1-قیمتش نسبت به امکاناتش بالاس
2-نوشته بودم بجز سیمبین(یعنی سیمبین نباشه)
3- پردازشش خوب نیست
1-قیمتش نسبت به امکاناتش بالاس
2-نوشته بودم بجز سیمبین(یعنی سیمبین نباشه)
3- پردازشش خوب نیست
Last edited by IrNCO; 21-05-2010 at 16:21.
touch pro2 رو خوب نمیشناسم ولی dext خیلی دور از چیزی هست که من میخام اما backflip بجز صفحه نمایشش و آندروید قدیمی(البته فکر کنم این مورد رو میشه درستش کرد) مشکل خاصی نمیبینم مخصوصا اینکه طراحیش زیباسالبته بعد از اين دو مدل هاي ديگه اي هم هست مثل : se x2 - moto dext & backflip - htc touch pro2
كه هيچ كدوم در حد ميلستون نيستن
البته خودم خيلي backflip رو قبول دارم و منتظر اومدن به ايران هستم
Last edited by IrNCO; 21-05-2010 at 16:40.
ریویو هایی که برای x2 نوشتن خیلی ازش بد گفتن مخصوصا در مورد سخت افزاش(البته چند وقت پیش پسرداییم می خاس x2 بگیره که خودم نذاشتم بگیره .. .حالا خودم برم x2 بگیرم!!!) در ضمن واسه من دوربین قوی داشتن مهم نیس چون خودم یه 10.2M دارم که fullHd هم هست
(فکر کنم پست x2 حذف شد![]()
Last edited by IrNCO; 21-05-2010 at 16:59.
فقط پیشنهاد بودو البته بی منطق هم نبود! خودتون بهتر میدونید!دوستان بهتره درست بخونن ببينن اين دوستمون چي ميخواد بعد بدون تعصب راهنمايي كنن /
اين بنده خدا گوشي كيبورد دار ميخواد با ال سي دي قوي شما ميگين hd2 !!! يكي ميگه htc . يكي ميگه ....![]()
اگه بتونی b7610 گیر بیاری .فکر میکنم بهترین انتخابت باشه !
پست بالا تعید میشه.
به نظره منم بی7610 بهترین گزینه دبرای شما میباشد
b7610 سامسونگ رو مشخصاتش رو تو gsmarena دیدم خیلی خوبه . . .. ولی قیمتش طبق این چیزی که من دستگیرم شده باید بالای 650 باشه که گرونه ولی نسبت به امکاناتش خوبه..............میشه گفت همراه با milestone گزینه ی خوبیه البته HD2 هم خوبه
در نظر داشته باشید که b7610 در کنار داشتن کیبرد سخت افزار بسیار خوبی هم داره(سی پیو 800 مگاهرتزی) البته نمیدونم ایا برای این گوشی ویندوز 5/6 به طور رسمی اومده یا نه....
من به شما ۱۰۰درصد milestone رو پیشنهاد میدم
با انتظارات شما قطعا این گوشی بهترین انتخاب خواهد بود...
در مورد فارسی؛ اندروید فعلا فارسی ساپورت نمیکنه ولی میتونی خودت فارسیش رو راه بندازی
سلام
من هم 100 در 100 موتورولا ميلستون رو پيشنهاد ميكنم
الان 2ماه هست كه خودم خريدمش و واقعا " دارم ازش لذت ميبرم و فوق العاده است
اين دومين گوشي موتو هست كه ميخرم بعد از zn5
ولي اين گوشي يك عمر بهت كار ميده
كاملترين گوشييه كه تو بازار هست با امكانات كامل و كيفيت استثنايي
من بدون گارانتب 620 خريدم اما الان فكر كنم زير 600 گير بياري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)