به زبان انگلیسی cayenne هستش و به زبان فارسی کاین تلفظ میشه
پورشه كين
بي ام دبيليو 630 كابريو
به زبان انگلیسی cayenne هستش و به زبان فارسی کاین تلفظ میشه
بله کاملآ تایید میشه ، کاین ؛ جالبه که به معنای فلفل هست !
بحثای جالبی گاهی اوقات میبینم!!
انتخاب بین کاین و 630 !؟!؟؟!؟
حالا این حرفا رو ولش
نظر من:
اگه مصرف خانوادگی نداری و البته با ارتفاع پایین 630 به مشکل بر نمی خوری فقط 630.
گرچه کاین هم خیلی شاخه(هر چند 6 سیلندره)
ارتفاع پایین یعنی چی؟؟؟ فکر نمیکنم انتظار داشته باشید یه کوپه لوکس اسپرت مثل سری 6 ارتفاعیی مشابه سمند صفر داشته باشه!اگه مصرف خانوادگی نداری و البته با ارتفاع پایین 630 به مشکل بر نمی خوری فقط 630.
پورشه کاین 4 تا تیپ مختلف داره که از 125 تا 175 متغیره! در حالی که سری 6 از 186 شروع میشه! چجوری به اختلاف قیمت 4 تومن رسیدید یک کم عجیبه!آره فك كنم 4 تمن تو قيمتاشون تفاوت هست
کاملترش کنم! کاین به معنای گرد فلفل قرمز و یه منطقه تو کارولینای آمریکای شمالی هستش!تلفظ دقیق ترش هم کایان (با استرس رو ی!) هستش!بله کاملآ تایید میشه ، کاین ؛ جالبه که به معنای فلفل هست !
پوریا ، این از اون حرفا بود!
به جمله دقت کن:
چون دوستمون بین SUV و کوپه گیر کرده! یه چیزی که کم دیدم.اگه مصرف خانوادگی نداری و البته با ارتفاع پایین 630 به مشکل بر نمی خوری فقط 630.
ایشون اصلا انتظاراتش رو نگفته که بخوایم به نتیجه ای برسیم
فکر کنم از حرفم بد برداشت کردی.
اصولا به کل تاپیک شک دارم و هدف از ایجاد تاپیک هم به نظر من یک سرگرمی بوده یا افزایش اطلاعات عمومی .
تا یک روز مهلت میدم سانده تاپیک بیاد به تاپیک سر بزنه بعد این مهلت در صورت بی توجهی اکاربر تاپیک رو قفل میکنم .
نمیخواستم بحث به حاشیه بره سر تلفظ اسم... ولی هر بار میبنم توی یک تاپیکی سر ادا کردن اسم ماشینها بحثهتلفظ دقیق ترش هم کایان (با استرس رو ی!) هستش!
توجه باید داشته باشیم در اغلب موارد وقتی اسمی به زبان یا زبانهای دیگری میره تلفظش کاملاً عوض میشه و متناسب با زبان مقصد و راحتی ادا کردنش تغییراتی پیدا میکنه
پس قرار نیست اسم ماشینها رو دقیقاً مثل یک فرد انگلیسی زبان تلفظ کنیم.توجه کنید گفتم اسمها رو . نگفتم واژه های پایه ای و مکالمه ای زبان دیگر رو . چون این مورد آخر رو باید کاملاً شبیه زبان اصلی ادا کنیم
بعنوان نمونه بگم که ده ها کلمه و اسم فارسی تابحال رفته به انگلیسی ولی طوری ادا میکنندش که راحت ترند نه مثل تلفظش در فارسی
و البته در همه ی زبانها این مساله صادقه
با عرض پوزش از رامین خان بابت رفتن به حاشیه![]()
می تونید یه تاپیک بزنید و در اون تلفظ صحیح اسم ماشین ها رو توضیح بدین.
باتشكر از دوستان عزيز
من بازم انتظاراتمو بگم
ماشين مد نظر من همين كاين هستش چون زماني كه اين تاپيك ديگه عتيقه شد بنده فكرامونو رو هم گذاشتيم و همچنين با استفاده از فرمايشات دوستان و همچنين رفتم از نزديك هم ديدم
حالا اينجاشو موندم اين اسم و قيافه 630 خيلي خوبه اما كوپه بودنش كارو خراب كرده
كاين هم يه جوري ابهت داره اما كاش يه ذره هم بزرگتر بود
هدف از ايجاد تاپيك اين بود كه بدونيم كدوم ماشين به دردم ميخوره و قصد سرگرمي نبود!
حالا يه بار ديگه از رفقا ميپرسم كدوم اينا امكانات خاص تري داره ؟
مثلا پشت ترافيك كه حوصله سر ميره
(آقا رامين ميدونه محله ما از بعد از ظهر خيلي ترافيك ميشه)
نميدونم شايد سوال مسخره اي پرسيدم
شتاب هم كه گفتم برام خيلي مهمه
ممنون
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
راستي من كين شنيدم نميدونستم كاين بايد بگم بهش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)