آره!!!!!!
آخه من بیچاره که نمی دونستم. با یه احمقی که مثلا اینکاره بود داشتم می بستم اون گفت فاسد شده بریز دور!!!!!!!
آره!!!!!!
آخه من بیچاره که نمی دونستم. با یه احمقی که مثلا اینکاره بود داشتم می بستم اون گفت فاسد شده بریز دور!!!!!!!
آره!!!!!!
آخه منه بدبخت که نمی دونستم با یه نفر که مثلا اینکاره بود داشتم می بستم که اونم گفت فاسد شده بریز دور!!!!![]()
داداشی طرف دیگه خیلی این کاره بودهخمیر سلیکونی که ریخته دور یکی از شاخ ترین خمیر رساننده گرمایی جهان هست
![]()
می تونم این خمیر رو از بازار تهیه کنم بزنم؟ قیمتش چنده؟
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
خدا به زمین گرم بزنتش!!!![]()
آره گیر میاد نگران نباش والا قیمت دقیقی ندارم ولی حتما سعی کن تهیه کنی از یه جای معتبر چون واقعا موضوع مهمی هست با توجه به پردازنده و کیس شما این دما واقعا قیر عادیه![]()
Last edited by diligent68; 10-05-2010 at 19:50.
[QUOTE=diligent68;4933068]اسم دقیقش چیه؟ به نظرت از کجا می تونم گیر بیارم؟ چون فکر نمی کنم اینجا باشه.
[QUOTE=Aryaeiboy;4933082]دوست عزیز شما میتونی از سایت های فروش معتبر ایرانی خرید کنی
در مورد دمای cpu شما هم اگه این دما با فن استوک بود میگفتم مشکلی نداره اما چون با tower 120 هست و بدون overclock این دما بالاست
تازه این دما مربوط به بایاس هست و معمولا بایاس 3 تا 4 درجه دما رو کمتر نشون میده
اگه این دما رو با Core temp یا real temp hw monitor اندازه گیری کنید کمی بیشتر نشون میده
[QUOTE=AMIRICE;4933312]می شه بگی از چه سایتی؟
همه سایتهارو گشتم هیچکدوم ندارن؟!
[QUOTE=Aryaeiboy;4934930]براتون پیغام خصوصی میکنم که تبلیغات نشه![]()
دوست عزیز خمیر TX3 که داخل جعبه اش بوده درسته خیلی خیلی سفته (به خاطر متال و نقره ایه که داخلشه) ولی خیلی عالی عمل میکنه و فوقالعاده خنک میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)