سلام.
Catalyst دمای کارت رو یه بار 46 نشون میده بعد یهو میره رو 50، بعد 55 و یا از 49 میپره به 53، همینطو ری، زود زود
دما عوض میشه، تو حالت عادی تو ویندوز.
همیچین چیزی عادی هست؟
سلام.
Catalyst دمای کارت رو یه بار 46 نشون میده بعد یهو میره رو 50، بعد 55 و یا از 49 میپره به 53، همینطو ری، زود زود
همیچین چیزی عادی هست؟
کاتالیست دما رو هر لحظه اندازه نمی گیره و در یک بازیه ی زمانی ، مثلأ 5 ثانیه این کار رو انجام می ده . این تغییرات هم به خاطر اون هست . پس جای نگرانی نیست .
دوستان من تو برنامه CATALYST تو حالت AAMODE و AF زمانی که حالت 3D رو تست میکنه احساس میکنم یه سری خط تو صفحه هست ولی تو بفیه حالتها مشکلی ندارم و تو یه سری از بازی ها مثل RE5 و DIRT2 و ... هم این مشکل دارم ولی زیاد اذیت نمیکنه به نظر شما مشکلش از کجا میتونه باشه؟
مشکلی نیست . این دما برای این کارت طبیعی هست .
وقتی گرافیک تو حالت بیکاری هست دماش کمه چون فرکانس ها به صورت اوتو پایین میاد وقتی که گرافیک بره تو لود یه دفعه فرکانس ها بالا میره و همچنین دما ( با هم ) به خاطر همینه که دما یهو بالا میرهسلام.
همیچین چیزی عادی هست؟![]()
دوستان کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
حامد جان منم کارت قبلیم 4850 force3d بود و تو بازی dirt 2 همین مشکل رو داشتم ...........
درایور رو عوض کردم درست شد ..........
احتمالا شما دارین از درایور 10.2 استفاده میکنید ...........
نه آخرین درایور هست (10.5)احتمالا شما دارین از درایور 10.2 استفاده میکنید ...........
البته خطهاش زیاد آزار دهنده نیست مثل نویز میمونه خیلی کم هست
و تو بعضی جاها هست فکر میکنم مشکل از ویندوز 7 باشه!
البته من رو یه سیستم دیگه کهSAPPHIRE 5750 داشت تو بازی RE5 تست کردم همین مشکل رو داشت!
البته من تو ویندوز 7 64bit امتحان کردم و با ابدیت درایور درست شد ...........
شما درایور 10.3 و 10.4 رو امتحان کنید ضرر نداره .........
راستی حیفه با این سیستم از سون 64 بیت استفاده نکنید!
روی دسکتاپ یه راست کلیک کنین و قسمت screen resolution برین و advance setting رو کلیک کنین و تو قسمت screen refresh rate ببینین رو چه عددی هست ؟
رو همه ی بازیها این مشکل رو داره؟
داخل بازیهایی که میگین خط میوفته تو قسمت گرافیک بازی برین وببینین تو قسمتی که رزولوشن انتخاب میشه refresh rate وجود داره که بشه انتخاب کرد ؟ اعدادی مثل 50-59-60
اگه اینطوری هست که من میگم توجه داشته باشین که refresh rate که توی قسمت اول بهتون گفتم با refresh rate که تو بازی انتخاب میکنین یا باید مساوی باشه یا باید یکی کمتر یا بیشتر باشه
مثلا اگه رفرش ریتی که تو قسمت desktop هست روی 60 باشه شما باید رفرش بازیو روی 60 بزارین و اگه درست نشد رفرش بازیو بزارین رو 59 و امتحان کنین(فقط رفرش بازیو عوض کنین )
امتحان کن و نتیجشو بگو
Last edited by xzero; 09-06-2010 at 23:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)