من که اگه از شر این 56 راحت می شدم و 8 مگ سرعت داشتم دیگه چه کار هایی که نمی کردم.
من که اگه از شر این 56 راحت می شدم و 8 مگ سرعت داشتم دیگه چه کار هایی که نمی کردم.
تائيد مي شه...البته دوستان 8 مگا بيت نه مگا بايت كه ميشه چيزي معادل 800 كيلو بايت در ثانيه سرعت تبادل اطلاعات. كابران دايال آپ در ايران كه بيشترين قسمت مصرف كنندگان در ايران را تشكيل مي دهند با سرعتي حدود 5 كيلو بايت در ثانيه به اينترنت دسترسي دارند.
عزيزم...نوشته شده توسط josef
اون Wireless هست ... توي ايران هم نه به اين اندازه اما با wireless شما خيلي سرعت بالايي مي توني دريافت كني (بسته به فرستنده)...
خط هاي تلفن قادر به حمل اين مقدار نيستند...
موفق باشيد.![]()
با سلامنوشته شده توسط josef
كشور ما هم ايران هنوز به نقطه 56 كيلو بايت واقعي نرسيده و نديديم و لي مي داني 8 مگابايت يعني چه : يعني وقت اضافه آوردن در اينترنت وبيكاري بيشتر؟
همينطور نيست؟
دمش گرم تكنولوژي شان
موفق باشيد.
آخه چيه ما با انگليس و امريكا و اين جور كشورا يكيه كه اينترنتمون يكي باشه
تائید می شهنوشته شده توسط mse1445
سرعت اینترنت در ایران واقعا کلنگه باید بکوبیم 2 طبقه بسازیم این اصلا چه وعضشه صبح ها تا ساعت 9 که خودش
رو میکشه 4 کیلوبایت و ظهر حدود ساعت 11 الی 12 که بدترین وقته 2 کیلوبایت داد کلاهت رو بنداز بالا و بعد از ظهر
همحدود ساعت 14 الی 16 خیلی بده 3 کیلوبایت و تازه بعضی وقت ها شده در مدت 2 دقیقه فقط و فقط 244 بایت
Recive داشتم .
ا
نشاالله تا سال 1400 كه سرعت اينترنت انگليس و كشورهاي ديگه رسيد به مرز 100 مگابايت ماهم 56 كيلوبايت
سرعت داشته باشيم.
به نظر من که اینا خودشون می خوان سرعت اینجوری باشه . پول بیشتر ارزش داره نه خواست و نیاز مردم. چقدر هزینه مخابرات و کارت میدی؟؟؟
![]()
كاملا موافقمنوشته شده توسط Venus
ماتو سرعت اينترنت اوليم!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البته از آخر![]()
![]()
![]()
![]()
چه ميشه كرد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بايد قبول كنيم كه كشور ما يك كشور جهان چهارم و نبايد انتظار زيادي داشت!!!
جهان چهارم يعني كشوري كه صنعتش وابسته به نفت است وبس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)