دمت جیز!خوب اومدی اینو!!!
![]()
دمت جیز!خوب اومدی اینو!!!
![]()
این چرت و پرتا چیه میگین ؟
دوست عزیز شماره سریال چی رو میخواد دقیق یه عکس بگیر چون ظاهرا این مورد جدیده . ( میتونه شماره سریال تاپت باشه و...) ولی دقیق و با عکس توضیح بده.
دوم اینکه میتونید شبها از سرویسهای اونجا استفاده کنید که نامحدود هست.
دولت محترم دستور دادند که سالنهای پذیرایی ادارات و ارگانها برای مجالس عروسی مجانی در احتیار مردم داده بشه.
خوب پهنای باند ننامحدودی هم که توی جوب ریخته و برای این سازمانهای دولتی اختصاص داده شده باید به درد یه جایی بخوره یا نه؟
عزیز شبها استفاده کن کسی نمیاد بگه چرا استفاده کردی .
فقط شبها .!
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما یه برنامه ای رو برای پیدا کردن رمز قبلا میگفتید... شاید به درد این دوستمون بخوره....
سلام
اون برنامه رو دارم ولی گفتم که باید پسوردهای ایرانی رو بهش بدید
که هنوز همچین دیکشنری من ندیدم
اگر باشه مشکلی نیست اسمش wirless hac-k هستش ( فقط - رو بردارید) که وقتی نصبش کردید یه فایل دیکشنری حروف و اعداد میخواد که دونه دونه حروف رو چک میکنه ولی تا پیدا کنه باطری لپ تاپ ایشون تموم شده !
من تا حالا فقط یه بار از این روشهای قفل باز کنی استفاده کردم اون هم برای یه فایل رمز شده بود که zip بود و دوستم توی سیستم من گذاشته بود ! منم سر کنجکاوی رفتم قفلشو شکوندم ولی موضوع اینجاست که پسورد اون فایل یک کلمه انگلیسی بود !!! یعنی کاملا انگلیسی بود نه فارسی رو بصورت فنگلیش تایپ کرده باشند .
نخیر
مثلا book یا logical یا همچین چیزی بود و خیلی راحت شناساییش کرد
داخل دیکشنریش همچین کلمه ای از قبل بود ! و دیگه لازم نبود که من بشینم دونه دونه حروف رو چک کنم خودش اتومات بعد از 5 ساعت چک کردن ( با سیستم سلزون 2.8 پنتیوم 4 ) توسنت این پسورد رو بدست بیاره و خیلی هم برای من جالب بود !
ولی الان خودمیه فایل دارم که 4 سالی میشه توی هاردم هست ولی خوب هنوز پسوردشو بدست نیاوردم چون که فایلش ایرانیه و پسوردش شامل کلمات فارسیه و من متاسفانه دیکشنری فارسی ندارم.
حالا بع داز این همه دساتانها ایشون باید از این روش استفاده کنند اگر پیدا بشه که خیلی خوب میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)