لفا فیلمبرداری هم در نظر بگیرن
در حالت برابر موسیقی بهتر و مرورگر اسناد متنی نظیر پی دی افهای فارسی قوی تر داشته باشه ،برنامه خور بودنشم مهمه
لفا فیلمبرداری هم در نظر بگیرن
در حالت برابر موسیقی بهتر و مرورگر اسناد متنی نظیر پی دی افهای فارسی قوی تر داشته باشه ،برنامه خور بودنشم مهمه
ساتیو فیلم برداریه خوبی هم داره ولی بهتر از ساتیو هم هست.
به نظره من ان86 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه همچنین 8910 و ویواز.
ولی ویواز فلش ضعیفی داره و در شب نسبت به مورد های نام برده شده ضعیفتره در شب...
در کل به نظرم برای شما 8910 و ساتیو و ان86 با توجه به سلیقه و انتظاراتون میتونن گزینه های خوبی باشن
و همون طور که Pulp جان گفتند.........Pixon 12........در کل به نظرم برای شما 8910 و ساتیو و ان86 با توجه به سلیقه و انتظاراتون میتونن گزینه های خوبی باشن
در دوربین و عکس برداری در شب همون عکسی که Pulp جان گذاشتند گویای همه چیز هست.......و این گوشی به جز سیستم عامل امکانات خوبی داره..........و در کل چون براشون عکاسی در شب مهمه این گوشی بیشتر از ساتیو به کارشون میاد.........
Last edited by Vamp!r3; 21-05-2010 at 21:48.
صبر کن انقلاب نوکیا (n8) بیاد اونوقت میفهمی عکس تو شب یعنی چی ?؟?؟?؟
فعلا n86 از همش بهتره ساتیو دوستم داره جلوی ان86 کم میاره ?؟
دوست گرامی دوربین n86 از لنز واید بهره میبره واصلا عکسش در شب جالب نیست چون فلش زنون ندارد؟
من خودم دو هفته پیش یک دسته دومش را خریدم از بس دوربینش بد بود فروختمش
انصافا گوشی نیست از لحاظ دوربین من فکر کردم عکسش از 82 بهتره ولی واقعا شاخ در اوردم عکسش بد بود هیچ؟
تو شب که اصلا قابل مقایسه نیست وفیلم برداریش هم در مقابل n95,n82حرفی برای گفتن نداره
این دوست ما باید به ساتیو وسریهای سامسونگ با فلش زنون فکر کنن
چی میگی
گوشیت 100% تقلبی بوده
n86 لنز واید داره واسه همین با فلش متوسطش از فلش قوی ساتیو بهتر میگیره
ساتیو کار کردم باهاش بدک نیست اینم
فیلم برداریش در مقابل n82 و n95 حرفی برای گفتن نداره ?؟?؟?؟فک کنم با 1 گوشی دیگه اشتباه گرفتی
به شما پیشنهاد میکنم دنبال سامسونگ نری دوربیناش که از همه ضعیفتره همه عکساش تار میشه مخصوصا تو شب
در مورد ان86 اشتباه شده چون این گوشی یه گوشیه بسیارخوب و یکی از بهترینای نوکیا میباشد.
در کل نظره من با توجه به انتظارات شما ان86 و ساتیو و ویواز و 8910 میباشد.
راستی چرا از ال جی رنوار LG Renoir چیزی نمگین اونطور که میگن فیلمبرداریش از همه بهتره که برای منهم مهمه
بین 8 تا 12 مگه چقدر اختلاف به نظر میاد ؟
فیلمبرداری رنوار در حد m8910 هستش و از همه بهتر نیست .. اونم گوشیه خوبیه ولی توشب بهترین نیست ..
گوشی برای شب میخوای فقط و فقط m8910 .. مسئله 12 مگاپیکسل نیست ..اگر 8 میبود بازم m8910 رو پیشنهاد میکردم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)