میشه از اثرات مثبتش بیشتر بگین
میشه از اثرات مثبتش بیشتر بگین
با کمال میل./ خب من به بیماری سوشال فوبیا مبتلا بودم/. چند سالیه که پیش انواع و اقسام روانشناس و روانپزشک رفتم ولی هیچ توفیقی نصیبم نشد./ متاسفانه اشخاصی که من پیششون رفتم اصلا کاربلد نبودن و منو نمیفهمیدن./ بالاخره بعد مطالعات زیاد فهمیدم که بهترین داروها واسه درمانم فلوکستین و سرترالین هستن./ من فوقالعاده آدم عصبی، خجالتی، زودرنج، بیاشتها، ترسو و خلاصه کاملا آنرمال بودم./ ولی از وقتی که این داروها رو مصرف میکنم خیلی کم عصبی میشم و دیگه به اطرافیانم بیخود و بیجهت نمیپرم./ قبلا فقط روزی یک وعده اونم عصرونه غذا میخوردم ولی حالا علاوه بر عصرونه 3وعدهی کامل هم غذامو میخورم./دیگه از قرار گرفتن توی موقعیتهای جدید نمیترسم و از اعمالم خجالت نمیکشم و راحت خودمو با محیط و آدمهای جدید وقف میدم./ ببخشید انشام زیاد جالب نیست در حد توانم سعی کردم حق مطلبو ادا کنم! مرسی![]()
ممنون ج دادین
پس سرترالین خیلی بهتر روتون جواب داده نسبت به فلوکستین؟
بله./ البته نمیدونم شاید این تاثیر مثبت الان، از مصرف 3ماههی فلوکستین هم نشات گرفته باشه./ چون دقیقا 3ماه فلوکستین مصرف کردم و بلافاصله سرترالین رو شروع کردم!
به نظرتون میشه این دوتا قرص رو باهم مصرف کرد؟فک کنم اثرشون بیشتر بشه به نظرتون خطرناک نیست؟
قبلا یه جایی خوندم که مصرف همزمان این دو دارو باهم تاثیر معکوس داره و توصیه شده بود که این کار انجام نشه بهتره! فکر کنم باعث سندرم سرتونین میشه!![]()
Drug Man عزیز میشه ب زبون ساده بگین کارش چیه؟
کار چی چیه؟![]()
همون فلوكستين رو اگه افزايش ميدادين ممكن بود همين نتيجه رو بده.
دوزش رو یا زمانش رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)