تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: هفته 33 لیگ برتر / قهرماني سپاهان، نايب قهرماني استقلال و سقوط آزاد پرسپوليس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هیچوقت از اخلاق و رفتار مجیدی خوشم نیومده. اینبار هم که اینجوری جواب سرمربی تیمش رو داد.

یه مشت لات هم رو سکوها هستن که تا تقی به توقی میخوره علیه صمد شعار میدن. واقعا دلم به حالش میسوزه.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اگه ازش حمایت کامل کنند و به خاطر یک بازیکن و یا شعارهای نامربوط فشار بالاش نیارن بنظر من از قلعه نویی بهتر میتونه کار کنه
    و کلا افکارش جدیدتر و متنوع تر از قلعه نویی هست خدا کنه فصل دیگه بتونن نگهش دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

موافقم ! ( البته به عنوان یک استقلالی )

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    اول از همه به صحبت های کارشناس برنامه فوتبال برتر اشاره میکنم
    کرانچار و پرسپولیس قربانی بازگشت دایی به فوتبال شدند
    خوب دیدم که پرسپولیس در زمان کرانچار تیم سوم جدول بود و اما با آمدن دایی تا حالا به رده چهارم سقوط داشته است این در حالی هست که پرسپولیس در 500 دقیقه اخیر 2 گل زده و4 گل دریافت کرده است. در جام حذفی هم دیدم پرسپولیس در برابر 2 تیم دسته اول بازی کرد و تنها بازی تیم دایی در جام حذفی با تیم لیگ برری صبا بود که علا رقم میزبانی به پنالتی کشیده شد.همین بازی رو تیم کرانچار به نمایش میگذاشت والبته سوم بود و...
    حالا نظر خودم
    درمورد بازی هم بگم واقعا باید به حال این تیم گریه کرد ، چون هیچ چیزی از پرسپولیس دیده نشد ، وبا خوش شانسی محظ ودرخشش حقیقی 5 گله نشد. اگه پرسپولیس از تیمی که به دسته یک سقوط کردن نبره پس باید کی رو ببره ، ؟؟ پرسپولیس تیم فوقالعاده ضعیفی تو این بازی نشون داد وهیچ کاری هم نتونست بکنه.
    بد نیست یادی از بازی پارسال بکنیم که کریمی با تمام وجود بازی کرد و 3 گل زد . نه مثل بازیکنان امروزی پرسپولیس که خیلی هاشون مثل جوجه ماشینی میمونن ، یکیش همین بائو ، تو بازی با اشوه وادا بازی میکنه وراه میره تا النگوهاش نشکنه.
    ، خلیلی هم خیلی افت کرده وخلیلی 2 سال پیش نیست ، یا همه توپ ها رو به آسمون میزنه ، یا لوشون میده ویا با خودخواهی خرابشون میکنه وبه کسی پاس نمیده !!
    درمورد لیست خریدفصل بعد هم زیاد خوشبین نباشد ، چون دایی علاقه خاصی به افرادی مثل غلامنژاد و غلامرضا رضایی و.. داره و خلاصه میخواد هر چی غلام هست رو به خدمت خودش بگیره ، تا خودش اربابشون باشه درست مثل تیم ملی که یه عده به اصطلاح سرباز بی دست وپارو دعوت کردوتیم ملی رو نابود کرد و مشخص شد هدف دایی فرماندهی به این سربازان بود نه چیز دیگه !!!!!!
    تیم پرسپولیس اربابی
    تیم ملی فرماندهی
    کلا من به این شیوه بازی و این بازیکنان خوشبین نیستم ، چون بازیکن باید بازی بکنه نه غلامی وسربازی رو برای شخص به جا بیاره ودودش تو چشم مردم بره و.....
    کاملا موافقم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

وقتی پرسپولیس نتیجه می گیره همتون ساکتین... وقتی نتیجه نمی گیره همه دور بر می دارین... به به...
    خوبه پرسپولیس 7، 8 بازی بود نمی باخت و ملت همه حال می کردن و چیزی نمی گفتن... حالا چی شده همه زبون در آوردن و...

البته من نه از پرسپولیس خوشم میاد نه از کسی که خودشو به خاطرش بد کنه... اینارو گفتم که فرهنگ فوتبال ایرانی رو به رو آورده باشم...

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

وقتی پرسپولیس نتیجه می گیره همتون ساکتین... وقتی نتیجه نمی گیره همه دور بر می دارین... به به...
    خوبه پرسپولیس 7، 8 بازی بود نمی باخت و ملت همه حال می کردن و چیزی نمی گفتن... حالا چی شده همه زبون در آوردن و...

البته من نه از پرسپولیس خوشم میاد نه از کسی که خودشو به خاطرش بد کنه... اینارو گفتم که فرهنگ فوتبال ایرانی رو به رو آورده باشم...
    صد درصد موافقم

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    اول از همه به صحبت های کارشناس برنامه فوتبال برتر اشاره میکنم
    کرانچار و پرسپولیس قربانی بازگشت دایی به فوتبال شدند
    خوب دیدم که پرسپولیس در زمان کرانچار تیم سوم جدول بود و اما با آمدن دایی تا حالا به رده چهارم سقوط داشته است این در حالی هست که پرسپولیس در 500 دقیقه اخیر 2 گل زده و4 گل دریافت کرده است. در جام حذفی هم دیدم پرسپولیس در برابر 2 تیم دسته اول بازی کرد و تنها بازی تیم دایی در جام حذفی با تیم لیگ برری صبا بود که علا رقم میزبانی به پنالتی کشیده شد.همین بازی رو تیم کرانچار به نمایش میگذاشت والبته سوم بود و...
    حالا نظر خودم
    درمورد بازی هم بگم واقعا باید به حال این تیم گریه کرد ، چون هیچ چیزی از پرسپولیس دیده نشد ، وبا خوش شانسی محظ ودرخشش حقیقی 5 گله نشد. اگه پرسپولیس از تیمی که به دسته یک سقوط کردن نبره پس باید کی رو ببره ، ؟؟ پرسپولیس تیم فوقالعاده ضعیفی تو این بازی نشون داد وهیچ کاری هم نتونست بکنه.
    بد نیست یادی از بازی پارسال بکنیم که کریمی با تمام وجود بازی کرد و 3 گل زد . نه مثل بازیکنان امروزی پرسپولیس که خیلی هاشون مثل جوجه ماشینی میمونن ، یکیش همین بائو ، تو بازی با اشوه وادا بازی میکنه وراه میره تا النگوهاش نشکنه.
    ، خلیلی هم خیلی افت کرده وخلیلی 2 سال پیش نیست ، یا همه توپ ها رو به آسمون میزنه ، یا لوشون میده ویا با خودخواهی خرابشون میکنه وبه کسی پاس نمیده !!
    درمورد لیست خریدفصل بعد هم زیاد خوشبین نباشد ، چون دایی علاقه خاصی به افرادی مثل غلامنژاد و غلامرضا رضایی و.. داره و خلاصه میخواد هر چی غلام هست رو به خدمت خودش بگیره ، تا خودش اربابشون باشه درست مثل تیم ملی که یه عده به اصطلاح سرباز بی دست وپارو دعوت کردوتیم ملی رو نابود کرد و مشخص شد هدف دایی فرماندهی به این سربازان بود نه چیز دیگه !!!!!!
    تیم پرسپولیس اربابی
    تیم ملی فرماندهی
    کلا من به این شیوه بازی و این بازیکنان خوشبین نیستم ، چون بازیکن باید بازی بکنه نه غلامی وسربازی رو برای شخص به جا بیاره ودودش تو چشم مردم بره و.....
    نسبتا مخالفم.
    خودتون یه نگاهی به تیم بندازید.در بین 5 تیم بالای جدول انصافا از لحاظ کیفیت بازیکنان پرسپولیس باید پنجم باشه. یه مشت بازیکن بی تعصب ریخته کهفقط به فکر پولشون هستن نتیجه ی بهتر از این نمی شه.گواردیولا رو هم بیارن این تنبلا تکون نمی خورن . هیچ کدومشون شعور فوتبالی ندارن.کسی که توی محوطه 6 قدم اونجوری با سر توپ رو می زن بیرون چه توقعی داری؟ پرسپولیس باید از نو احیا بشه به بازیکنای جدید احتیاج داره و جوون و با نگیزه و از همه مهتر کسی که واسه پیرهنش تعصب و غیرت خرج کنه. به نظر من دایی با بازیکناش خیلی خوب می تونه ارتباط قلبی برقرار کنه (با غلام بودن و از این جور حرفا اشتباه نگیرید).خودتون دیدید که بعد از دربی یا حتی بعد از بازی با صبا بازیکنا چه شکلی بغلش می کردن! و او گریه می کرد. یه ارباب اینجوری غلام هایش را می گیرد و گیریه می کند؟ دوستان پرسپولی باید وسط خود آقای دایی چیده شود و طرز فکرمان را عوض کنیم با یک یا دو بازی نمی شه گفت دایی اله دایی بله.فرصت بدید بذارید با یک مربی چند سال کار کنیم اگر نتیجه نگرفتیم بعد. استقلال با قلعه نویی 2 سا دوم شد بعد قهرمان شد. درسته نتایج دایی هم زیاد جالب نبود اما بازیکنایی که داشته رو یه نگاه بندازید انصافا مس کرمان بازیکنان با کیفیت تری داره همینطور تراکتور.استیل آذین و استقلال و اصفهانی ها یه کنار. دایی در فصل نقل و انتقالات خیلی خوب بازیکن جذب می کنه الان هادی عقیلی اولین صیدش بوده. این رو هم قبول دارم دایی آدم یه دنده و لج باز و مغروری هست ولی از لحاظ اینکه بخواهیم بگیم اربابه و ... قبول ندارم . ارباب بودن خاصیت کسی مثل ا.ق هست. به نظر من دایی با وجود اینکه بازی های خوبی به نمایش نگذاشت اما از باز های کسل کننده ی وینگادا و کرانچار بهتر بود. کمی فرصت بدهید .این تیم را دایی نبسته!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا این حرفا نیست اشباه مینین اصلا مگه میشه سیاسی حرف زد بن میکنن بیخیال شین.....

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اقا وضع پرسپوليس خراب تر از اين حرفهاست ... علي دايي هم گير كرده ... تو تيم ملي هم همين بلا رو سرش اوردن ...
    من موندم جام حذفي اگه قهرمان نشه چي ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

کاملا موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •