سايت گل ـ آلبرتو زاكروني سرمربي يوونتوس بعد از شكست سنگين 3 بر صفر مقابل ميلان از آنچه كه بيقيدي بازيكنان بود انتقاد كرد.
اين مربي كه آخرين بازياش را در دوران تلخ حضورش در يووه ميگذراند، انتظار داشت خداحافظي بهتري با اين تيم انجام دهد اما شكست 3 بر صفر مقابل ميلان هيچ جايي براي دفاع از وي باقي نميگذارد.
با اين حال زاك كه زماني در اوج فوتبال ايتاليا زندگي كرده و بخشي از تقصيرات را به گردن بازيكناني انداخت كه به نظر وي در حد انتظار نمايش نداده بودند. او گفت:«اين يك نمايش ضعيف ديگر در ادامه بازيهاي بد تيم ما بود. من اميدوار بودم كه فصل با نتيجه بهتري به پايان برسد، اما بيترديد ما نمايش خيلي بدي در اين مسابقه داشتيم.»
زاك ادامه داد:«با وجود ايجاد برخي شانسها در نيمه اول ما موفق نشديم آنها را به دروازه ميلان برسانيم. سپس ميلان از ما پيش افتاد و سپس توانست فضاها را در دست خود بگيرد و نتيجه شكست ما بود.» او سپس روي صحبت خود را به سمت بازيكنان برد و گفت:«من از بازيكنان انتظار بيشتري داشتم اما ميتوانم بگويم كه ما به هيچ وجه بازي نكرديم.»
زاكروني در پايان براي تيم يوونتوس آرزوي موفقيت كرد. او گفت:«بعد از يك دوره دشوار اميدوارم يوونتوس به روزهاي اوج بازگردد. من براي اين باشگاه آرزوي بهترينها را ميكنم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید