تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: شطرنجی بودن(پیکسلی شدن) تصویر در ویندوز ۷ در KM Player

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما گزینه options رو از داخل برنامه مدیاپلیر بزن بعد به منوی DVD برید و بعد گزینه ...Advanced بزن.اینجا گرافهایی که فایلهای تصویری با اوون اجرا میشن،میان.دراینجا بهترین گراف رو انتخاب کنید تا تصویری خوب داشته باشید.
    سلام ممنون ولی advancedدر این قسمت خاموشه و هر چه سعی کردم روشن نشد

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من با فایلهای مختلف تصویری امتحان کردم ولی به مشکل شما برخورد نکردم.شما مطمعن هستین فیلمتون مشکلی نداره؟چندتا کلیپ دیگه رو هم امتحان کنین.
    سلام وقتی فیلم در kmplayerباز میکنم یه پنجره attention باز می شه که در مورد انتخاب موتور رندر فیلم می پرسه من vmr7 windowed انتخاب کردم که فیلم پخش می کنه ولی در پایان قفل می کنه با چند تای دیگه مثل vmr7 renderless امتحان کردم که فیلم پخش نمی کنه لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

اگه رندر رو روی Enhanced video render بذارید به نظرم مشکل حل میشه و کیفیت بهتر میشه

ولی برای من بعضی وقتا تصویر وایمیسته .

4. این کاربر از Razel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

سلام وقتی فیلم در kmplayerباز میکنم یه پنجره attention باز می شه که در مورد انتخاب موتور رندر فیلم می پرسه من vmr7 windowed انتخاب کردم که فیلم پخش می کنه ولی در پایان قفل می کنه با چند تای دیگه مثل vmr7 renderless امتحان کردم که فیلم پخش نمی کنه لطفا راهنمایی کنید
    با رندر VMR9 هم مشکل داری؟!!!
    الان من رو همین رندر گذاشتم و مشکلی ندارم.به نظرم شما نیاز داری گراف ffdshow رو نصب کنی که هم گزینه Advanced مدیا پلیرت فعال بشه و هم احتمالا مشکل گیر کردنت برطرف بشه.کلن ویندوز 7 کدکهای ضعیفی داره و باید کدکها و گرافهای مختلف نصب کنی تا مشکلاتت برطرف بشه.شما کدکهای زیر رو نصب کن.ایشالا مشکلت حل میشه.البته این اولی رو باید با ف ی ل ت ر ش ک ن بری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by mhs_837; 17-05-2010 at 19:46.

6. این کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با رندر VMR9 هم مشکل داری؟!!!
    الان من رو همین رندر گذاشتم و مشکلی ندارم.به نظرم شما نیاز داری گراف ffdshow رو نصب کنی که هم گزینه Advanced مدیا پلیرت فعال بشه و هم احتمالا مشکل گیر کردنت برطرف بشه.کلن ویندوز 7 کدکهای ضعیفی داره و باید کدکها و گرافهای مختلف نصب کنی تا مشکلاتت برطرف بشه.شما کدکهای زیر رو نصب کن.ایشالا مشکلت حل میشه.البته این اولی رو باید با ف ی ل ت ر ش ک ن بری

کد:
    کد:
    سلام وای فیلتر شکن چیه!!
    ممکنه رو رپیدشر لینکشو بذاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

مگه هر سایتی با ف ی ل تر ش ک ن باز بشه مفسد فی العرض؟!! نه.بدلیل تحریم بودنمون اجازه دانلود نمی ده.این لینک زیر رو برو که ورژن جدیدتر همون ffdshow هست مشکلی نداره ولی هنوز من نصبش نکردم

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کیفیت عکسها هم موقع زوم کردن پیکسلی میشه.طوری عکس اصلا مشخص نمیشه.درحالیکه در ایکس پی وقتی تصویرو زوم میکنی یکم تار میشه ولی عکس مشخصه!مثل این :

این مشکلو چطور میشه برطرف کرد؟کارت گرافیکم بروزه.هر چیم بنظرم بیاد انجام دادم اما باز همون مشکل هست.انگار ذاتیه!

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کیفیت عکسها هم موقع زوم کردن پیکسلی میشه.طوری عکس اصلا مشخص نمیشه.درحالیکه در ایکس پی وقتی تصویرو زوم میکنی یکم تار میشه ولی عکس مشخصه!مثل این :

این مشکلو چطور میشه برطرف کرد؟کارت گرافیکم بروزه.هر چیم بنظرم بیاد انجام دادم اما باز همون مشکل هست.انگار ذاتیه!
    سلام
    اگه نرم افزار افیس رو نصب کردین از microsoft picture manager استفاده کنید که با open with میتونید برای دیدن عکسهاتون تو منو تون داشته باشین که موقع زوم کردن کیفیت تصویر زیاد پایین نمیاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درسته با microsoft picture manager این مشکل وجود نداره ولی اونم برا خودش محدودیتایی داره.و همه دوس دارن که از نمایشگرتصویر خود ویندوز استفاده کنند که راحتم هست.
    این خودش ضعفه و از مشکلات ویندوز 7 هست.
    یک مسله دیگر در ویندوز 7 اینه که تصاویر متحرک و با فرمت .gif رو هم نمیتونه نمایش بده و برای دیدنش باید از Internet Explorer استفاده کرد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من وقتی تو ویندوز7 kmplayer باز میکنم خیلی طول میکشه تا اجرا بشه و وقتی که فیلم باهاش باز میکنم قفل میکنه بعد از چند ثانیه یه erorr میده و بعد درست کار میکنه.اگه امکان داره کمکم کنید تا این مشکل حل کنم.با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •