تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: 206 یا gol

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

ریو و سایپا111میتونه بهترین گزینه باشه مادر که نمیتونه روا سوار شه!!روا مال گردن کلفتهاست!اما خدایی گل خوب ماشینیه خیلی محکمه به 206بزنه لهش میکنه!
    پیشنهادهای منو جدی بگیر....

2. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Soap MacTavish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mahdi shahr

پيش فرض

پس مبارکه...

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ریو و سایپا111میتونه بهترین گزینه باشه مادر که نمیتونه روا سوار شه!!روا مال گردن کلفتهاست!اما خدایی گل خوب ماشینیه خیلی محکمه به 206بزنه لهش میکنه!
    پیشنهادهای منو جدی بگیر....
    آدم یه چیزایی عجیبی توی این فروم میشنوه بعضی وقت ها!
    اول ماشین چه ربطی به گردن کلف بودن داره؟ اصلا استفاده کردن از واژه گردن کلف توی انجمن اتومبیل معنی میده؟
    دوما مگه گل تانکه که به 206 بزنه لهش کنه؟؟
    شما اصلا روی کدوم ملاک و مدرکی همچین حرفی میزنین؟
    سوما گل دیگه در ایران تولید نخواهد شد و به نظرم خریدش به صرف نیست و اینکه خوب تکنولوژیش هم قدیمی هست

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اتفاقا حرفام کاملا منطقیه مثل همیشه.
    گردن کلفت یه کنایه بود خانوم ها معمولا ماشین های کوچیکو دوست دارند مثل 206 111و... نه روا!
    روا کلا برای مسافر کشها و مردهای سن بالا بدرد میخوره نه خانوم یا نسل جوان
    درضمن گل تولید میشه اگه مطالعه تو روزنامه ها داشته باشی حتی داره پیش فروش میشه عزیز......
    گل تانک نیست اما ثابت شده خیلی خیلی محکمه!
    بهتره مطالعه بیشتر شه بعد در مورد حرف کسی متعجب شیم!
    با تشکر

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اتفاقا حرفام کاملا منطقیه مثل همیشه.
    گردن کلفت یه کنایه بود خانوم ها معمولا ماشین های کوچیکو دوست دارند مثل 206 111و... نه روا!
    روا کلا برای مسافر کشها و مردهای سن بالا بدرد میخوره نه خانوم یا نسل جوان
    درضمن گل تولید میشه اگه مطالعه تو روزنامه ها داشته باشی حتی داره پیش فروش میشه عزیز......
    گل تانک نیست اما ثابت شده خیلی خیلی محکمه!
    بهتره مطالعه بیشتر شه بعد در مورد حرف کسی متعجب شیم!
    با تشکر
    عزیزی که از مطالعه بیشتر من حرف میزنی و از منطق!
    خودتم اگه یکم مطالعتو بیشتر کنی بد نیستا!
    من اصلا حرفی از پیش فروش زدم یا فروشش؟
    اینایی که میبینی ته انبار موندن : )))))
    و بعد اینکه شما میگی که هنوز گل در حال تولید در ایران هست
    پس حتما از مدیر عاملش بیشتر مطلع هستی!
    تولید خودرو فولکس گل به طور کامل در ایران متوقف و خط تولید آن جمع‌آوری شد.

به گزارش ایسنا، مازیار شوندی - مدیرعامل خودروسازی بم - با بیان مطلب بالا افزود: آخرین دستگاه خودرو فولکس گل اواخر سال گذشته تولید شد.
    وی با بیان این‌که در حال حاضر در حال مذاکره با شرکت فولکس آلمان برای جایگزینی یکی از خودروهای جدید آن به جای فولکس گل هستیم، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط فعلی، نوع این خودرو و زمان تولید آن هنوز مشخص نشده است.
    او خاطرنشان کرد: با وجود توقف تولید فولکس گل در ایران سیستم خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی آن همچنان پابرجا مانده و به خودروهای موجود خدمات‌رسانی خواهد کرد.
    وی با بیان این‌که قطعات یدکی اصلی فولکس گل از شرکت فولکس برزیل وارد می‌شود، تصریح کرد: با توجه به پایین بودن تعداد خودروهای فولکس گل در حال تردد در کشور، ساخت داخل کردن قطعات یدکی آن از نظر اقتصادی به صرفه نیست.
    او تصریح کرد: به همین دلیل خوشبختانه نمونه چینی قطعات یدکی این خودرو نیز وجود نداشته و تنها برخی از کالاهای مصرفی آن مانند روغن فیلتر و روغن موتور تولید داخل شده است.
    به گفته شوندی، در مدت زمان فعالیت خط تولید فولکس گل در ایران 11هزار دستگاه از این خودرو در کشور تولید شد.
    در مورد محکمیش هم هر موقع مدرکی ارائه کردین منم با کمال میل قبول میکنم و به اشتباه خودم اقرار میکنم
    طبق گفته شما گل باید خیلی خیلی محکم تر از 206 باشه که میتونه لهش کنه!

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

منم تا اونجا که اطلاع دارم گل تولید نمیشه دیگه

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوما گل دیگه در ایران تولید نخواهد شد و به نظرم خریدش به صرف نیست و اینکه خوب تکنولوژیش هم قدیمی هست
    درسته امیر جون! ولی از اونجایی که کرمان خودرو ثابت کرده واسه ماشینهایی که تولیدش تموم شده کم نمیزاره به نظرم میارزه الان گل رو بخرند! لذت رانندگی فوق العاده اش رو تجربه کنن! بعدا با قیمت برابر خرید یا یک کم افت بفروشند! کاری که مردم با دوو سیلو کردند!

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قبول دارم که گل لذت رانندگیش بینظیره و حتی به جرات میتونم بگم که از این حیث بین ماشینای زیر 20 میلیون بی رقیبه!
    اما الان خریدش به صرفه نیست هم امکاناتش از 206 کمتره و هم قیمتش خیلی بالا رفته و هم کیفیت ساختش خیلی پایین اومده! در اخر هم موتورش هرچی باشه به 206 نمیرسه!!!

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قبول دارم که گل لذت رانندگیش بینظیره و حتی به جرات میتونم بگم که از این حیث بین ماشینای زیر 20 میلیون بی رقیبه!
    اما الان خریدش به صرفه نیست هم امکاناتش از 206 کمتره و هم قیمتش خیلی بالا رفته و هم کیفیت ساختش خیلی پایین اومده! در اخر هم موتورش هرچی باشه به 206 نمیرسه!!!
    همه رو قبول دارم به غیر از کیفیت ساخت! هر چقدر هم پایین اومده باشه بازم به کیفیت 206 مضخرف ایران خودرو نمیرسه! نیم ساعت رو صندلی تولید مهرکام پارس بشینی باید پول یه 206 رو بدی واسه دکتر و دارو!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گل ماشین خوبیه اما زیادی قدیمی شده! یه موتور 1.8 و 8 سوپاپ نمیتونه انتظارات الانه رو برآورده کنه! حداقل انتظار قدرت و سرعت بیشتر داریم ازش اما بجاش فقط مصرف سوخت بالاتر داره! ABS هم که در کار نیست! در مورد محکمی همونطور که امیر گفت برای منم اثبات نشده است! (حداقل در مقایسه با 206) پس با 18 تومن (یا بالاتر) به نظرم اصلاً نمی صرفه آدم بره سراغ گل تا موقعی که الان رقبایی مثل 206 و ال90 و EF7 داره!

12. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •