تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: مانیتورLG یا Samsung تا350هزار تومن

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید پیمان جان ،این پردازنده 3.0 گیگا هرتز فرکانس داره و 6 مگ کش ، با وجود اینکه 2 هسته ای هست رکورد های خیلی خوبی در بازی زده

البته شما استاد مایی و شاید مطلبی هست در این مورد که ما ندونیم
    خواهش میکنم عزیز
    این پردازنده درسته که قدرتمند هست ولی چیزی که مشخصه اینه که برای 5970 کمه و اون رو محدود میکنه و الان هم بازیها دارند همگی مولتی کور میشم و اون موقع دیگه اصلا نمیتونه به طور درست 5970 رو پشتیبانی کنه.
    شاید الان که بازیها همشون مولتی کور نیستن اختلاف خیلی زیاد نباشه.
    حتی الان مثلا سایتی مثل تامز برای تست کارتهای گرافیک جدید پردازنده ای مثل I7 965 رو تا 4.0 GHz اور میکنه که بتونه بنچمارک خالص از کارت گرافیک بگیره , پس شما دیگه این رو حساب بکن که e8400 چقدر میتونه بیشتر از I7 965 کارت گرافیکی مثل 5970 رو محدود کنه.
    اگر ایشون کارتی در حد 5850 میخواست بگیره نیازی نبود که پردازنده رو عوض بکنه و با یه اور کوچیک کار حل میشد ولی برای کارتی مثل 5970 واقعا e8400 کمه.

2. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدا بده برکت 1920*1080بالاتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    نه بابا من کلا سیستمم قاراش میشه میخوام کلا عوض کنم ولی الان میخوام صبر کنم تا نزدیکیای کرایسیس سیستم جمع کنم منتاها الان دارم ریز ریز خرجهای اضافی بیرون از کیس رو مثل مانیتورو فن کولر مسترv10وپاور80طلایی گرین رو فعلا تا تابستون میگیرم تا بقیش...
    به مرور زمان تا عرضه کرایسیس usb3 sata3 ,.......واسه مادر برد ها وگرافیک5970و.......ارزونتر میشه درسته؟؟؟
    اون موقع دیگه فکر کنم همه سیستمشونو واسه usb3مچ کنن درسته؟؟

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اون موقع 5970 و کلا سری 5000 حتما ارزونتر میشه برای اینکه بتونه بازار رو کاملا در دست بگیره.(البته یه اخباری توی fudzilla بود که گفته بود amd هیچ سیاستی مبنی بر کاهش قیمت برای رقابت با سری 400 انویدیا رو در نظر نداره چون همین حالا هم p : P بهتری نسبت به انویدیا داره ولی amd داره بازار گرمی میکنه و کاهش قیمت رو حتما داریم).
    همین حالا هم مادر بوردهای با قابلیت پشتیبانی از usb3.0 با قیمتهای خیلی خوب و در دسترس هست و تا اون موقع خیلی فراگیر تر میشه.

5. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه مانیتورxl2370 کی میاد تو بازار؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

احتمالا اوایل خرداد ماه

8. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اولا قيمت 2370 نسبت به كارايي اش خيلي بالاست
    ثانيا دوستان اينجا در مورد اينكه چشم رو اذيت ميكنه، هيچي نگفتن. اين مانيتور خيلي چشم آدم رو اذيت ميكنه . و علتش هم نور زيادي هست كه به چشم ميتابونه هست.
    در ضمن كيفيت پنل كه ميخواد توسط سامسرويس تحويل داده بشه احتمالا دوباره چيني هست و مثل 23700 به درد نخور هست
    من اصلا بهت پيشنهاد نميكنم 2370 بگيري. بهتره يه سرچي در مورد مشكلات 2370 و 23700 بكنب تا متوجه حرف من بشي.

2262 كيفيت تصويرش خيلي بالاست . تنها ايرادش هم نداشتن HDMI هست كه اگر كنسول داري بايد حتما HDMI داشته باشي و بايد 2261 بگيري .
    ولي اگر كنسول بازي نداري 2262 هم گزينه خوبي هست

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ثانيا دوستان اينجا در مورد اينكه چشم رو اذيت ميكنه، هيچي نگفتن. اين مانيتور خيلي چشم آدم رو اذيت ميكنه . و علتش هم نور زيادي هست كه به چشم ميتابونه هست.
    در ضمن كيفيت پنل كه ميخواد توسط سامسرويس تحويل داده بشه احتمالا دوباره چيني هست و مثل 23700 به درد نخور هست
    من اصلا بهت پيشنهاد نميكنم 2370 بگيري. بهتره يه سرچي در مورد مشكلات 2370 و 23700 بكنب تا متوجه حرف من بشي.
    با توجه به اینکه کاملترین مانیتور بازار هست قیمت بالایی نداره(Full HD، WLED،23 inch و...)
    بحث نور هم کاملا سلیقه ای هست و قابل تنظیم برای افراد مختلف
    کیفیت پنل هم بارها راجعبش بحث شده و چینی بودن دلیل بی کیفیتی نیست(که البته برا مادیران هم چینی هست)
    مشکلات هم که راجع به 2286 هم تا دلت بخواد برات سراغ دارم(هیچ وسیله الکتریکی از این قضیه مستثنی نست)

2262 كيفيت تصويرش خيلي بالاست . تنها ايرادش هم نداشتن HDMI هست كه اگر كنسول داري بايد حتما HDMI داشته باشي و بايد 2261 بگيري .
    در ضمن هر کسی حق داره نظر و پیشنهاد خودشو رو بده
    ولی هیچ کدوم از ما حق بدگویی بی پایه و اساس و بدون دلیل علمی برای یک برند خاص رو نداریم!

11. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باز از روی تعصب یه چیزی گفتی اونم بدون دلیل
    بدون استدلال
    بدون دانش کافی
    .....
    با توجه به اینکه کاملترین مانیتور بازار هست قیمت بالایی نداره(Full HD، WLED،23 inch و...)
    بحث نور هم کاملا سلیقه ای هست و قابل تنظیم برای افراد مختلف
    کیفیت پنل هم بارها راجعبش بحث شده و چینی بودن دلیل بی کیفیتی نیست(که البته برا مادیران هم چینی هست)
    مشکلات هم که راجع به 2286 هم تا دلت بخواد برات سراغ دارم(هیچ وسیله الکتریکی از این قضیه مستثنی نست)
    کیفیت پنلهای مونتاژ مادیران هم تماما چینیه
    درباره این مورد قبلا بحث شده
    نمیدونم چرا باز جناب ProGamer علاقه دارن مرتب این قضیه رو ادامه دارش کنه

تجربه نشون داده هم سامسونگ و هم الجی مانیتورهای اولیه شون از هر مدلی که تازه میخواد وارد بازار بشه این نوع مانیتورها میتونه تماما ساخت کره باشه (اعم از پنل و ...) ولی تو نمونه های بعدیشون که مونتاژ داخل هست خیر و کشور سازنده پنل (چه سامسونگ و چه الجی) تماما چینه
    این رو محض یادآوری دوباره متذکر شدم
    Last edited by alpha007; 16-05-2010 at 18:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ترو خدا به من بگید من350پول دارم چی بگرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخر هفته دارم میرم بازاررضا بخرم ترو خدا بگید بهترین مانیتوری که بااین قیمت میشه خرید چیه ممنون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

دوستان ترو خدا به من بگید من350پول دارم چی بگرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخر هفته دارم میرم بازاررضا بخرم ترو خدا بگید بهترین مانیتوری که بااین قیمت میشه خرید چیه ممنون
    Samsung XL2370 بهترین گزینه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •