تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: آیا کسی در مورد SLI اطلاعی دارد؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب این تصویر از مادربرد EVGA CLASSIFIED هست که احتمالا 4 تا GTX480 را بصورت 4 مسیره SLI کرده

البته من صحبت خودم را پس می گیرم چون MSI ECLIPSE PLUS همچین قابلیتی نداره

یکسری مادربرد X58 با نامهای ASROCK X58 DELUXE و همین برد که معرفی کردم به همراه همون مدل ایسوس ظاهرا از این قابلیت ساپورت می کنند

خوب من هر کاری می کنم متاسفانه نمی تونم سایت انویدیا را باز کنم تا یک لینک یا مطلب از اون ذکر کنم.پس هنوز نمی تونم استدلالی در این مورد بیارم

دوستان اگر کسی به این سایت دسترسی داره لطفا زحمتش را بکشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

رئیس ببخشید میشه یکم در مورد مین P6T7 WS SUPERCOMPUTER توضیح بدید که تو مشخصاتش نوشته

NVIDIA GEFORCE 4WAY SLI SUPPORT
    ASUS منظورش این بوده که این مادربرد چهار تا PCI-Express داره .. وگرنه پشتیبانی 4way SLI از دست ASUS و امثال ASUS خارجه و برمی گرده به NVIDIA نه کمپانی های برد ساز.

خوب این تصویر از مادربرد EVGA CLASSIFIED هست که احتمالا 4 تا GTX480 را بصورت 4 مسیره SLI کرده

البته من صحبت خودم را پس می گیرم چون MSI ECLIPSE PLUS همچین قابلیتی نداره

یکسری مادربرد X58 با نامهای ASROCK X58 DELUXE و همین برد که معرفی کردم به همراه همون مدل ایسوس ظاهرا از این قابلیت ساپورت می کنند

خوب من هر کاری می کنم متاسفانه نمی تونم سایت انویدیا را باز کنم تا یک لینک یا مطلب از اون ذکر کنم.پس هنوز نمی تونم استدلالی در این مورد بیارم

دوستان اگر کسی به این سایت دسترسی داره لطفا زحمتش را بکشه

فیزیکی کنار هم قرار دادن چهار کارت گرافیک که روی هر بردی با چهار PCI-Express امکان پذیره. اینکه چیزی به اسم 4way SLI داشته باشیم نیاز به پشتیبانی سخت افزاری/نرم افزاری از NVIDIA داره وگرنه روی هر بردی می تونیم به تعداد PCI-Express ها کارت گرافیک داشته باشیم و هر کدوم هم مستقل از همدیگه کار کنند.

این برد EVGA هم اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که هفت اسلات PCI-Express داره و تنها مادربرد دنیا هست که می تونه 4way SLI رو پشتیبانی کنه که اون هم فقط با کارت های گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان پذیر هست (نه با هر کارت گرافیکی، نه با هر GTX 285 ای، و حتی نه با هر EVGA GTX 285 ای ... فقط با همین EVGA GTX 285 Classified) که اتفاقا اصلا Performance جالبی هم نداره این یک تکنولوژی از طرف NVIDIA نیست و EVGA همینطوری اسمش رو 4way SLI گذاشته.

توی این عکس صرفا چهار تا GTX 480 رو همینطوری روی این مادربرد نصب کردند و نصب اون پل SLI هم کار 100 درصد بی معنی ای بوده و فقط جنبه زیبایی داشته
    +

چه ASRock X58 Deluxe و چه ASUS P6T7 WS Supercomputer از این امکان پشتیبانی نمی کنند، و فقط چهار اسلات PCI-Express دارند.

این هم مشخصات GTX 480 در سایت انویدیا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و فقط از 2way SLI و 3way SLI صحبت شده.

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

ASUS منظورش این بوده که این مادربرد چهار تا PCI-Express داره .. وگرنه پشتیبانی 4way SLI از دست ASUS و امثال ASUS خارجه و برمی گرده به NVIDIA نه کمپانی های برد ساز.

فیزیکی کنار هم قرار دادن چهار کارت گرافیک که روی هر بردی با چهار PCI-Express امکان پذیره. اینکه چیزی به اسم 4way SLI داشته باشیم نیاز به پشتیبانی سخت افزاری/نرم افزاری از NVIDIA داره وگرنه روی هر بردی می تونیم به تعداد PCI-Express ها کارت گرافیک داشته باشیم و هر کدوم هم مستقل از همدیگه کار کنند.

این برد EVGA هم اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که هفت اسلات PCI-Express داره و تنها مادربرد دنیا هست که می تونه 4way SLI رو پشتیبانی کنه که اون هم فقط با کارت های گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان پذیر هست (نه با هر کارت گرافیکی، نه با هر GTX 285 ای، و حتی نه با هر EVGA GTX 285 ای ... فقط با همین EVGA GTX 285 Classified) که اتفاقا اصلا Performance جالبی هم نداره این یک تکنولوژی از طرف NVIDIA نیست و EVGA همینطوری اسمش رو 4way SLI گذاشته.

توی این عکس صرفا چهار تا GTX 480 رو همینطوری روی این مادربرد نصب کردند و نصب اون پل SLI هم کار 100 درصد بی معنی ای بوده و فقط جنبه زیبایی داشته
    +

چه ASRock X58 Deluxe و چه ASUS P6T7 WS Supercomputer از این امکان پشتیبانی نمی کنند، و فقط چهار اسلات PCI-Express دارند.

این هم مشخصات GTX 480 در سایت انویدیا:

کد:
    و فقط از 2way SLI و 3way SLI صحبت شده.
    رئیس اون P6T7 WS SUPER COMPUTER هم 7 تا اسلات PCI EXPRESS 16 داره ها اون مشکی ها رو یادت رفت حساب کنی ممکنه در آینده QUAD SLI هم بیاد؟؟

Last edited by TREASURES; 14-05-2010 at 18:53.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

رئیس اون P6T7 WS SUPER COMPUTER هم 7 تا اسلات PCI EXPRESS 16 داره ها اون مشکی ها رو یادت رفت حساب کنی ممکنه در آینده QUAD SLI هم بیاد؟؟

درسته 7 اسلات داره ولی روی این تمرکز شده که چهار تا 16X است.

همین الان هم Quad SLI وجود داره (دو GTX 295 که نهایتا چهار GPU) ولی اینکه چیزی شبیه به 4way SLI بیاد کاملا به NVIDIA برمی گرده. غیر ممکن نیست ولی هنوز حرفی هم درباره اش زده نشده..

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام آقای STREAM یه نگاهی به این تصویر بندازید

اینم لینکش

کد:
    اینم لینک درایور های NVIDIA که 4WAY SLI هستندالبته فقط برای ویندوز 7 و ویستا ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم باز نمیشن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by TREASURES; 14-05-2010 at 19:48.

7. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام آقای STREAM یه نگاهی به این تصویر بندازید

اینم لینکش

کد:
    اینم لینک درایور های NVIDIA که 4WAY SLI هستندالبته فقط برای ویندوز 7 و ویستا ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم باز نمیشن

اوه درسته ..

الان چک می کردم مثل اینکه این درایورها عرضه شدن .. پس هنوز انویدیا صفحه محصولات سایتش رو آپدیت نکرده و هنوز هم مشخص نکرده روی چه مادربردهایی امکان پذیره و توی SLIZone هم نیومده .. کمی دیگه همه چیز رو مشخص می کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اوه درسته ..

الان چک می کردم مثل اینکه این درایورها عرضه شدن .. پس هنوز انویدیا صفحه محصولات سایتش رو آپدیت نکرده و هنوز هم مشخص نکرده روی چه مادربردهایی امکان پذیره و توی SLIZone هم نیومده .. کمی دیگه همه چیز رو مشخص می کنه.
    پس دیگه همه ی ابهامات خدا رو شکر بر طرف شد و آخرش تونستیم یه نتیجه ی خوب بگیریم

10. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بالاخره باز شد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •