به قول اون بنده خدا توی برنامه 90 داری مغالطه (درسته؟) میکنی.
اگر شما قطعه ای خریدی و درایور 64 بیتیش نبود شما بگو من خودم برات پیدا میکنم.
.gif)
(اینم یک جواب مغالطه ای!!!)
ولی حالا از شوخی گذشته؛ درایورهای تمام قطعات یا برای 64 بیت موجود هستند و یا اینکه اون قطعه درایورش با 64 بیت مشکلی نداره.
ببینید در این مواقع شما باید نام ببرید. کدوم قطعه؟ توجه کنید روی سیستمهای به روز ویندوز 64 بیتی نصب میشه و توانشون رو بالاتر میبره. سیستمهای به روز هم قطعاتی به روز دارند که تولید یا 2009 هست و یا 2010. و اینکه حتی 2008 و 2007 ها هم درایور 64 بیت توشون موجوده.
و بر فرض محال موجود نبودن درایور میتونید از سایت سازنده دانلود کنید. اگر حوصله ی این کار رو ندارید کافیه Windows Update رو روشن کنید تا اون براتون پیدا و نصب کنه.
اما نرم افزار؛ ببینید ویندوز 64 بیت پوشه ای داره با نام Program file X86 که برنامه های 32 بیت اونجا نصب میشن.
حالا اگر بر فرض محال یک نرم افزار بسیار مهم بود و هیچ مشابه ای هم نداشت. و هیچ نسخه ی جدیدی هم نداره و تنها نسخه ی اون روی ویندوز 64 بیت اجرا نمیشه.
در این حالت هم میشه با چند کلیک microsoft Virtual PC نصب کرد و برنامه ها رو از طریق ویندوز مجازی (که البته مجازی اصطلاحه و اون یک ویندوز واقعیه) اجرا کرد و کار رو توش انجام داد.
ببینید کسی مجبور نیست ویندوز 64 بیت نصب کنه. ولی یه ضرب المثل هست میگه: حافظا اون که طوطی میخواد جور هندستون کشد نمیدونم چی چی حافظا
موفق باشید