه حاضر باشد اين همه تجربه را از دست بدهد."

فرگوسن همچنين از پاتريس اورا، جان اوشي و دارن فلچر به عنوان ليدرهاي آينده باشگاه نام برد.

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چلسی خواهان جذب سرنا،ستاره شاختار

سایت گل- طبق گزارش منتشره در مطبوعات ، سران باشگاه چلسی نام داریو سرنا، ستاره کروات باشگاه شاختار دونستک را درلیست خرید تابستانی شان قرار داده اند.

این ستاره 28 ساله که توان بازی در خط میانی و پستهای دیگر را داراست، امیدوار است که بتواند پیش از آغاز تمرینات پیش فصل چلسی به این تیم بپیوندد. قیمت او حدود 14 میلیون پوند برآورد شده ولی این آخرین فصل قرارداد او با تیم شاختار است و بدین ترتیب انتظار می رود که مسئولان این تیم حتی حاضرباشند تا او را به قیمتی کمتر از 14 میلیون پوند نیز به فروش برسانند.

علاوه بر چلسی سران تیمهای بایرن مونیخ و تاتنهام نیز جزو مشتریان پرو پا قرص سرنا هستند.

سرنا در صحبتهایی گفت:« هنوز قراردادی با چلسی به امضا نرسانده ام. می بایست پیش از هر چیزی با رئیس باشگاه شاختار بر سر میز مذاکره بنشینم، چرا که نمی توان پای تلفن در مورد چنین مسائلی صحبت کرد.»

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چلسی به دنبال بنایون؛افزایش احتمال جدایی جو کول

سایت گل – درحالی که سران باشگاه چلسی با ارائه درخواستی رسمی تمایل خود را برای جذب یوسی بنایون اعلام کرده اند، به نظرمی رسد که روزهای حضور جوکول در رختکن استمفورد بریج انگشت شمار است.

طبق گزارش منتشره در گاردین، درخواست اولیه سران چلسی برای جذب بنایون که درخواستی 4 میلیون پوندی بود، با پاسخ منفی سران لیورپول مواجه شد ولی سران باشگاه لندنی اکنون پیشنهادی 6 میلیون پوندی را برای خرید بنایون 30 ساله ارائه کرده اند که کافی به نظر می رسد.

آنچلوتی تمایل زیادی دارد تا پس از معلق ماندن روند مذاکرات برای تمدید قرارداد جو کول، بنایون را به رختکن تیمش بیاورد و بدین ترتیب انتظار می رود که کول تابستان امسال به عنوان بازیکن آزاد رختکن چلسی را ترک کند.

این در حالی است که کول برای راهیابی به ترکیب اصلی چلسی سختی های زیادی را نیزمتحمل می شد و در این میان سران باشگاه تاتنهام یکی از مشتریان اصلی جذب این ستاره 28 ساله هستند.

کول که هفت فصل با پیراهن چلسی به میدان رفته است، پیش از این باقراردادی 6.6 میلیون پوندی از وستهم به استمفورد بریج پیوسته بود.
    سران تاتنهام ووستهم نیز تمایل خود برای جذب بنایون را اعلام کرده اند ولی انتظارمی رود که این بازیکن اسرائیلی در روزهای آتی روانه رختکن چلسی خواهد شد.

بنایون در صحبتهایی گفت:« آنچلوتی برای فصل بعد مرا در ترکیب تیمش می خواهد واکنون همه چیزبه سران لیورپول بسته است. سران چلسی در صورتی که قصد خرید مرا دارند می بایست حدود 6 میلیون پوند هزینه کنند ولی به نظر من در نهایت من روانه رختکن این تیم خواهم شد.»

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

12میلیون پوند یونایتد برای جذب بویان

سایت گل- سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتددر نظر دارد تا با پیشنهادی 12 میلیون پوندی بویان کرکیچ را به رختکن تیمش بیاورد.

کرکیچ 19 ساله تمام عمر کوتاه فوتبالی اش را در رختکن بارسلونا سپری کرده و گلهای فراوانی را در رده جوانان و نوجوانان به ثمر رسانده است. او در فصل گذشته نیز موفق شد تا 8 گل برای بارسا به ثمر برساند و طبق گزارش منتشره در ال موندو دپورتیوو، سرالکس امیدهای فراوانی دارد تا بتواند او را در کنار وین رونی به کار بگیرد.

انتظار می رود که خاویر ارناندس، ستاره مکزیکی نیز در تابستان روانه اولدترافورد شود ولی نگرانی های فرگی در مورد برباتوف و مایکل اوون سبب شده تا او برای جذب کرکیچ وارد عمل شود.

با خرید 34.2 میلیون پوندی بارسلونا و حضور ویا در رختکن این تیم، جایگاه بویان در ترکیب تیم کاتالان بیش از پیش با خطر مواجه شده و ممکن است که همین موضوع باعث شود تا گواردیولا به فروش ستاره جوانش راضی شود.

کد:
    بالاک:کسی برای تمدید قرارداد با من حرفی نزده

سایت گل- میشائیل بالاک اخبار منتشره مبنی بر مذاکرات او با سران باشگاه چلسی برای تمدید قراردادش را رد کرد و به نظر می رسد که مشخص نیست که فصل بعد او را در پیراهن چه تیمی خواهیم دید.

ستاره آلمانی که به دلیل مصدومیت در دیداری که با پیراهن چلسی برگزار کرد، شانس حضور در جام جهانی را از دست داد، هنوز در انتظار پیشنهادی برای تمدید قراردادش می باشد. به رغم تمایل بالاک برای تمدید قراردادش، او پیشنهاد چلسی برای به تعلیق درآوردن مذاکرات را پذیرفته است.

بالاک در گفتگو با نیوز آو د ورلد گفت:« من در حال حاضر با سران چلسی مذاکره ای نمی کنم.. ما درماه فوریه و مارس دراین رابطه صحبت کردیم ولی آنها روند مذاکره با تمام بازیکنان را به حالت تعلیق درآورده اند و این شرایط همچنان ادامه دارد.»

این ستاره آلمانی ادامه داد:« اصلا آسان نیست ولی من یک بازیکن هستم و باید آن را بپذیرم.من به سران باشگاه احترام می گذارم و می خواهم آینده ام را در چلسی رقم بزنم.ولی در حال حاضر کسی با من صحبتی نکرده است.»

بالاک در رقابتهای فصل گذشته در 32 دیدار لیگ برتر برای چلسی روانه میدان شد.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •