با عرض شرمندگی باید بگم خیلی آموزش بدی هستش و کاملا معلومه تاحالا این کار رو طبق آموزش خودتون پیش نبردید تا ببینید درست نوشتید یا نه !
با عرض شرمندگی باید بگم خیلی آموزش بدی هستش و کاملا معلومه تاحالا این کار رو طبق آموزش خودتون پیش نبردید تا ببینید درست نوشتید یا نه !
جوابیه
پس این پستها هم از روی بادهای معده نوشته شده و منبع خبر (در پست اول) هم آموزش رو از عمـــــش دراورده.
مدیران محترم فروم اگه ایرادی در آموزش می بینند لطف کنند تاپیک رو delete کنند.
این چه وضع جواب دادنه ؟
روشی که در پست اول اینجا هست 100% درسته و کار میکنه و همان طور که گفتم من خودم با این روش اجرا کردم ، فقط شروع کننده تاپیک (شخص شما) یک بخش کوچک آموزش رو فراموش کرده (قسمت مربوط به نصب پلاگین) بود قرار بده که من قرار دادم . شما مشکلی داری با این موضوع ؟
این هم لینک اون بخش آموزش که توی آموزش پست اول فراموش شده :
توی توضیحات میتونید بخونید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 28-05-2010 at 22:20.
من مشکلی با این قضیه ندارم ولی آقای 1994 این مطلب رو گویا فقط پست اولش رو خونده...ادامه ی تاپیک (یعنی آموزش مکمل شما در پست دوم---تشکر من از شما---پست خود شما و metaler-soad که روش رو تست کردن و نتیجه گرفتن) رو نخونده...شما که مشکلی نداری با این موضوع؟
میشه بفرمایید فایل BBS1/2/3.DAT کجا قرار داره که بنده ندید م ؟ بعدشم این آموزش فقط ترجمه شده و هیچ تلاشی برای ساده سازی تفهیم اون انجام نشده . شما این آموزش رو با این یکی که لینکش رو میزارم مقایسه کنید بعد بگید به کدومش میشه گفت آموزش :-باید BBS1/2/3.DAT هم Decrypt بشه و بعد برگردونده بشه به PSP_GAME/USRDIR
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آموزشی که شما گذاشتین مربوط به پچ با یه برنامه ی ISO TOOL هست که اگر اشتباه نکنم با PROMETHEUSفرق داره.(آموزشش هم از لحاظ دستوری و محتوی ساده سازی فرقی با ترجمه ی بنده نداشت)
خوب اینو که خودمم تو پست 3 نوشته بودم.
یعدش ترجمه و ساده سازی یعنی چه کاری که من نکردم؟ دیگه از این ساده تر نمیشه جداً...نوشتم که مرحله به مرحله چه کاری باید انجام بشه...چطوری باید انجام بشه...نحوه ی کار با PRXDecrypter رو هم نوشتم پایینش.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا بیخیال من عذر میخوام . حتما یوزر های این سایت همه حرفه ای هستند و اون آموزش هم برای اون ها آسون به حساب میاد پس من بی سوادم . ولی اگر شما طبق اون آموزشی که لینکش رو دادم بازی رو پچ کنید میبینید که آموزش واضح یعنی چی . به هر حال بحث رو ادامه ندیم بهتره . من شرمندم
خیر بنده هیچ مشکلی ندارمدیدم شما به پست من جواب دادی و کلی هم شاکی هستی ، گفتم لابد با منی
ولی من تست کردم ، خیلی هم توپ و مفید و روون کار میکنه![]()
عزیز من اون لینکی که شما دادی پچ با یه ISO TOOL هست. تو پست اول هم ترجمه کردم که اگر با یک ISO TOOL کار شود چند مرحله از آموزش حذف خواهد شد...در اصل کار با این دو برنامه زمین تا زیرزمین فرق داره...من که منکر این نیستم...
اگرهم اشکالی در آموزش دیده بودید میتونستید یه کم محترمانه تر اونو بیان میکردید تا اونو باهم حل میکردیم (مثل پست دوم این تاپیک که sonixax عزیز آموزش ناقص بنده رو تکمیل کردن) تا کار به اینجا نمی کشید.
اینجا هم نه کسی بی سواده (خدای ناکرده) نه همه حرفه ای...
دشمنت شرمنده...والسلام
دستتون درد نکنه من blazblue رو درست کردم دارم حال میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)