تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: رفع خط و خش بدنه اتوموبيل

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو تهران جای رو سراغ دارید ؟
    تقلبی هم دارن !؟
    اگه دوباره تبلیغ کنن شماره تهرانو برمیدارم
    تقلبیشو خبر ندارم

2. این کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خراش اگر عمقی بوده و رنگ را کاملا برداشته باشه هیچ پولیش یا واکس رنگی نمیتونه آن را ترمیم بکنه..تنها و تنها راهی که وجود داره همان رنگ اصلی است که بر اساس نوع صدمه و مقدار خراش و عمق و پهنای آن استفاده میشود..یا با استفاده از قلم رنگ آمیزی که نیاز به تبحر و دقت داره تا کار تمیز در بیاد و یا استفاده از پیستولت که کار رنگ آمیزه..بعضی خراشها را بهتره دستکاری نکنیم چون ممکنه ترمیم آن به رنگ اصلی هم صدمه بزنه و از قیمت ماشین کم بکنه..
    من تعداد زیادی از این محصولات گوناگون ترمیم رنگ خودرو را استفاده کردم...بهیچ وجه توصیه نمیکنم و اینها تنها برای خالی کردن جیب مشتری ساخته شده و هیچ کارایی واقعی در آنها وجود نداره..در بهترین شرایط یک ماه بیشتر دوام نداره و بعد از چند وقت و چند بار شستن رنگ آن پاک میشه و از بین میره و خراش بر میگرده ..تنها کسایی مثل دلال ماشین از اینها استفاده میکنن که میخواهند زود ماشینو ردش کنند و البته هزینه رنگ آمیزی هم ندهند..

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

البته من یه خط عمیق رو با چشم خودم دیدم که یکی واسم درست کرد،حالا بگم چجوری
    یه خط عمیق رو در عقب بود که فک کنم با کلید بود،این رو اول با اون واکس های FORMULA که فک کنم معرف حضورتون باشه (جعبه های گرد زرد)روش رو واسم تمیز کرد،بعدش که بدنه صاف وشیشه ای شد،یه قلم خشگیر بود ،از اون نوعی که مثل غلط گیر خودکاری هستش،باهاش توی خط رو پر کرد،جوری که یکم هم رنگ بیرون زد و برامده شد،بعد از یک روز روی اون رو واسم کاغد سمباده ی نرم زد،خیلی خوب شد بعدش هم پولیش زبر زد

6. 2 کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه به رنگ بدنه رسیده باشه یعنی اینقدر عمیق باشه که رنگی شبیه نقره ای با پولیش نمیره اما اگه سطحی باشه با پولیش میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته من یه خط عمیق رو با چشم خودم دیدم که یکی واسم درست کرد،حالا بگم چجوری
    یه خط عمیق رو در عقب بود که فک کنم با کلید بود،این رو اول با اون واکس های FORMULA که فک کنم معرف حضورتون باشه (جعبه های گرد زرد)روش رو واسم تمیز کرد،بعدش که بدنه صاف وشیشه ای شد،یه قلم خشگیر بود ،از اون نوعی که مثل غلط گیر خودکاری هستش،باهاش توی خط رو پر کرد،جوری که یکم هم رنگ بیرون زد و برامده شد،بعد از یک روز روی اون رو واسم کاغد سمباده ی نرم زد،خیلی خوب شد بعدش هم پولیش زبر زد
    سلام
    ماشین من صفره، ولی یکی دو تا خط عمیق روش افتاده لطفآ جایی که این کار رو انجام داده رو به من آدرس می دی
    ممنون

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر عميق نباشه ميشه با سمباده 2000 و آب اول خش را برطرف كرد و بعد روي اون را پوليش زد به همين راحتي. ولي اگر عميق باشه دقيقا همين كاري را بايد كرد كه دوستمون فرمودن.اول با قلم پرش كنيد بعد روش سمباده بزنيد و بعد هم كه پوليش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مي خواستم ببينم راهي براي از بين بردن خش هاي روي سپر پلاستيكي هست ماشين من ال 90 e2 lp هست ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام من فقط پست اولو خوندم می تونی با پولیش و بتونه از بین ببری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکی از دوستان ما پالیش زده بود ماشین هم توسی بود رنگ اون قسمت که پالیش زده بود از بقیه بدنه ماشین کم رنگ تر شده بود!!!
    حواستون باشه کار کاره دقیقیه و بلدی می خواد..ما قبلا یک ماشین سفید داشتیم تا خش می یفتاد پالیش می زدی عین روز اولش می شد کلا پالیش بیشتر برای ماشین های سفید کاربرد داره برای همین سفید همیشه راحتتر فروش می ره و ارزون ترم هست.

13. این کاربر از midnight1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ماژیک Fix it Pro و کلا یه سری از این جور قبیل ! که با فناوری نانو ساخته شدن خیلی خوب خط وخشو از بین میبرن !
    قیمتاشون از 12 13 تومن هست تا 70 80 تومن !

دوست عزیز خواهشا تبلیغ فرای واقعیت نکنید ! نانو کجا بود !!!!!!!!!!!! اینا اکثرا کیلر دارند توشون و کمی از رنگ اطراف خش رو منتقل می کنند توی خش همین

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •