به نظر شما خیلی نا مفهموه یا جاییش ایراد داره؟
این یه پیشنهاد از یکی از اساتید سخت افزار هست.خواه بپذیر خواه تمسخر کن
به نظر شما خیلی نا مفهموه یا جاییش ایراد داره؟
این یه پیشنهاد از یکی از اساتید سخت افزار هست.خواه بپذیر خواه تمسخر کن
خوب استاد اول که قیمتاش کو
پیشنهاد هم اینطوری نیست
جناب ایشون مانیتور هم نخواستند
دوست عزیز هر آدمی که یه بار اسم گوگل به گوشش بخوره میتونه خیلی راهت با یه جستجوی قیمت سخت افزار قیمت تمام این قطعات رو در بیاره.
دوم من نگفتم این پیشنهاد رو بنده میدم که استاد سخت افزارم !گفتم یکی از اساتید سخت افزار این پیشنهاد رو داده.در ضمن خیلی راحت میتونن تشخیص بدن که مانیتور میخوان یا نه!اگه نه خوب مانیتور رو حذف میکنن.
سوم این پیشنهاد بهتره که کاملا توضیح میده که چه قطعه ای رو و برای چی انتخاب کرده یا اینکه مثل شما فقط اسم قطعه رو با قیمت بگن؟
در میارهدوست عزیز هر آدمی که یه بار اسم گوگل به گوشش بخوره میتونه خیلی راهت با یه جستجوی قیمت سخت افزار قیمت تمام این قطعات رو در بیاره.
خوب بد نبود لینکی از استادتون میگذاشتید که باهاش کمی اشنا بشیمدوم من نگفتم این پیشنهاد رو بنده میدم که استاد سخت افزارم !گفتم یکی از اساتید سخت افزار این پیشنهاد رو داده
اولا که جمله من رو درست بخونید
غلط املاییش تو راهت هستش.دوست عزیز هر آدمی که یه بار اسم گوگل به گوشش بخوره میتونه خیلی راهت با یه جستجوی قیمت سخت افزار و قیمت تمام این قطعات رو در بیاره.
دوم اینکه استادمون لینک نداره میتونید از هفته نامه عصر ارتباط سراغ ایشون رو بگیرید.
سوم اینکه شما اگه دشمنی چیزی با من دارید یا با این بنده خدا استاد بگید دوستان همه بدونن.
جالب غلط املایی میگیری (راحت)غلط املاییش تو راهت هستش.![]()
دوم اینکه مطلبی رو که از عصر ارتباط عیناا کپی میکنید لینکش رو هم بزنید تا حق نویسنده پایمال نشه
آره بهتر از شما
لینک نداره دوست گرامی .فکر کنم با استاد آشنا شدید دیگه انشاءالله![]()
لینک رو نگذاشتی خودم میگذارملینک نداره دوست گرامی
شما مثل اینکه ید طولایی در گپی مطالب بدونه دادن لینک مطب داریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا با استاد کپی حل شداما ظاهرا شما مشکلتون هنوز با استاد حل نشده.
Last edited by sasan816; 23-05-2010 at 17:03.
خب بده بنده خدا کامل داره برا من بی سواد توضیح میده رفیق ؟
خب حالا از جایی کپی کرده مگه گناه کرده الان تو اینترنت چقدر مطلب دسته اول سراغ داری هرکی به یه نحوی کپی کرده دیگه این بنده خدا هم مدعی این نیست که خودش میگه !! به نظرم الکی تاپیک شلوغ شده
آقای به اصطلاح همه فن حریف
من این مطلب رو از روی خو هفته نامه نوشتم.و مطمئا باش اگه کپیش میکردم حتما لینکش رو هم میزاشتم.برای من چه فرقی میکنه که لینک بزارم یا نزارم.خوب حالا ما خودمون گفیتم که این مطلب برای کجاست.
اما ظاهرا شما مشکلتون هنوز با استاد حل نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)