با عوض کردن فرم ور میشه فارسی رو هم نگاه کرد
مشکلی نیست.
با عوض کردن فرم ور میشه فارسی رو هم نگاه کرد
مشکلی نیست.
ميتونيد دوستمون رو راهنمايي كنيد از كجا دانلود كنه فريمور رو وچطور اپديت كنه ؟
ممنون ميشم
پیشنهاد می کنم قبل از آپدیت بری در مورد مدل frimware که می خوای دانلود کنی تحقیق کنی. چون یک سری از frimware های سایت سامسونگ مشکل داره و ممکن است پخش تصاویر از ورودی های ال سی دی را دچار مشکل کنه و در بعضی موارد باعث روشن نشدن ال سی دی شود. در ضمن شرکت سام سرویس در صورت خرابی به خاطر این مشکل هیچ جوابی برای شما نداره.
برای نصب firmware باید اول فایل firmware را دانلود کنی. هر مدل تلویزیون یک فرم ور داره. مثلا برای دانلود فرم ور یک تلویزیون samsung LED series 8 سفارش vietnam باید به سایتبروید. سام سرویس فرم ورهاشو گویا تو سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنتشر نکرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه خیلی سر راست تر برای دانلود فرم اینه که به Gloabal download center سامسونگ رفته:
و مدل همه تلویزیون ها (بجز گمانم سام سرویسی هاش) اونجا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلی که مثلا من دانلود کردم اسمش بود T-CHU7DEUC.exe
حالا یک فلش دیسک لازمه. که فرمتش FAT یا FAT32 باشه. من خودم فلشم رو کامل فرمت کردم ولی ضروری نیست.
فایل مذکور رو کپی کنید تو root فلش (یعنی توی هیچ زیر پوشه نباشه) بعدش همونجا اجراش کنید که extract بشه و یک پوشه به همون نام تو flash درست کنه
بعدش فلش رو میزنی به تلویزیون
بعدش Software upgrade رو باید از منوهای تلویزیون انتخاب کنی.
سپس تلویزیون یک چک میکنه فلش رو بعدش تاییدیه می گیره و شروع به کپی کردن فرم ور جدید میکنه و آخرش هم restart میشه.
منبع : popen
Last edited by n_cage; 19-06-2010 at 21:43.
ممنون دوست عزيز منظورم در مورد تلويزيون وستل دوستي كه داشتند بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)