بچه ها قیمت جهانی ویواز موقعی که به بازار اومد چند یورو بود؟
ویواز؟
ان 8؟
بچه ها قیمت جهانی ویواز موقعی که به بازار اومد چند یورو بود؟
به نظره من ویواز گزینه ی خوبیه.
اخه ان8 هنوز معلوم نیست که سیستم عاملش چه طور سیستم عاملیه....ایا قابلیت پیشرفت خوبی داره....ایا از سمت نوکیا پشتیبانیه کافی را داره....
در کل هنوز معلوم نیست چه طور گوشی ای از اب در میاد درنتیجه من به شما ویواز را پیشنهاد میکنم که جوابشو پس داده سیستم عاملشم روی چندین گوشی نصب میباشد
عجله که ندارم ولی تردیدم بیشتر به خاطر باطریش هم هست .اینکه باطری 1200 میتونه پاسخگوی صفحه نمایش و سایر امکانات ان 8 باشه؟
اگه حتما میخوای سیمبین باشه تو این قیمت و انتظاراتی که دارین ویواز بهترین گذینه هست
اما اگه از سیمبین بیاین بیرون تا 500 تومن گوشی های خیلی خوبی از آندروید وجود داره
اگه یک بار آندروید و برنامه ها و بازی هاش رو تجربه کنین نظرتون عوض میشه
htc tatto
htc legend
tatto فکر کنم دور و بر 350-400 باشه
اما در دوربین معمولی هستن گوشی های اندروید عمدتا
حتی نکسس
سلام
من با ظاهر legend که خیلی حال کردم.همه چیش هم خوبه.اما به خاطر دوربینش قیدش را زدم.من نوع سیستم عاملش هم برام فرق نمیکنه.من چون قبلا با ان 95.امینا اچ دی و ان 86 هم کار کرده ام به دوربین کمتر از اینا راضی نمی شم.![]()
البته به نظره من از نظر عکاسی دوربین ان86 و 8910 بهتر از ویواز میباشد(چون گفتین به دوربین کمتر از 8910 و ان86 راضی نیستین گفتم) البته در مقابل هم ویواز فیلم برداریه بهتری داره.
البته فرق کیفیت عکاسیشونم زیاد قابل توجه نیست
سلام
البته طبق گفته دوستان ویواز دار که قبلا هم ان 86 را داشته اند کیفیت عکسهای ویواز توی روز خوبه ولی توی شب ضعیفه.
ولی ویواز هم قیمت اولیه اش 390 یورو بود.ان 8 که قیمت اولیه اش 370 یوروه.
صبر کم واسه n8
به نظر میاد برگ برنده نوکیاست
__________________________________________________ ______________
n8 = 799 دلار هست
لینک فروش گوشی با قیمت در خارج از کشور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)