فرقی نداره فقط خوب باشه
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
فرقی ناره بده
فرقی نداره فقط خوب باشه
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
فرقی ناره بده
سلام راستش نمیدونم اینا بدردتون میخوره یا نه ولی در مورد نمایی داخلی ساختمان هستن
Simply Maya - Interior Scene Modeling
English | DivX 5 | 800x600 | 3h 23mn | 7.50fps | 16kHz 32Kbps | 793 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Digital Tutors Product Visualization in Maya (3 CDs)
Digital Tutors - Architectural Previsualization in Maya 1.31 GBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SimplyMaya: Simple Victorian House 1.19Gbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SimplyMaya: Architecture 101 1.13Gbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Digital-tutors : mental ray Rendering Techniques: Interiors 694Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Digital-tutors : Maya Modeling Techniques: Interiors 1.18Gbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته از بابت اینکه اینجا این پستا رو دادم شرمنده گفتم همینجا کارو یکسره کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خیلی ممنون از شما
من الان لینکها رو تست میکنم
اگه سالم بودن با اجازه شما میزارمشون تو تاپیک جداگانه
باتشکر
سلام خواهش لینکا که سالمن هر کاری که خوبه رو انجام بدین![]()
دوستان رشته من معماری هست و عاشق معماری ،مخصوصا معماری داخلی هستم،خواهشا هرچی آموزش معماری، داخلی ،خارجی واسه 3ds max پست کنین ،خداییش سر قیمت چونه نمیزنما ،فقط یکی لطف کنه اینا رو واسم بفرسته
خیلی خیلی ممنون
Last edited by mamy joon; 17-09-2010 at 11:10.
دوستان اگه امكان داره درباره هر آموزشي كه مي زاريد يك عكس از آموزش و محيط آموزش بزاريد
سلام
دوست من کافی بری تو سایت اصلیش،اونجوری راحت تره،عکس های بیشتری میبینی
3D-Palace - Architecture in 3DS Max Visualisation Set 1 DVD1
3D-Palace - Architecture in 3DS Max Visualisation Set 2 D1 & D2
با سلام اگر امکان داره دی وی دی آموزشهای بالا رو برای من بفرستید. لطفا به من ای میل بزنید. با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3D-Palace - Architecture in 3DS Max Visualisation Set 1 DVD1
3D-Palace - Architecture in 3DS Max Visualisation Set 2 D1 & D2
با سلام لطفا پسورد فایلهای استرکت شده فوق را بگذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)