متاسفام كه بايد بگم خيلي از اطلاعاتي كه دادين غلطه
1- كيفيت ال اي دي شارپ از همه ال اي دي هاي بازار بالاتره. مطمئن هستم شما اين مدل رو نديديد و متاسفانه دارين متعصبانه در مورد سامسونگ صحبت ميكنيد
2- وجود ال اي دي در حاشيه (edge lit) خيلي توي كيفيت تاثير داره. چه برسه به اينكه فول ال اي دي هم باشه. كيفيت تصوير و رنگ هاي فول ال اي دي واقعا بي نظيذه. و از نگاه كردن به اون لذت ميبريد. من نميفهمم اين حرفي كه ميزنيد كه ميگيد برتري نداره رو از كجا آوردين؟؟؟ مسلما از خودتون
3 - پنل هاي شارپ رو خود شارپ ميزنه و بايد به اطلاع شمابرسونم كه در قرار داد بعدي سوني و شارپ، قرار هست پنل هاي سوني رو هم شارپ بزنه.
شارپ بزرگترين توليد كننده پنل هست. اون وقت شما با سامسونگ مقايسش مينيد. اين ها مهم نيست كه كي بزرگه مهم اينه كه همه اطلاعات شما اشتباه هست
بهترين ال اي دي در حال حاضر شارپ هست . شك نكنيد. البته از نظر كيفيت
ولي چون ميگيد امكانات هم مهمه بهتره از اسباب بازي هاي سامسونگ استفاده كنيد. ولي من كه سامسونگ رو اصلا قبول ندارم.
ببينيد خود سوني كه آس همه برند هاست هنوز ال اي دي رو وارد نكرده (البته اخيرا يه مدل انگار زده) و هنوز روي ال سي دي هاي با كيفيت كار ميكنه. ولي سامسوگ براي گول زدن مشتري 200 تا مدل با 500 تا كارايي با يه كيفيت خيلي عادي ارائه ميده .
به هر حال اگر كاربرد هاي جانبي براتون مهمه بدون شك بريد سراغ سامسونگ. چون عمده فروشش به خاطر همين كاربرد هاي جانبيش هست
ممنون از اطلاعات جامعتون .
من امکاناتی که میخواهم و برام مهم هست ، امکان usb هست که بتنونه فیلم پخش کنه . مثلا یک فیلم HD . چه پسوندهایی رو میتونه پخش کنه ؟ usb که میخوره ؟ این صفحه ی ای هست که امکانات این مدل شارپ رو نوشته ولی من چیزی به نام usb پیدا نکردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر