منظورتون کدوم برده اگر m4N78 se هست دلیلتون رو با لینک معتبر ثابت کنید
منظورتون کدوم برده اگر m4N78 se هست دلیلتون رو با لینک معتبر ثابت کنید
حرفتون درسته این سایت ASUS هم چرا این طوریه بابا همین الان برد M4N78 SE جلومه رو سوکتش نوشته AM2 یه خورده گیج کننده هست![]()
شما باید توجه میکردید مخصوصا به سوکت مادربردحرفتون درسته این سایت ASUS هم چرا این طوریه بابا همین الان برد M4N78 SE جلومه رو سوکتش نوشته AM2 یه خورده گیج کننده هست
M4N78 SE همانطور که صادق جان فرمودند سوکت +AM2 هست
giga m57sli-s4
دلیلم هم کاملا مشخص هست
اگر مدار پردازنده مشکل نداشت به راحتی مثل سایر مدلهای ارزونقیمت سوکت AM2 و AM2+ از پردازنده های پرمصرف پشتیبانی می کرد
دوست عزیز اگه امکان داره لینک معتبر بگذاریدgiga m57sli-s4
دلیلم هم کاملا مشخص هست
اگر مدار پردازنده مشکل نداشت به راحتی مثل سایر مدلهای ارزونقیمت سوکت AM2 و AM2+ از پردازنده های پرمصرف پشتیبانی می کرد
با 1 دونه مادر برد که چنین مشکلی داشته نمیشه نتیجه گرفت که همشون بدین صورت هستند
لازم به گذاشتن لینک نیست
اگر مشکل نداشت در سایت گیگابایت بایاس مورد نظر را برای ساپورت 955 و 965 می ذاشتن
حتی برای تغذیه 945 هم مشکل داره
ضمنا وقتی میشه با همین بودجه مادربردهای با چیپ قویتر که بدون مشکل فعالیت می کنند را خرید نباید ریسک کرد
دیگه نیازی به لینک نیست این خودش از 100 تا لینک بهتر و قانع کنندتر هستاگر مشکل نداشت در سایت گیگابایت بایاس مورد نظر را برای ساپورت 955 و 965 می ذاشتن
حتی برای تغذیه 945 هم مشکل داره
ضمنا وقتی میشه با همین بودجه مادربردهای با چیپ قویتر که بدون مشکل فعالیت می کنند را خرید نباید ریسک کرد
ممنون از راهنماییتون
میشه لطف کنید بهترین و بالاترین ارتقایی رو که میتونم روش اعمال کنمو بگید؟......هم از نظر cpu و هم vga و هم power ....
اول باید بایسمو آپدیت کنم بعد سی پی یو رو عوض کنم ؟...یا بر عکس؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم .... من اگه فقط cpu رو عوض کنم دوباره از اول باید windpws نصب کنم؟....ویندوزم سونه 7
Last edited by BRUSH; 16-05-2010 at 11:36.
از نظر پردازنده طبق گفته سایت گیگابایت PHENOM II X4 945 که من توصیه نمی کنم و حداکثر یک آتلون 640 را توصیه می کنم
در مورد گرافیک هم من یک جیفورس GT240 را توصیه می کنم
اول آپدیت بایوس بعد چنج سی پی یو تعویض سی پی یو هم ربطی به وین نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)