تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مشکل با 9800 gt آلباترون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کارتتون چه گارانتی داره ، اگه گارانتی شرکتی باشه که کارتتون ریمارک هستش .و به احتمال زیاد هم مشکل از همین جاست.شما یک بازی مثل cod6 رو هم اجرا کنید با رزولوشن معمولی و دیتیل نرمال اگه باز هم به همین مشکل برخوردید کارتتون تقلبی هستش.چون من با 7300 خیلی راهت انجامش میدم

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

کارتتون چه گارانتی داره ، اگه گارانتی شرکتی باشه که کارتتون ریمارک هستش .و به احتمال زیاد هم مشکل از همین جاست.شما یک بازی مثل cod6 رو هم اجرا کنید با رزولوشن معمولی و دیتیل نرمال اگه باز هم به همین مشکل برخوردید کارتتون تقلبی هستش.چون من با 7300 خیلی راهت انجامش میدم
    گارانتی گروه شمال بود، همونطور که گفتم رو سیستم دیگه به خوبی کار میکرد، و رو سیستم من مشکل داشت، در هر صورت کارت رو تعویض کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13 albatron 9800GT

سلام این مشکل شما فقط از کرک بازی هست . رازور بهترین کرکه که تا حالا منتشر شده
    ولی در خصوص کارت گرافیکتون باید بگم من هم همین مشکل رو با همین کارت گرافیک داشتم این کارت کاملا تقلی هست که با گارانتی گروه شمال وارد بازار شده (SNG) من با گارانتی تماس گرفتم و مشکل رو مطرح کردم و گفتند یه کارت دیگه بهت میدیم ولی هیچ کدوم زیر 250000 تومان نبود . این کارت با ویندوز 7 64bit سازگار نبوده و فقط با cd خودش نصب میشه که اون هم vita 32bit هست .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •