پیشنهاد 30 میلیون پوندی رئال برای خرید استیون جرارد
سایت گل- به گزارش نشریه دیلی میل، مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند در تابستان پیش رو برای به خدمت گرفن استیون جرارد، کاپیتان لیورپول تلاش بیشتری به خرج بدهند.
گفته می شود که رئالی ها قصد دارند برای کاپیتان قرمزها پیشنهادی 30 میلیون پوندی به تیم مرسی سایدی ارائه دهند.
شایعات در اطراف باشگاه لیورپول حاکی از این است که در صورتی که رافا بنیتس فصل آینده نیز هدایت این تیم را بر عهده داشته باشد، چند بازیکن کلیدی تیم از جمله استفن جرارد، فرناندو تورس و جمی کرگر از لیورپول جدا خواهند شد.
رئالی ها که مدت هاست به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند، قصد دارند از این فرصت استفاده کنند و به هر ترتیب ممکن او را به سانتیاگو برنابئو ببرند. رئالی ها سه فصل قبل نیز برای جذب این بازیکن تلاش زیادی کردند اما در نهایت ناکام ماندند.
چلسی نیز زمانی برای به خدمت گرفتن او ابراز تمایل کرده بود اما جرارد به خاطر وفاداری به لیورپول از پیوستن به این تیم خودداری کرد. پیشنهاد جدید باشگاه رئال می تواند آزمونی دیگر برای میزان وفاداری کاپیتان قرمزها باشد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راموس: می خواهم فوتبالم را در رئال تمام کنم.
سایت گل- سرخیو راموس، ستاره ملی پوش تیم ملی اسپانیا و باشگاه مادریدی در نظر دارد تا دوران باقی مانده از زندگی فوتبالی اش را در ترکیب تیم مادریدی سپری کند و در صحبتهایی اعلام کرده که امیدوار است که تا پایان در رختکن رئال باقی بماند.
او در برنامه تلویزیونی پونتو پلوتا گفت:« این پنجمین فصل حضور من در رئال است و از این بابت بسیار خوشحالم. واقعا دوست دارم که فوتبالم را در این تیم بزرگ به پایان ببرم.»
راموس پنج سال پیش با قراردادی 27 میلیون یورویی از سویا به رئال مادرید پیوست و بی صبرانه در آرزوی قهرمانی با رئال در رقابتهای این فصل لالیگاست.
سرخیو راموس در ادامه صحبتهایش گفت:«هم رئال و هم بارسا شایسته قهرمانی در لالیگا هستند. امیدوارم که ما بتوانیم جام این فصل را بالای سر ببریم. البته تکلیف ما دست خودمان نیست ولی ما معتقدیم که بارسا می تواند مرتکب اشتباه شود.»
مادریدی ها این هفته میزبان اتلتیک بیلبائو خواهند بود و بارسا در دیدار سختی در خارج از خانه مقابل سویا به میدان خواهد رفت. راموس در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« هیچ کسی نباید شانس رئال مادرید برای قهرمانی را مرده بداند. تنها 2دیدار دیگر تا پایان رقابتهای فصل باقی است و ما تنها یک امتیاز از تیم صدرنشین کمترداریم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید