تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: هیوندای آوانته

داره خودمونی میشه amirata71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    tehran evin

2

1-در مورد نور چراغ های جلو که برخی میگن ضعیفه نظر تون چیه؟
    2-سیستم تهویه خوبه .؟تهویه اتومات هم داره ؟
    3-سنسور دنده عقب داره ؟
    4-اینه ها وشیشه های عقب برقی اند؟

ممنون
    1- نورش خوبه . حداقل من که مشکلی باهاش نداشتم . حتی اگر هم کم باشه ( که نیست ) میشه با ده پونزده هزار تومان حلش کرد( لامپهای یخی )
    2- کولر و بخاری خیلی خوبه تازه برای سر نشینان عقب هم دریچه داره البته سیستم اصلی این ماشین اتوماتیک بوده که از روش برداشتن
    3- با 100 تومان نمایندگی آساطوری نصب میکنه (خیلی هم لازمه )
    4-بله همشون برقی اند

سوالی داشتین در خدمتم

2. 2 کاربر از amirata71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این ماشین به خاطر اینکه تولید بخش خصوصی هست خیلی در موردش بد گفتن مثلآ طراحی داشبورد زانتیا رو باهاش مقایسه کنی می فهمی کدوم ساده تره
    باز طراحی داشبورد زانتیا هر چی باشه بیشتر به دل میشینه تا اوانته! در ضمن درسته اوانته ماشینه خوبیه اما زیاد کیفیت ساخت بالایی نداره! اما ناچارن تو این رنج هیچ ماشینی به این قدرت نیست و تنوع کمه به همین خاطر اوانته توصیه میشه..
    در مورد نور چراغ های جلو که برخی میگن ضعیفه نظر تون چیه؟
    2-سیستم تهویه خوبه .؟تهویه اتومات هم داره ؟
    3-سنسور دنده عقب داره ؟
    4-اینه ها وشیشه های عقب برقی اند؟
    ممنون
    منم شنیدم اما در مقایسه با خیلی ماشینا خوبه (زیاد چیزه مهمی نیست که ازخرید این ماین ادمو وا داره!)
    سیستم تهویش دستیه!
    سنسور دنده عقب نداره!
    اینه ها و شیشه های عقبش برقیه.

4. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باز طراحی داشبورد زانتیا هر چی باشه بیشتر به دل میشینه تا اوانته! در ضمن درسته اوانته ماشینه خوبیه اما زیاد کیفیت ساخت بالایی نداره! اما ناچارن تو این رنج هیچ ماشینی به این قدرت نیست و تنوع کمه به همین خاطر اوانته توصیه میشه..

.
    کاملا مخالفم
    اتفاقا تازگیا توی یکیشون نشستم
    کیفیت از سر و روش میبارید و واقعا به دل من نشست
    داشبورد هم کاملا بحث سلیقه ای هست
    الان توی آخرین رده بندی های کیفی هم همیشه آوانته در بالاترین حد بوده
    و جالبه هیچ وقت هم از کیفیت خوبش حرفی به زبان نمیارن و همیشه حرف از زانتیا هست

6. 10 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در شهرهای کوچک تر هم نمایندگی داره ؟ یاحداقل لوازمش رو میشه پیدا کرد؟
    برای تعویض روغن و فیلترها (که شنیدم مخصوص اوانته هست )باید حتمانمایندگی رفت یا همه جا میشه این کاروکرد؟( من در شهر کوچکی هستم )

8. این کاربر از farredsky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirata71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    tehran evin

11

[QUOTE=farshad bugatti;5084884]باز طراحی داشبورد زانتیا هر چی باشه بیشتر به دل میشینه تا اوانته! در ضمن درسته اوانته ماشینه خوبیه اما زیاد کیفیت ساخت بالایی نداره! اما ناچارن تو این رنج هیچ ماشینی به این قدرت نیست و تنوع کمه به همین خاطر اوانته توصیه میشه..

کیفیت ساخت بالایی نداره؟ چطور به این نتیجه رسیدین؟

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

در شهرهای کوچک تر هم نمایندگی داره ؟ یاحداقل لوازمش رو میشه پیدا کرد؟
    برای تعویض روغن و فیلترها (که شنیدم مخصوص اوانته هست )باید حتمانمایندگی رفت یا همه جا میشه این کاروکرد؟( من در شهر کوچکی هستم )

لیست نمایندگی هاش رو در لینک زیر میشه دید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من شخصآ همیشه رفتم نمایندگی
    اگه کسی میدونه بگه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کاملا مخالفم
    اتفاقا تازگیا توی یکیشون نشستم
    کیفیت از سر و روش میبارید و واقعا به دل من نشست
    داشبورد هم کاملا بحث سلیقه ای هست
    الان توی آخرین رده بندی های کیفی هم همیشه آوانته در بالاترین حد بوده
    و جالبه هیچ وقت هم از کیفیت خوبش حرفی به زبان نمیارن و همیشه حرف از زانتیا هست
    کیفیت ساخت بالایی نداره؟ چطور به این نتیجه رسیدین؟
    کلا تولیدات سری هیوندای که حتی تو کره مونتاژ میشد واقعا افتضاح بود!
    حتی اگه سوناتا 2008 باشه!
    چه برسه به این اوانته! قبلا که تو کیفیت ساخت مقابل زانتیا و مگان اصلا حرفی برای گفتن نداشت اما الان زانتیا که کلا گند زدن بهش و مگان هم تقریبا افت زیادی کرده! شاید الان اوانته تو کیفیت ساخت بتونه مقابل اینا قد علم کنه!
    در ضمن خود ماکسیما الان کیفیت ساختش افتضاحه! یعنی از سال 87 خیلی بد شده و روز به روز هم بد تر میشه!
    و الان هم اخرای تولیدشه و بسیار محدود تولید میشه تو جدول که اوانته دومه اولی خودش زیاد عالی نیست که بگیم دومی هم خوب باشه اما خب تو ایران چاره ای نیست!
    برای کسی که با جاداری مشکلی نداشته باشه و با شتاب و قدرت پروتون جنتو کنار بیاد من با جرات میتونم بگم که جنتو بهترین انتخاب هستش که هم کیفیت ساخت و هم امکانات و هم لذت سواری و هندلینگ فوق العاده ای داره!
    اما اگه یک ماشین جادار خانوادگی بخواد با 25 تومن قطعا اوانته گزینه خوبیه! امادرسته که اوانته موتور خوبی داره اما اصلا لذت سواری خوبی نداره مثلا اگه از زانتیا که خودش قدیمیه پیاده بشی و سوار اوانته بشی واقعا زانتیا رو به اوانته ترجیح میدی...
    من این برام بارها اثبات شده!
    اما افسوس که هم زانتیا گرونه و هم کیفیت ساختش خیلی پایینه!
    قبول کنید که اگه زانتیا الان 24 - 25 تومن و بخصوص کیفیت ساخت گذشته رو داشت باز از خیلی از ماشینا برای خرید بهتر بود!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1-تغییر زاویه صندلی با اهرمه ( مثل پراید )یا با پیچ (مثل روا)---- تغییر گودی کمر راحته ( پیچوندن و خوابوندن صندلی روا که
    مصیبتیه )

2- کولرش چطوره؟تو ترافیک و گرمای هوا هم جواب میده؟

سلام دوست عزیز من الان 4ساله که آوانته دارم 3سال دنده ای واین 1سال هم اتوماتیک
    3- بین دنده معمولی و اوتومات برامون نطر تون رو بگید . تا حالا اتومات نداشتم .در سربالایی جاده خوب عمل میکنه؟

4- کارت سوخت داره ؟
    Last edited by farredsky; 21-06-2010 at 16:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بین دنده معمولی و اوتومات برامون نطر تون رو بگید . تا حالا اتومات نداشتم .در سربالایی جاده خوب عمل میکنه؟
    بله اوانته به خاطر موتور پر قدرتی که داره حتی در نمونه اتوماتیک هم خوب عمل میکنه (کلا تو اوانته تو این اینجور مسایل مشکل نداره!)
    کارت سوخت داره ؟
    بله داره.

13. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در ضمن خود ماکسیما الان کیفیت ساختش افتضاحه! یعنی از سال 87 خیلی بد شده و روز به روز هم بد تر میشه!
    فرشاد جون! تنها ماشینی که مدل 81 اش با مدل 89 اش از لحاظ کیفیت هیچ فرقی نداره ماکسیماس! یه سری مدل 85 ها مشکل کمک داشتن که صرفا به خاطر یه اشتباه تو مونتاژ بود که به نمایندگی مراجعه میکردی به رایگان براتون عوض میکردن!
    و الان هم اخرای تولیدشه و بسیار محدود تولید میشه
    هیچ برنامه ای برای کاهش تولید ماکسیما نیست! حتی الان تیراژش هم بالاتر رفته! رنگهای سفارشی رو هم با 650 تومن براتون میزنن!

15. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فرشاد جون! تنها ماشینی که مدل 81 اش با مدل 89 اش از لحاظ کیفیت هیچ فرقی نداره ماکسیماس! یه سری مدل 85 ها مشکل کمک داشتن که صرفا به خاطر یه اشتباه تو مونتاژ بود که به نمایندگی مراجعه میکردی به رایگان براتون عوض میکردن!

هیچ برنامه ای برای کاهش تولید ماکسیما نیست! حتی الان تیراژش هم بالاتر رفته! رنگهای سفارشی رو هم با 650 تومن براتون میزنن!
    البته اقا پوریا شما استاد بنده ای و اطلاعاتت بیشتره در این شکی نیست اما من سال به سال کسانی که ماکسیما داشتن دیدم که چقدر ماکسیما کیفیتش افت کرده!
    در ضمن شاید کیفیت ماکسیما کم افت کرده باشه اما هیچ ماشینی تو ایران نمیتونه کیفیت ساخت سال قبلش رو داشته باشه!ماکسیما هم از همه بدتر!
    اینو نمیشه مطمئنن گفت!
    چون من چند جا تو اخبار هم شنیدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •