اینطوری بخوای بررسی کنی ، بیا اینم مال من با ADSL:
مگه توی اکانتت مصرف رو نمی نویسه؟؟
من فکر کردم کانکشنی چیزی داره!!
ضمنا برای فهمیدن سند و رسیو کامپیوترت میتونی از برنامه du meter استفاده کنی
اینطوری بخوای بررسی کنی ، بیا اینم مال من با ADSL:
مگه توی اکانتت مصرف رو نمی نویسه؟؟
من فکر کردم کانکشنی چیزی داره!!
ضمنا برای فهمیدن سند و رسیو کامپیوترت میتونی از برنامه du meter استفاده کنی
Last edited by Mahdi.p30; 10-05-2010 at 14:12.
داداش با DUmeter هم یه تست بزار ببینم قضیه داره جالب انگیز میشه![]()
منظورتون بنده هست یا اون دوستمون؟
اگه با مني که مي گم اول شما نظرتون رو در موردي که ازم خواستيد انجام بدم بديد بعد مي رم سراغ دانلود و نصب اون نرم افزار
ضمنا" هنوز منتظر جواب بچه هاي وايرلسي هستم
ضمنا اين مشکل در سون ديده نشد ( تست کردم )
آپديت ويندوزم هميشه غيرفعاله
سلام
البته حرف من با اقای حسین بود.
من از صبح سیستم رو یکسره روی دانلود گذاشتم حدود 300-400 مگ دانلود کرده و حدود 30-40 مگ اپلود کرده که اون اپلودها هم ربطی به اون فایل نداشته و صرف برقرار بودن کانکشن اعمال میشده . ( البته + چندتا ایمیل و وبگردی بنده )
برای همین من به مورد شما مشکوک شدم. چون ارسالو دریافتتون برابره نرخ ارسال پکتها نباید اینقدر زیاد باشه
باعث تعجبه شما با du meter چک کنید چون نتایج اون دقیقتر و همراه با جزییات بیشتر هست مضاف بر این که اگر نرم افزار جاسوسی و یا شبیه به این رو داشته باشید زود شناسایی میکنه.
پس این نرم افزار رو نصب کنید و کامل ریپورت بگیرید و ریپورت رو بزارید اگر واقعا برای دانلود همچین حجمی رو باید اپلود کنید جای بسی تعجب داره و باید زودتر به ایرانسل مراجعه کنید.
ولی حدس من تا اینجا این هست که مقداری که در این کانکشنها میبینید مقدار اراسل پکتهاست نه حجم ارسالی ! یعنی در واقع سبدهای حاوی اطلاعاتی هست که از سیستم شما دونه دونه به سرور ارسال میشه . ولی حجمشون مشخص نیست .
برای همین یه خورده شبهه انگیزه
با توجه به اینکه سرویس شما بر مبنای حجمی خریداری شده باید زودتر روی اینم موضوع رسیدگی کنید چه این که فردا ممکنه مشکلات دیگری گریبانگیر شما بشه.
دوست بسیار گرامی بالاخره یه فرقی بین پاکت و بایت باید باشه یا نه؟ عکس شما پاکته عکس من بایت.
شما بفرماييد فرق اين دو تا چيه ؟ مبناي محاسبه پکتس ها اگه بايت نباشه چي ميتونه باشه ؟
دادا اینها پکته
خودتو خسته نکن
پکت چیه ؟ همونطور که گفتم بسته های اطلاعاتی که از سیستم شما به سرور ارسال میشه و میگه من فلان درخواست رو دارم فلان کار رو میخوام انجام بدم و فلان تغییر وضعیت رو دارم. !!!
این بسته ها در حجمهای گوناگون سربرگ یا header میخوره و به سرور ارسال میشه . حالا میخواد 10 تا 10 تا بره میخواد 20 تا 20 تا بره که اگه اشتباه نکنم در لایه دوم مدل مرجع OSI یعنی اینترنت عملیات ادرس دهی و بخش بندی انجام میشه و به سمت مقصد روانه میشه و ربطی به مقدار حجم ارسالی نداره فقط من یه خورده کنجکاو بودم و با صحبتهای شما متاسفانه نتوسنتم خوب تحلیل کنم ولی الان بهت میگم که اون ربطی نداره معیار همون DU meter هستش که برید نصب کنید و گزارششو بدید
حتی یک فایل 5 مگی هم کار ما رو راه میندازه چون هدف شمارش حجمی هست که از سرویستون استافده میشه.
نتیجه رو مثل قبل بزارید
اگر موردی باشه حتما باید به ایرانسل اعتراض کرد . چون این یک مورد استثناست و معنی بسیار بدی داره.
من نمیدونم فرق این 2 تا چیه ولی از قراین میگم که احتمالا واحد پاکت بایت نیست چون شما خودت صفحه قبل گفتی که 12.5 مگ گذاشتی دانلود بشه اگه بایتی حساب کنیم میشه 13107200 بایت اگه کیلو بایت حساب کنیم میشه 12800 در صورتی که نشاندهنده نشون میده 10096
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
خسته نباشی![]()
برنامه DU meter مشکلي رو نشون نميده مثلاً عکس زير آمار مربوط به وبگرديه از وقتي برنامه نصب کردم که منطقيه
[/URL]
ولي باز نفهميدم چرا پکتس ها انقدر زياد دارن سند ميشن تو عکس جناب reb با اينکه پکتسه ولي سند خيلي کمتر از رسيوه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)