vivaz بتره چون خوشگل تره و همون دلایلی که پست قبلی گفته شد
vivaz بتره چون خوشگل تره و همون دلایلی که پست قبلی گفته شد
شما برو تو Image Google و سرچ کن ببین کدومشون بیشتر از قیافش خوشت میاد چون هردو گوشی های عالی هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیافه و اینترفس کلا چیز سلیقه ای هست........vivaz بتره چون خوشگل تره و همون دلایلی که پست قبلی گفته شد
در کل هر 2 گوشی خوب هستن و از هر کدوم خوشتون میاد برید سراغ همون..........
به نظره من برای شما ویواز میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه
من یک آیپاد دارم که از نظر مولتی مدیا رقیب نداره اما میخوام گوشیمم تا حدی جواب بده.
مرسی بابت راهنماییهاتون دوستان خوبم
ویواز رو پیشنهاد میکنم
گوشی با دوربین ۸ مگاپیکسل و فیلمبرداری HD 720p، تشخیص صورت، تشخیص لبخند، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعيت جغرافيايي به همراه تصویر، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه، ۷۵ مگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۳٫۲ اینچ لمسی با وضوح بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، سیستم عامل Symbian، شبکه بیسیم به همراه فناوری DLNA، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، ...
دوستان!!نظرتون راجع به Samsung I8000 Omnia II چیه؟
تاپیک بعد از پاکسازی باز شد
پستهای اضافی و بیربط و تعصبی پاک شدند
دوستان یادتون نره که هدف ما از حضور در اینجا کمک به همدیگر هست
با این کارهایی که بعضی از دوستان میکنند نه تنها هیچ کمکی به زننده تاپیک نمیکنند بلکه بیشتر گمراهش میکنند
با افراد خطاکار برخورد خواهد شد
موفق و پیروز باشید
Last edited by golmohammadi; 13-05-2010 at 17:08.
اومنیا2 هم گزینه خوبیه و با توجه به قیمتی که داره خیلی مناسبه ولی یه سری چیزا در موردش میگن مثلن پریدن حافظه ی داخلی...اگه با این مورد مشکلی ندارید اومنیا2 گزینه ی خوبیه
نمیتونم با مشکلاتی که میگین کنار بیام.جز اومنیا 2 چه گوشی هست که تو رنج این قیمت بتونم بخرم و ویندوز موبایل باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)