دوست عزیز یه سری بزن کلوپ 8910 جواب همه سوالاتت هست اونجا
در ضمن من توصیه میکنم الانبا این قیمت 8910 نگیری چون
گوشی های بهتری از برند سامسونگ و برند های دیگه تو بازار موجوده
دوست عزیز یه سری بزن کلوپ 8910 جواب همه سوالاتت هست اونجا
در ضمن من توصیه میکنم الانبا این قیمت 8910 نگیری چون
گوشی های بهتری از برند سامسونگ و برند های دیگه تو بازار موجوده
كدوم مشكلش؟ متوجه نميشم. يعني مشكل آنتن دهي داره؟من خودم این گوشیو داشتم این مشکلش تایید میشه.
ميگم اين گوشي واسه نصب برنامه چطوره؟ همون برنامه هاي 5800 روش نصب ميشه؟(انگيج و xplorer و ...)
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
مثل چه گوشي؟
ميشه تو اين قيمت نام ببريد؟!
سونی اریکسون ویوازمثل چه گوشي؟
ميشه تو اين قيمت نام ببريد؟!
قیمتشم یه 100 تومنی کمتره
NOKIA تو اين مايه ها چي داره؟
ببينم اين n8 نيومده هنوز؟
من زياد با s.e جور نيستم!
نظرم بيشتر رو نوكيا هست
ولي با سامسونگ هم كار نكردم! سخت افزار سامسونگ چطوره؟!
به نظره من ویواز با توجه به سخت افزار قوی و دوربین تقریبن مساوی با 8910 البته دارای فیلم برداریه قویتر میتونه گزینه ی بهتری باشه.
ویواز تنها صدای ضعیفی در بلند گو داره
باطریه خوبی هم داره
كدوم مشكلش؟ متوجه نميشم. يعني مشكل آنتن دهي داره؟من خودم این گوشیو داشتم این مشکلش تایید میشه.
ميگم اين گوشي واسه نصب برنامه چطوره؟ همون برنامه هاي 5800 روش نصب ميشه؟(انگيج و xplorer و ...)
اگر ممكنه راهنمايي كنيد!
آنتن دهي امنيا اچ دي ضعيفه؟
علی جان یه چند تا گوشی مثال میزنی که تو این رنج قیمت از 8910 سر تر باشن؟؟؟!!!
مرسی!!!
سبز باشی...!!!![]()
ویواز قویترین گوشی سیمبیان هست
در حالی که هنوز بعضیها نمیدونستند که سیمبیان هست
8910 هم گوشی خوبیه ولی ممکنه بعد از خریدش با مشکلاتی روبرو بشی
x6 هم از نوکیا هست که مثل ویواز هست ولی ضعیفتر از ویواز
همه برنامه های 5800 رو ویواز نیز نصب میشند
و حتی بازیهای سنگین و ....
اما از ان گیج خبری ندارم
نصب بشه هم چه فایده ؟
ان گیج زمانی معنی داره که با دکمه های مخصوصی بازی کنی (که بهترینش ان86 هست)
تو صفحه لمسی فقط بازیهای لمسی خوب هستند
در ویواز لود گذاری معنی ندارهيكم بارگزاري(LOADING) هنگام ورود به فيلمها طول ميكشيد
بیشتر از 200 کلیپ تصویری ریخته ام
کوچکترین مکسی در ویدئو سنتر دیده نمیشه
حتی سرعتش در گالری خیلی بهتر از بقیه گوشیهای سیمبیان هست
Last edited by golmohammadi; 14-05-2010 at 14:43.
مشخصات کامل 8910 و بقیه گوشی ها رو میتونی توی سایت هایی مثل shop.ir یا gooshishop.com ببینی و مقایسشون کنی.ولی در مورد 8910 چون خودم دارمش یه چیزایی هست که با خوندن کاتالوگ ها بهش پی نمی بری.مثلا:
1.آنتن دهیش ضعیفه.بعضی جاها که گوشی های خیلی معمولی آنتن میدن این گوشی آنتن نمیده.البته در حد خیلی افتضاحی نیست ولی من انتظار بهتر از اینو داشتم.مثلا یه بار که توی پارک سپهر تو شهرک غرب بودم گوشی های ارزون فیمت اطرافیانم فول آنتن داشتند ولی گوشی من در حال سرچ شبکه بود!
2.با جاوا کلا مشکل داره.شاید نصف برنامه ها و بازیهای جاوایی که روش نصب کردم اجرا نشده یا ناقص اجرا شده.البته شنیدم با آپدیت کمی بهتر میشه ولی در کل روی جاواش حساب نکن.
3.تاچش خیلی خوبه. روونه.اگه تاحالا گوشی تاچ نداشتی بدون که تاچ خوب خیلی مهمه.اگه تاچش بد باشه میره رو اعصابت.پس موقع انتخاب گوشی حتما اینو در نظر بگیر.
4.سرعت اتصال جی پی اسش خیلی خوبه.
5.فعلا هفت هشتا بازی با گرافیک بالا هست که فقط روی این گوشی و ستیو و و احتمالا ویواز نصب میشه.اینم یه نقطه قوتشه.
6. اسپیکرش خوب و خیلی قویه و مسلما از ویواز بهتره.توی هندز فری هم صداش خوبه.
منم موقع خرید بین امنیا اچ دی و ستیو و ویواز شک داشتم ولی الانم از انتخاب 8910 پشیمون نیستم.فکر می کنم تا موقعی که نوکیا دوباره جون بگیره این گوشی انتخاب خوبی میتونه باشه.
Last edited by Lord007; 14-05-2010 at 15:43.
سلام
به تالار گفتگوی پی30ورلد خوش اومدیانشالله مدیر شدنت رو هم ببینیم
عزیز خداییش وایسا N8 نوکیا بیاد؛ ضرر نمی کنی...
مشخصات فنی و نهایی :
- صفحه نمایش 3.5 اینچی از نوع AMOLED و Capacitive ( تاچ خازنی ) و 16 میلیون رنگ با رزولیشن 640 360x پیکسل و قابلیت های مولتی تاچ ( برای نخستین بار در سیمبین ) ، سنسورهای Proximity ( نزدیکی ) و Accelerometer ( شتابسنج ) و صفحه ضد خش
- اسپیکرهای استریو و جک 3.5 میلیمتری
- دارای 256 مگابایت RAM و 512 مگابایت ROM و 16 گیگ مموری داخلی و قابلیت افزایش با کارت های microSD تا 32 گیگ ( می گن احتمالا نگارشی از این گوشی با حافظه داخلی 32 گیگ هم میاد )
- دارای Wi-Fi از نوع 802.11 b/g/n
- بلوتوث نسخه 3
- پورت USB از نوع microUSB نسخه 2
- دوربین 12مگاپیکسل با رزولیشن 4000x3000 pixels ، لنز واید 28 میلیمتری کارل زایس با بزرگترین سنسور دوربین در دنیای موبایل ( بهترین عکس ) به همراه فلش زنون ( نیرومند ترین فلاش ) برای عکاسی و فلش LED برای فیلمبرداری ، فوکوس اتوماتیک ، تشخیص چهره و لبخند ، Geo-tagging و ضبط ویدئو با وضوح 720P ( همنون HD خودمون با اندازه 1280x720 پیکسل ) با 25 فریم بر ثانیه ( بدون فریز شدن و ژله ای شدن تصویر ) و دوربین دوم برای مکالمه تصویری
- سیستم عامل Symbian ^3
- پردازشگر 680 مگاهرتزی به همراه شتاب دهنده گرافیکی 3 بعدی ( یعنی خدای اجرای بازی های سنگین )
- رادیوی استریو اف ام به همراه RDS و قابلیت FM Transmitter ( ارسال آهنگ با امواج FM )
- دارای GPS و ساپورت A-GPS به همراه OVI Maps نسخه 3.0
- خروجی TV توسط بوسیله پورت HDMI ( برای تلویزیون های HD ) و جک 3.5 میلیمتری ( برای تلویزیون های معمولی )
- فناوری Dolby Digital Plus با HDMI
- قطب نمای دیجیتال
- قابلیت ادیت عکس و فیلم توسط گوشی
- دارای Flash Lite v4.0
- باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 1200 میلی آمپر با استندبای 400 ساعت و تاک تایم 12.5 ساعت و 50 ساعت پخش موسیقی
- دارای113.5 میلیمتر طول ، 59.1 میلیمتر عرض و 12.9 میلیمتر ضخامت و وزن 135 گرم
- عرضه از پیش از پاییز 2010 با قیمت 370 یورو (490 دلار)
دیگه چی می خوای؟!
من که میگم نرو سمت سامسونگ ( به ویژه امنیا HD I8910 ) چون از عیب و ایراد کم نداره و خیلی هام ازش شاکی هستن...خود من هم که باهاش کار کردم دیدم اونقدر ها هم مالی نیست که بخاطرش 570 تومان پول نازنین بدم!
شاد و سبز باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)