هیچوقت از اخلاق و رفتار مجیدی خوشم نیومده. اینبار هم که اینجوری جواب سرمربی تیمش رو داد.
یه مشت لات هم رو سکوها هستن که تا تقی به توقی میخوره علیه صمد شعار میدن. واقعا دلم به حالش میسوزه.
هیچوقت از اخلاق و رفتار مجیدی خوشم نیومده. اینبار هم که اینجوری جواب سرمربی تیمش رو داد.
یه مشت لات هم رو سکوها هستن که تا تقی به توقی میخوره علیه صمد شعار میدن. واقعا دلم به حالش میسوزه.
اگه ازش حمایت کامل کنند و به خاطر یک بازیکن و یا شعارهای نامربوط فشار بالاش نیارن بنظر من از قلعه نویی بهتر میتونه کار کنه
و کلا افکارش جدیدتر و متنوع تر از قلعه نویی هست خدا کنه فصل دیگه بتونن نگهش دارن
موافقم ! ( البته به عنوان یک استقلالی )
کاملا موافقم
وقتی پرسپولیس نتیجه می گیره همتون ساکتین... وقتی نتیجه نمی گیره همه دور بر می دارین... به به...
خوبه پرسپولیس 7، 8 بازی بود نمی باخت و ملت همه حال می کردن و چیزی نمی گفتن... حالا چی شده همه زبون در آوردن و...
البته من نه از پرسپولیس خوشم میاد نه از کسی که خودشو به خاطرش بد کنه... اینارو گفتم که فرهنگ فوتبال ایرانی رو به رو آورده باشم...![]()
صد درصد موافقم
نسبتا مخالفم.
خودتون یه نگاهی به تیم بندازید.در بین 5 تیم بالای جدول انصافا از لحاظ کیفیت بازیکنان پرسپولیس باید پنجم باشه. یه مشت بازیکن بی تعصب ریخته کهفقط به فکر پولشون هستن نتیجه ی بهتر از این نمی شه.گواردیولا رو هم بیارن این تنبلا تکون نمی خورن . هیچ کدومشون شعور فوتبالی ندارن.کسی که توی محوطه 6 قدم اونجوری با سر توپ رو می زن بیرون چه توقعی داری؟ پرسپولیس باید از نو احیا بشه به بازیکنای جدید احتیاج داره و جوون و با نگیزه و از همه مهتر کسی که واسه پیرهنش تعصب و غیرت خرج کنه. به نظر من دایی با بازیکناش خیلی خوب می تونه ارتباط قلبی برقرار کنه (با غلام بودن و از این جور حرفا اشتباه نگیرید).خودتون دیدید که بعد از دربی یا حتی بعد از بازی با صبا بازیکنا چه شکلی بغلش می کردن! و او گریه می کرد. یه ارباب اینجوری غلام هایش را می گیرد و گیریه می کند؟ دوستان پرسپولی باید وسط خود آقای دایی چیده شود و طرز فکرمان را عوض کنیم با یک یا دو بازی نمی شه گفت دایی اله دایی بله.فرصت بدید بذارید با یک مربی چند سال کار کنیم اگر نتیجه نگرفتیم بعد. استقلال با قلعه نویی 2 سا دوم شد بعد قهرمان شد. درسته نتایج دایی هم زیاد جالب نبود اما بازیکنایی که داشته رو یه نگاه بندازید انصافا مس کرمان بازیکنان با کیفیت تری داره همینطور تراکتور.استیل آذین و استقلال و اصفهانی ها یه کنار. دایی در فصل نقل و انتقالات خیلی خوب بازیکن جذب می کنه الان هادی عقیلی اولین صیدش بوده. این رو هم قبول دارم دایی آدم یه دنده و لج باز و مغروری هست ولی از لحاظ اینکه بخواهیم بگیم اربابه و ... قبول ندارم . ارباب بودن خاصیت کسی مثل ا.ق هست. به نظر من دایی با وجود اینکه بازی های خوبی به نمایش نگذاشت اما از باز های کسل کننده ی وینگادا و کرانچار بهتر بود. کمی فرصت بدهید .این تیم را دایی نبسته!
اصلا این حرفا نیست اشباه مینین اصلا مگه میشه سیاسی حرف زد بن میکنن بیخیال شین.....
اقا وضع پرسپوليس خراب تر از اين حرفهاست ... علي دايي هم گير كرده ... تو تيم ملي هم همين بلا رو سرش اوردن ...
من موندم جام حذفي اگه قهرمان نشه چي ؟؟؟
کاملا موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)