به نظر من منتظر سری C بمونید الان دیگه خرید تلویزیون از سری B نمیارزه وقتی بدونی که تا چند هفته آینده سری جایگزین این سری وارد بازار میشه در هر رنجی حالا 3D یا غیر 3D فرقی نداره؛ البته این نظر منه بازم.
به نظر من منتظر سری C بمونید الان دیگه خرید تلویزیون از سری B نمیارزه وقتی بدونی که تا چند هفته آینده سری جایگزین این سری وارد بازار میشه در هر رنجی حالا 3D یا غیر 3D فرقی نداره؛ البته این نظر منه بازم.
b690 بگیر سری سی در راه است
690 تو بازار دیگه گیر نمیاد 750 هم همینطور.
من خودم چند وقت پیش یه 670 گرفتم خوبه راضیم. می خواستم 750 رو از بانه بخرم دیدم 670 از همینجا بخرم بهتره.
ولی اگر می تونی صبر کنی صبر کن سری c بیاد ولی اگر الان می خوای خرید کنی 690 انتخاب بهتریه.
اقا C750 بانه اومده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا نمی دونم چرا تو بازار این دو تا دیگه گیر نمیاد !!! کسی می دونه سری C کی میاد ؟
حالا اين 750 ها و 690 ها چند هستن؟؟؟
اگر برای قابلیت سه بعدی میخوای پنل بگیری بهتره این کارو انجام ندی چون قابلیت سه بعدی پنلهای سامسونگ مشکلات زیادی داره و هنوز به قول خیلی سایتها و مجلات باید روش کار بشه به نظر من بین B6xx و C6xx سامسونگ به جز تغییر دکور اتفاق خاص دیگه ای نیوفتاده باید دید چقدر تفاوت قیمت دارن اگر تفاوتشون کم باشه اونوقت انتخاب سری C به نظرم بهتره ولی اگر اختلاف قیمت زیاد باشه توجیهی نداره.
سلام
دوست عزیز من خودم LE40B750 دارم.به جرات میگم بهترین lcd هست که به بازار آمده.اما متظرم که بزوری C750 یعنی نوع سه بعدی بیاد بازار که خیلی نزدیکه و انو بخرم
انهایی که میگویند سه بعدی گران است.اشتباه میکنند .فرق چندانی با سری B ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)