تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 51

نام تاپيک: hd tvهای سامسونگ سری c

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش در مورد تغییر اسم (C6500 رو به عنوان C6900 میفروشه) مطمئنی؟
    شما توی سایت سامسونگ امارات متحده هم بری همین نامها رو می بینی
    سایت ایران که فکر کنم صد سالی عقب باشه
    بروزترینشون سایت USA است که C9000 را هم ارائه کرده قیمت ها هم به دلار است می تونید ببینید
    بله اینو هفته پیش تو جمهوری خودم دیدم نمایندگی سامسونگ آورده بود با LCDهای سری C5xx اینم لیستش:

http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_17106_01ae14b.jpg

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

والا من نتونستم عكسهاتون رو ببينم ولي خود دستگاه رو روشن از نزديك ديئ ماين حرف رو ميزنم
    اميدوارم سريهاي 7 كه اولين led 3d دنياست 240هرتز
    يا c8000 ‌كه 240 hz شده ولي متاسفانه همچنان edge lite
    کلاً همه کمپانی‌ها دیگه Edge میزنن مثل اینکه. شما هم به نظر من LCD سری C5xx دیده بودی سری C6xx وارد بازار نشده.
    Last edited by Guts; 12-05-2010 at 14:23.

2. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

بله اینو هفته پیش تو جمهوری خودم دیدم نمایندگی سامسونگ آورده بود با LCDهای سری C5xx.

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

کلاً همه کمپانی‌ها دیگه Edge میزنن. شما هم به نظر من LCD سری C5xx دیده بودی سری C6xx وارد بازار نشده.
    نمي دونم اينقدر گفتيد كه منم تو شك انداختين ولي در مورد برچسبش كه مطمئنم همين رو زده بود اونم جايي ديگه نديدم فقط همون فروشگاه داشت ديگه به چشمهام بايد شك كنم حالا انشالاه مياد وميبينيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=Guts;4938521]بله اینو هفته پیش تو جمهوری خودم دیدم نمایندگی سامسونگ آورده بود با LCDهای سری C5xx اینم لیستش:

این لیست که چیزی رو ثابت نمی کنه من تغییر نام رو می گم
    اخه توی سایت امارات نیز همین نام ها موجود است 6200 و 6900

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نمي دونم اينقدر گفتيد كه منم تو شك انداختين ولي در مورد برچسبش كه مطمئنم همين رو زده بود اونم جايي ديگه نديدم فقط همون فروشگاه داشت ديگه به چشمهام بايد شك كنم حالا انشالاه مياد وميبينيد
    من خودم دنبال خرید تلویزیون هستم و می‌خواستم B650 بخرم رفته بودم جمهوری که دیدم سری جدید C رو سامسونگ آورده ولی خبری از C6xx نیست. برای همین خودم همش پیگیرم که این سری کی به بازار می‌رسه که بخرم ولی فعلاً نه تو سام‌سرویس وارد کرده نه تو بانه هست با این حال نمیگم امکان نداره این LCD تو بازار باشه در هر صورت تو بازار جهانی این مدل‌ها 1-2 ماه هست که هستن و ممکنه کسی خودش وارد کرده باشه ولی من فرووم‌های خارجی رو می‌خوندم اکثراً از کیفیت تصاویر این سری (C630/650) راضی بودن و می‌گفتن نسبت به نسل قبل تصاویر بهتر شده ولی حالا شما می‌گی؟!

منبعم هم این‌جا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=monipa;4938568]
    بله اینو هفته پیش تو جمهوری خودم دیدم نمایندگی سامسونگ آورده بود با LCDهای سری C5xx اینم لیستش:

این لیست که چیزی رو ثابت نمی کنه من تغییر نام رو می گم
    اخه توی سایت امارات نیز همین نام ها موجود است 6200 و 6900
    حالا ممکنه کلاً نام گذاری سامسونگ برای خاورمیانه اینطوری باشی ولی 6900 این‌جا همون 6500 هست که اروپا و امریکا فروش میره این مشخصه چون ظاهر سری 6300 و 6500 و 6800 (البته این سری خاص هست) با هم متفاوته کاملاً و این 6900 دقیقاً همون 6500 که ظاهرشم خیلی خوبه اتفاقاً.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اولین Review از سامسونگ C650 نسخه اروپائی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Guts; 12-05-2010 at 15:00.

8. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم چندی هست که‌ منتظر C650 هستم . که‌ بگیرم تا حالا که‌ نیومده‌ الان به‌ نمایندگی سامسونگ تو کوردستان عراق زنگ زدم (من تو کردستان عراق زندگی میکنم شهر اربیل ) گفت بارمون امروز رسیده‌ ولی هنوز نمیدونن که‌ C650 هم تو بار هست یا نه‌ گفت فردا زنگ بزن ..امیدوارم که‌ امده‌ باشه‌ اگه‌ که‌ امده‌ باشه‌ تا 1 هفته‌ دیگه‌ به‌ بانه‌ هم میرسه‌...
    حالا نمیدونم ارزش این همه‌ صبر کردن داره‌ یا نه‌ ...

10. این کاربر از hawar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینم اخرین قیمت نمایندگی تهران:
    نام دسته بندینام محصولقیمت (ریال)ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20.590.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21.590.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25.390.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 27.390.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46.900.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.990.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32.890.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18590000ریالال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10990000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20590000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24190000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26190000

12. این کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من Review رو خوندم در مورد C650 خیلی تلویزیون خوبیه، از نظر عمق رنگ، پرفرنس کانترست، عمق سیاهی و کیفیت تصویر به گفته نگارنده hdtvtest یکی از بهترین LCDهایی که تا الان تست کردن و حتی از خیلی از Plasmaها هم از این جهت برتری داره فقط مشکلات کوچیکی مثل input Lag نسبتاً بالا که ممکنه برای Hardcore Gamer ها یکمی جالب نباشه باعث شده این LCD عنوان Highly Recommended رو از این سایت نگیره. تنظیمات دستی این تلویزیون هم نسبت به نسل قبل خیلی پیشرفت کرده و خیلی دقیق میشه کالیبره کرد و به بهترین کیفیت ممکن رسید.
    Last edited by Guts; 12-05-2010 at 15:15.

14. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ر مورخ چهارشنبه، 22 ارديبهشت، 1389 قیمت ال ای دی مدل 46B7000 کاهش یافت. شما می توانید مشخصات این محصول را در آدرس اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده فرمایید. تلفنهای 66952002-66461969 پاسخگوی سوالات شماست.

16. این کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •