نتیجه مشخص شد
سمند EF7
پیشاپیش خرید این ماشین را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبریک می گویم
نتیجه مشخص شد
سمند EF7
پیشاپیش خرید این ماشین را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبریک می گویم
دوست عزیز واقعن SD V8 شما رو نتونست مورد توجه قرار بده.
میشه بگید چرا انتخابش نکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از راهنمایی های دوستان.میخواستم بپرسم اینکه میگن سمند بعد از یکی دو سال لش میشه درسته یا نه؟یا اینکه در مورد LX EF7 صدق میکنه یا نه؟
دوم لذت رانندگی و سطح دید در سمند LX EF7 چگونه است؟
سوم مشخصات سمند LX EF7 چیست؟
خب هر 3 ماشینه خیلی خوبی هستن و محاسن هایی به هم دیگه دارن اما من خودم اگه بودم اول 206 و بعد سمند رو انتخاب میکردم و دوستمون که گفتن (قدرت موتور-استهلاک-کولر-قطعات و...) خب 206 از همه یرتره اما برای خانواده در اولویت سوم قرار داره و اگه خانواده کم جمعیت هستید 206 sd و اگر پر جمعیت هستید سمند بهترین گزینست!به نظر منم V8 SD بهتره.
فرشاد جان قدرت موتور EF7 که بیشتره !!! ( 5 اسب )
از لحاظ استهلاک هم که سمند بهتره ( البته کیفیتش قطعاتش هم کمتره و شکی توش نیست )
کولر هم که من تفاوتی ندیدم !!!
لذت رانندگی با 206 بیشتره ، ولی خوب کلا مثل هم هستند راه رفتنشون ، سطح دید سمند lx خوبه مثل معمولیا بد نیست
قربان شما
رنگش سفید هست ... کلا توی خوزستان - اهواز با این همه خاک و یه سری زیاد از شهدوندان خیلی خاص () ، بهترین رنگ سفیده
البته گرونترین هم هست
فعلا دنبال اینم که ضبط سونی که روشه (BT و یو اس بی داره) عوص کنم تصویری JVC بخرم![]()
دوست عزیز از کارخونه تحویل گرفتید ؟؟؟
ضبط روش بود ؟؟؟![]()
تفاوتشون 5 اسب نیست که 3 اسبه!فرشاد جان قدرت موتور EF7 که بیشتره !!! ( 5 اسب )
از لحاظ استهلاک هم که سمند بهتره ( البته کیفیتش قطعاتش هم کمتره و شکی توش نیست )
کولر هم که من تفاوتی ندیدم !!!
البته اگه ایران خودرو دقیق بگه حالا 3 - 4 اسب هم بیشتر
میگه ...!
بگذریم در کل وزن سمند هم بیشتره 1220 کیلو که sd v8 فقط 1100 کیلو وزنشه که این تو سرعت و شتاب خیلی تاثیر داره! و ترمزاش هم نسبت به 206 ضعیف تره (دیگه بهتر از این چیزی یادم نیومد) ولی تو عملکرد کولر سمند از 206 کمی بهتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)