تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: خرید سیستم درخصوص کار گرافیکی و میکس و مونتاژ

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

حداقل برای سیستم دومش از سری quadro به ایشون پیشنهاد بدین
    عزیزم quadro , ATI Fire pro فقط برای رندر مناسب هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشکر از شما من سیستم رو با مشخصات که آقای kinglife فرموده بودند با کمی تغییرات خریداری کردم البته تغییرات منظورم در نوع رم بود که یه رم 4 گیگ کروز خریدم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

با تشکر از شما من سیستم رو با مشخصات که آقای kinglife فرموده بودند با کمی تغییرات خریداری کردم البته تغییرات منظورم در نوع رم بود که یه رم 4 گیگ کروز خریدم
    ممنون
    مبارکتون باشه
    با همون قیمت ها خریداری کردید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام، ببخشید که من دیر اومدم و الان دارم اینو می گم ولی کارت 5770 برای فتوشاپ خیلی زیاده. فتوشاپ اصلا نیازی به چنین کارت گرافیک قدرتمندی نداره. (کار اصلی کارت های گرافیک پردازش سه بعدی هست در حالی که توی فتوشاپ بیشتر از دو بعد نداریم. بازی هم که قرار نیست بکنیم با این سیستم.) برای فتوشاپ یه کارت 50-80 تومانی (80 رو دیگه خیلی دست بالا گرفتم) مناسبه. مثلا 4550 یا 4650 یا 4670.
    حالا شما اگر سیستم دومت رو هنوز نگرفتی بعدا کارت گرافیک اینو بذار روی اون و برای این یه کارت ارزان قیمت تر بخر.

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بنده خدا میگه برای بازی نمیخوام اونوقت شما کارت 5770 بهش پیشنهاد میدید؟؟؟!!!!!!!! حداقل برای سیستم دومش از سری quadro به ایشون پیشنهاد بدین فکر کنم بهتر باشه....بازم دوستان تخصصشون بیشتر از منه ...من فقط از روی تاپیک هایی که خوندم نظر دادم ....
    کارت های گرافیکی کورادو یا فایر پرو یا فایر جی ال برای این بودجه پیشنهاد نمیشه و کار ایشون هم نیاز به اون کارت ها نداره

سلام، ببخشید که من دیر اومدم و الان دارم اینو می گم ولی کارت 5770 برای فتوشاپ خیلی زیاده. فتوشاپ اصلا نیازی به چنین کارت گرافیک قدرتمندی نداره. (کار اصلی کارت های گرافیک پردازش سه بعدی هست در حالی که توی فتوشاپ بیشتر از دو بعد نداریم. بازی هم که قرار نیست بکنیم با این سیستم.) برای فتوشاپ یه کارت 50-80 تومانی (80 رو دیگه خیلی دست بالا گرفتم) مناسبه. مثلا 4550 یا 4650 یا 4670.
    حالا شما اگر سیستم دومت رو هنوز نگرفتی بعدا کارت گرافیک اینو بذار روی اون و برای این یه کارت ارزان قیمت تر بخر.
    بله میشه 4670 برداشت ولی ایشون چی رو می خوان ارتقا بدن به جاش
    پردازنده ، 965 بردارن که فرکانسش بالاتره که فقط برای بازی پیشنهاد میشه

رم بیشتر از 4 گیگ بردارن که بیشتر از این حجم تاثیری در اعمالشون نداره

من با در نظر گرفتن حد توازن این پیشنهاد رو دادم تا اگر حوس بازی کردن با کارتهای 4670 در حسرت بازیهای نسل اینده نمانند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

من با در نظر گرفتن حد توازن این پیشنهاد رو دادم تا اگر حوس بازی کردن با کارتهای 4670 در حسرت بازیهای نسل اینده نمانند
    4670 الان هم برای بازی ضعیفه چه برسه به آینده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین واسه کار با فوتوشاپ مهم ترین چیز رمه .بهترین گرافیک واسه فوتوشاپ QUADRO 1800 که من باهاش کار کردم اگه پولت نمیرسه یه 260XTXبگیر چون 448 بیته وا سه فوتوشاپم BUS WIDTH و MEMORY مهمه.واسه cpu فرکامس مهم نیست کش و هسته مهمه ،cs4 بیشتر از 4 هسته استفاده نمیکنه ولی cs5 از تمام قدرت سی پی یو و رم استفاده می کنه به شرتی که ویندوزت 64 بیتی باشه.
    (Cpu:(i7 920, i5 750
    (Ram:(crosair 1600 DDR3
    ,VGA:(QUADRO 1800, Gtx260

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •