تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: راهنمايي براي خريد tv

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    بنده چون می خواهم hdtv بخرم ازطریق جستجو در اینترنت ، این سایت را پیدا کردم که واقعا مطالب مفیدی دارد . ابتدا می خواستم led سامسونگ سری هفت بخرم ولی با توجه به نظرات دوستان که خیلی هم مفیدند ، الان روی پلاسما و lcd هم فکر می کنم .با بودجه دو میلیون ( کمی بالا یا پایین ) واینکه بیشتر برای دیدن فوتبال خارجی که از طریق ماهواره پخش نمی شود ( شبکه سه) چه نوع و چه برندی را توصیه می کنید .با تشکر
    من فقط ميخوام اينو بگم...فوتبال خارجي از شبكه 3 با ماهواره پخش ميشه كه ؟؟؟
    چرا شما ميگيد نميشه ؟؟؟
    در مورد hdtv هم تاپيك مخصوص هست كه كمك زيادي بهت ميكنه ....
    هر چند همينجا هم دوستان كاربلد مثل اقا ابي هستن ...

2. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

1

من فقط ميخوام اينو بگم...فوتبال خارجي از شبكه 3 با ماهواره پخش ميشه كه ؟؟؟
    چرا شما ميگيد نميشه ؟؟؟
    در مورد hdtv هم تاپيك مخصوص هست كه كمك زيادي بهت ميكنه ....
    هر چند همينجا هم دوستان كاربلد مثل اقا ابي هستن ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر ازراهنمایی تون ، ولی فوتبال خارجی پخش مستقیم رو ما که تا حالا نتونستیم از ماهواره استانی ببینیم ،شاید بعضی ازدوستان بتوانند با دادن کد و.... این کارروبکنند ولی بنده نه .تاپیک های دیگر را نیز مرور کردم ، اطلاعات ذی قیمتی هم نصیبم شد وخیلی از دوستان متشکرم .با جمع بندی عقاید دوستان دیدم که اکثر نظرات روی پلاسمای پاناسونیک وال سی دی وال ای دی سامسونگ می چرخد ، سونی هم مورد توجه دوستان بود ولی اکثرا بخاطر گرانی توصیه نمی کردند .در شهرما اهواز قیمت پلاسمای پاناسونیک g10 ( بدون سینمای خانگی و یا دوربین ) با 40 اینچ ال ای دی سری 7 سامسونگ (با سینمای خانگی ) حدود 700 هزار تومان فرق دارد. یک سوال هم دارم : آیاکیفیت تصویر led به روشنایی زیاد وابسته است یا فقط lcd به این شکل است ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

1

سري 7 يكي از بهترين سريهاي موجود ال اي دي سامسونگه
    در مورد بازي خوب توصيه همه پلاسماست بخاطر هرتز بالا و بلور كمتر
    ولي من از B650 ‌استفاده ميكنم خيلي هم راضيم و مشكلي ندارم باهاش
    دوست عزیز ازراهنماییت متشکرم .چند روز پیش به نمایشگاه ال جی سرزدم.(به خاطر توصیه دوستانی که قبلا خریده بودند) ال سی دی SL800 و ال ای دی SL900 را کنارهم به دیوار زده بودند وهردو یک فیلم کارتونی را با هم در یک زمان پخش می کردند .من وهمسرم بودیم هردو به این نتیجه رسیدیم که کیفیت پخش ال سی دی از ال ای دی بهتر بود .شفافیت ال سی دی بیشتربود( از زاویه های مختلف ودور ونزدیک ).از فروشنده راجع به تنظیمات سوال کردیم وجواب شنیدیم که هردو تنظیمات کارخانه ای هستند .تفاوت قیمت هم حدود 600 هزار تومان بود .سوالی هم برایم پیش آمده : کدام یک باعث بهتر جلوه نمودن کیفیت تصویر و قانع شدن بیشتر خریدارمی گردد ؟انیمیشن ویا فیلم HD

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز ازراهنماییت متشکرم .چند روز پیش به نمایشگاه ال جی سرزدم.(به خاطر توصیه دوستانی که قبلا خریده بودند) ال سی دی SL800 و ال ای دی SL900 را کنارهم به دیوار زده بودند وهردو یک فیلم کارتونی را با هم در یک زمان پخش می کردند .من وهمسرم بودیم هردو به این نتیجه رسیدیم که کیفیت پخش ال سی دی از ال ای دی بهتر بود .شفافیت ال سی دی بیشتربود( از زاویه های مختلف ودور ونزدیک ).از فروشنده راجع به تنظیمات سوال کردیم وجواب شنیدیم که هردو تنظیمات کارخانه ای هستند .تفاوت قیمت هم حدود 600 هزار تومان بود .سوالی هم برایم پیش آمده : کدام یک باعث بهتر جلوه نمودن کیفیت تصویر و قانع شدن بیشتر خریدارمی گردد ؟انیمیشن ویا فیلم HD
    واقعا تا حدود زيادي همينطوره به نظر شخصي من بهتر ال سي دي بخريد جوابش و پس داده قيمتهاش مناسب و تصاوير قابل قبولي داره
    ال اي دي ها اول راهند هنوز و قيمتهايي به نظر غير معقول
    خوب مسلما كارتنهايي كه full hd هستند بهترين گزينه براي اغواي مشتريست
    توي كارتونها نگها در نهايت اغراق نمايش داده ميشند و باعث ميشن طرف دو سوت مخش...
    به اينجا سر بزن قديما يه مقايسه اي شده بود

کد:
    Last edited by t_tanhayam; 12-05-2010 at 10:44.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

کد:
    با تشکر ازراهنمایی تون ، ولی فوتبال خارجی پخش مستقیم رو ما که تا حالا نتونستیم از ماهواره استانی ببینیم ،شاید بعضی ازدوستان بتوانند با دادن کد و.... این کارروبکنند ولی بنده نه .تاپیک های دیگر را نیز مرور کردم ، اطلاعات ذی قیمتی هم نصیبم شد وخیلی از دوستان متشکرم .با جمع بندی عقاید دوستان دیدم که اکثر نظرات روی پلاسمای پاناسونیک وال سی دی وال ای دی سامسونگ می چرخد ، سونی هم مورد توجه دوستان بود ولی اکثرا بخاطر گرانی توصیه نمی کردند .در شهرما اهواز قیمت پلاسمای پاناسونیک g10 ( بدون سینمای خانگی و یا دوربین ) با 40 اینچ ال ای دی سری 7 سامسونگ (با سینمای خانگی ) حدود 700 هزار تومان فرق دارد. یک سوال هم دارم : آیاکیفیت تصویر led به روشنایی زیاد وابسته است یا فقط lcd به این شکل است ؟
    عزيز جان...من يه رسيور x95 دارم كه باهاش شبكه سه رو موقع فوتبال نگاه ميكنم...راه داره ...اگه دوست داشتي برات ميگم....
    در مورد خريد هم نميتوني يا نميخواي از بانه بخري ؟؟؟؟
    به نظر من به صرفه هست ...من خريدم و راضي بودم ...رو اينم فكر كن...ميارن دمه دره خونه تحويل ميدن ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از راهنمایی شما متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزيز جان...من يه رسيور x95 دارم كه باهاش شبكه سه رو موقع فوتبال نگاه ميكنم...راه داره ...اگه دوست داشتي برات ميگم....
    در مورد خريد هم نميتوني يا نميخواي از بانه بخري ؟؟؟؟
    به نظر من به صرفه هست ...من خريدم و راضي بودم ...رو اينم فكر كن...ميارن دمه دره خونه تحويل ميدن ...
    تیتانیوم جان ؛ اولا که متشکرم از راهنماییت ، دوما از این که هم ولایتی هستیم خوشحالم وانشاءا... در مورد ----- مزاحمت می شوم ، سوما چون فرصت ندارم و فعلا شرایطش جور نیست بانه نمی توانم بروم ولی اگر دوستان کسی را سراغ داشته باشند که درب خانه تحویل بدهد ممنون می شوم راهنمایی بفرمایند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره
    بچه ها بودجه به 2 میلیون رسید و میخواهیم تا 2 3 روز آینده بخریم.
    فقط یک مسئله میمونه...
    انتخاب!!!!
    تا این بودجه بین پلاسما و یا ال سی دی
    چیزی که بشه باهاش فوتبال نگاه کرد و با کابل راحت به کامپیوتر وصل بشه ... اگه لطف کنین چند مدل رو با قیمت بدین ممنون میشم.
    فعلاً
    یا علی مدد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نبود!!!!!!!!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •