عزیزم quadro , ATI Fire pro فقط برای رندر مناسب هستحداقل برای سیستم دومش از سری quadro به ایشون پیشنهاد بدین
عزیزم quadro , ATI Fire pro فقط برای رندر مناسب هستحداقل برای سیستم دومش از سری quadro به ایشون پیشنهاد بدین
با تشکر از شما من سیستم رو با مشخصات که آقای kinglife فرموده بودند با کمی تغییرات خریداری کردم البته تغییرات منظورم در نوع رم بود که یه رم 4 گیگ کروز خریدم
ممنون
مبارکتون باشهبا تشکر از شما من سیستم رو با مشخصات که آقای kinglife فرموده بودند با کمی تغییرات خریداری کردم البته تغییرات منظورم در نوع رم بود که یه رم 4 گیگ کروز خریدم
ممنون
با همون قیمت ها خریداری کردید ؟
سلام، ببخشید که من دیر اومدم و الان دارم اینو می گم ولی کارت 5770 برای فتوشاپ خیلی زیاده. فتوشاپ اصلا نیازی به چنین کارت گرافیک قدرتمندی نداره. (کار اصلی کارت های گرافیک پردازش سه بعدی هست در حالی که توی فتوشاپ بیشتر از دو بعد نداریم. بازی هم که قرار نیست بکنیم با این سیستم.) برای فتوشاپ یه کارت 50-80 تومانی (80 رو دیگه خیلی دست بالا گرفتم) مناسبه. مثلا 4550 یا 4650 یا 4670.
حالا شما اگر سیستم دومت رو هنوز نگرفتی بعدا کارت گرافیک اینو بذار روی اون و برای این یه کارت ارزان قیمت تر بخر.
کارت های گرافیکی کورادو یا فایر پرو یا فایر جی ال برای این بودجه پیشنهاد نمیشه و کار ایشون هم نیاز به اون کارت ها نداره
بله میشه 4670 برداشت ولی ایشون چی رو می خوان ارتقا بدن به جاش
پردازنده ، 965 بردارن که فرکانسش بالاتره که فقط برای بازی پیشنهاد میشه
رم بیشتر از 4 گیگ بردارن که بیشتر از این حجم تاثیری در اعمالشون نداره
من با در نظر گرفتن حد توازن این پیشنهاد رو دادم تا اگر حوس بازی کردن با کارتهای 4670 در حسرت بازیهای نسل اینده نمانند
4670 الان هم برای بازی ضعیفه چه برسه به آیندهمن با در نظر گرفتن حد توازن این پیشنهاد رو دادم تا اگر حوس بازی کردن با کارتهای 4670 در حسرت بازیهای نسل اینده نمانند
ببین واسه کار با فوتوشاپ مهم ترین چیز رمه .بهترین گرافیک واسه فوتوشاپ QUADRO 1800 که من باهاش کار کردم اگه پولت نمیرسه یه 260XTXبگیر چون 448 بیته وا سه فوتوشاپم BUS WIDTH و MEMORY مهمه.واسه cpu فرکامس مهم نیست کش و هسته مهمه ،cs4 بیشتر از 4 هسته استفاده نمیکنه ولی cs5 از تمام قدرت سی پی یو و رم استفاده می کنه به شرتی که ویندوزت 64 بیتی باشه.
(Cpu:(i7 920, i5 750
(Ram:(crosair 1600 DDR3
,VGA:(QUADRO 1800, Gtx260
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)