به شخصه برتری خاصی در f3 به 7200.12 سیگیت ندیدم بلکه سیگیت بهتر بوده ضمنا تشخیص و یافتن سامسونگ f3 کمی سخته .مطلب مجتبی جان کاملا تایید میشه و به نظرم بهتره شما یه samsung f3 تهیه کنید که از هر جهات جزو بهترین ها هست
به شخصه برتری خاصی در f3 به 7200.12 سیگیت ندیدم بلکه سیگیت بهتر بوده ضمنا تشخیص و یافتن سامسونگ f3 کمی سخته .مطلب مجتبی جان کاملا تایید میشه و به نظرم بهتره شما یه samsung f3 تهیه کنید که از هر جهات جزو بهترین ها هست
به نظرتون WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK بهتر نیست؟؟؟![]()
دوست عزیز خود بنده سیگیت بارکودا 7200.12 دارم و برای چند تن از دوستانم هم پیشنهاد دادم که دوستانم به علت این پیشنهاد من از دستم ناراضی هستن
از همه جالب تر شرکت فیوچر که یکی از شرکت های گارانتی این هاردها هست خودش از محصولات سیگیت احساس نارضایتی میکنه
تا اونجای که من متوجه شدم هنوز برخی از مشکلات سری 11 در 12 هم پا برجاست ، از جمله ضعف بسیار شدید در مقابل میدان های مغناطیسی ، مشکلات عدیده بدسکتور و دیتکت نشدنش هنوز در سری 12 پا برجاست
متاسفانه از زمانی که کمپانی سیگیت و مکستور یکی شدن هر دو شرکت در تولید محصولاتشون دچار افت کیفیت شدن
اما هارد وسترن بلک یکی از بهترین هارد های موجود در بازاره که فکر کنم از بقیه 2 تا 5 تومنی گرون تر باشه که بنده به شخصه هنوز چیزی در مورد بد بودنش و مشکلاتش نشنیدم
فکر کنم گذینه خوبی باشه در صورت یافت نشدن سامسونگ f3
وسترن با اینکه توی تستا کمی عقبه از سیگیت 12 و f3 ولی مورد اعتماده و همیشه توی تستای جهانی از هارد وسترن استفاده میشه .
f3 موجود هست و امروز چند تاش فروخته شد ضمنا تقلبی هم نداره که بخواد تشخیصش سخت باشهضمنا تشخیص و یافتن سامسونگ f3 کمی سخته .
نچون روش صریحا ننوشته f3 از روی مدل باید بفهمی . ضمنا شهرستان کمه f2 بیشتره .قل قول:
ضمنا تشخیص و یافتن سامسونگ f3 کمی سخته .
f3 موجود هست و امروز چند تاش فروخته شد ضمنا تقلبی هم نداره که بخواد تشخیصش سخت باشه
با سلام و تشکر از همه دوستان
راستش 700 رو برای خود کیس به تنهایی در نظر دارم ممنون میشم که فقط برای کیس پیشنهاد قطعات رو بدید
CPU:AMD PHENOM II X4 945 3GHZ=160
M.B:GIGABYTE 770T-USB3=105
VGA:ATI SAPPHIRE 5750 1GB GDDR5=170
RAM:KINGMAX 4GB(2.2GB) DDR3 1333 CL8=100
HDD:WD CAVIAR BLACK 500GB 32MB=50
OOD:LITEON 24X=26
PSU:MEMONEX SILENT EX 540W=52
CASE:GREEN MAGNUM2=37
ALL=700
Last edited by H.A.M.E.D; 09-05-2010 at 18:28.
با تشکر از جواب سریعت
دوستان لطف کنید با توجه به بحث های قبلی یک سیستم با گرافیک آنبورد ولی قوی تر معرفی کنید تا اینکه چند ماه دیگه یک کارت گرافیک بخرم
اینجا دارم میفروشم روشم نوشته سامسونگ اصلا تقلبی هم نیست چون با گارانتیه تا حالا هم به یک همچین موردی برخورد نکردمچون روش صریحا ننوشته f3 از روی مدل باید بفهمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)