منم همينطور فكر ميكنم چون سري 5 من نديدم DVI داشته باشه
در مورد HDMI بله تا 15 مترش رو من ديدم قيمتشم خيلي مناسب و قابل قبول
در مورد خروجي صدا كلا تمام كارتهاي گرافيك خروجي HDMI ميتونند صدا رو هم خروجي داشته باشن
منم همينطور فكر ميكنم چون سري 5 من نديدم DVI داشته باشه
در مورد HDMI بله تا 15 مترش رو من ديدم قيمتشم خيلي مناسب و قابل قبول
در مورد خروجي صدا كلا تمام كارتهاي گرافيك خروجي HDMI ميتونند صدا رو هم خروجي داشته باشن
ببخشيد من اشتباها گفتم كه ِDvi داره .
يه سوال ديگه كارت من xfx Geforce 9500 از سري nvidia هست.
يعني اگر تبديل avi 2 hdmi بزنم بايد دوباره يه كابل براي صدا بزارم.
لطفا روشي رو بگيد كه با يه كابل مشكل حل بشه .
باز هم ممنون
منم همین مشکل شما رو داشتم ( یا دارم ) ولی کسی جواب ما رو نداد تو این انجمن ...................... اینش بماند
فکر نمیکنم راهی باشه که با 1 کابل بتونی همچین کاری بکنی
مگر اینکه کارت گرافیکت رو عوض کنی و کارتی بگیری که خروجی HDMI مستقل داشته باشه
اونوقت میتونی با استفاده از یه کابل HDMI هم تصویر هم صدا رو منتقل کنی
فقط میمونه پیدا کردن یه کابل HDMI با متراژی که شما میخوای 15 متر !!!
...
من این کارو با کابل 15 پین یا همون VGA و HDMI انجام دادم ... اصلا قابل مقایسه نیست با هم
ضمن اینکه من نتونستم رزولوشن 1080 رو روی تلویزیون با کابل 15 پین اجرا کنم ، در صورتیکه با کابل HDMI به راحتی تونستم این کارو انجام بدم . ( اگه تنظیمات خاصی داشته یا اصلا نبایدم که اجرا بشه اون رو من نمیدونم .. ولی هر کاری کردم نشد )
فقط 1 مشکل برای من بوجود اومد ... اونم این بود که هر رزولوشنی که روی دسکتاپ اولم اجرا کردم همون روی دسکتاپ دوم اجرا شد .
برای همین وقتی 1080 رو روی تی وی بردم تصویر توی مانیتورم که 1080 رو ساپورت نمیکنه کش اومد .
و وقتی دستکاپ اول رو مانیتور کردم و دوم رو تی وی قضیه برعکس شد
البته تا همین جا هم کلی میارزید . چون بقول شما میشد همزمان تی وی و مانیتور رو داشته باشم . و از 1080 تی وی استفاده کنم
بازم نمیدونم مشکل از کارهائی بوده که من انجام دادم یا همین طوره سیستم .
الانم فکر میکنم برای اینکه هر 2 مشکل حل بشه 1 راه بیشتر نیست
تعویض کارت گرافیکم به کارتی که خروجی HDMI مستقل داشته باشه + تعویض مانیتورم به مانیتوری که 1080 رو ساپورت کنه
حالا نمیدونم این راه حل ملا نصرالدینیه یا واقعا همین راه بیشتر باقی نمونده ( راهی که شاید 200 تومنی آب بخوره )
همونطور كه دوست عزيزمون گفت بايد كارت گرافيكتون رو عوض كنيد
و خروجي hdmi داشته باشه تا بتونيد هم صدا و هم تصوير رو همزمان داشته باشيد
در نظر داشته باشيد اگه جداگونه خروجي بگيريد با يك نقصي روبرو ميشيد كه جز اشكالات سامسونگ
يك مقدار صدا و تصوير هماهنگ نيستند عقب و جلو هستند
من كه راهي جز تعويض كارت گرافيك براي داشتن يك كابل نميبينم
در مورد اون مشكل من چون مانيتور t220p داشتم و فول بود به همچين مشكلي بر نخوردم توي فروم كامپيوتر مطرح ميكرديد قطعا اگه راهي داشت جواب ميگرفتيد
بعید میدونم راهی داشته باشه ... خیلی این در اون در زدم فعلا که جوابی به غیر از همونی که گفتم نگرفتم![]()
شايد با كارت گرافيك DUAL CHANEL اين مشكل حل بشه اخه ميتونه متفاوت پخش كنه با دو مونيتور فكر ميكنم
نمیدونم ... در مورد اطلاعاتی ندارم ، اگه دوستان اطلاعاتی داشته باشن خیلی خوبه در اختیار دیگران قرار بدن
به نظرتون تبديل dvi به vga بزارم چطوره ؟؟؟؟؟
من وقتي كيس را به تي وي وصل كردم از طريق vga كيفيت تصوير خيلي خوب بود مخصوصا براي فيلمهاي hd ...
با توجه به گران بودن كابل hdmi ( اگر تازه پيدا بشه ) بهتر نيبست اين كار را كنم كابل صدا را هم كه راحت خودم درست ميكنم.
به نظرتون اين تبديل خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا اين :
![]()
من که گفتم فعلا تنها کاریه که شما میتونی انجام بدی ، پس زیاد خوب و بدش مهم نیست .. چون انتخاب دیگه ای نداری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)