تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: ضرورت استفاده از ویندوز 64 بیت!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

پس دلیل پشتیبانی نکردن adobe از صفحات فلش روی وین 64 بیتی چیه؟
    شرکتهای بزرگی هنوز هستن که محصولاتشون فقط نسخه 32 داره
    خیلی از مدیا پلیرا جزء شونه
    متوجه منظورتون نمیشم. یعنی فایلهای فلش روی ویندوز 64 بیت نمایش داده نمیشه؟
    شرکتهای بزرگی هنوز هستن که محصولاتشون فقط نسخه 32 داره
    خیلی از مدیا پلیرا جزء شونه
    ببینید شما کاملا اشتباه فکر میکنید. معروف ترین Playerها ویندوز 64 بیت رو ساپورت میکنند و خیلی از Playerها هم هیچ فرقی نداره براشون و روی هر دو نوع ویندوز براحتی کار میکنند.
    در ضمن هیچ بازی ای به 4 گیگ رم نیاز نداره
    Microsoft Flight Simulator X (حتی بعد از ارتقای 4 گیگ به 8 گیگ باز هم افزایش Performance نشون داد)
    Crysis 2

و خیلی بازیهای دیگه که بزودی منتشر خواهند شد.
    کمتر از یک سال دیگه ویندوز 64 بیت کاملا عادی میشه و ممکنه یکی از پیش نیازهای نصب یک بازی ویندوز 64 بیت باشه.

عمل پردازش بسیار راحت تر می شود و اگر کسی تجربه ی ویندوز 32 بیتی را داشته باشد و حال با 64 بیتی کار کند کاملا این موضوع را لمس می کند. مخصوصا اگر با برنامه های سنگین و گرافیکی سر و کار داشته باشید!
    و دقیقا منم همین رو میگم.

ببینید شما اگر از دوچرخه استفاده کنید در جاده ای به عرض یک متر براحتی حرکت میکنید و متوجه هیچ محدودیتی نیستید. اما وقتی سوار یک تریلی باشید تازه متوجه کم بودن عرض جاده خواهید شد و به یک جاده ی بزرگتر نیاز خواهید داشت.
    کسانی که توی ویندوز 64 بیت از همون دوچرخه فقط استفاده میکنند شکایت میکنند این که با قبلی فرقی نمیکنه.

2. 6 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشکر از ebicross عزیز
    دقیقا تمام حرف های ایشون رو من در عمل تجربه کردم (تو دو سال اخیر، یک سال از 32 بیت استفاده کردم و سال دوم تو همون شرایط 64 بیت دارم استفاده می کنم)
    متاسفانه در مورد 64 بیت باور های غلط وجود داره که خوب طبیعیه، به مرور جا می افته
    موفق باشید

4. این کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

فکر کن یک قطعه کوچیک برای کامپیوترت خریدی که فقط درایور 32 بیتیش موجوده! یا یک برنامه خیلی مهم می خوای استفاده کنی اونوقت فقط تو ویندوز 32 بیتی اجرا میشه!
    وقتی 64 بیتی رو خوب ساپورت نمیکنند ما چرا سنگش رو به سینه بزنیم؟

6. این کاربر از ¥ Ramin2 ¥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

فکر کن یک قطعه کوچیک برای کامپیوترت خریدی که فقط درایور 32 بیتیش موجوده! یا یک برنامه خیلی مهم می خوای استفاده کنی اونوقت فقط تو ویندوز 32 بیتی اجرا میشه!
    وقتی 64 بیتی رو خوب ساپورت نمیکنند ما چرا سنگش رو به سینه بزنیم؟
    به قول اون بنده خدا توی برنامه 90 داری مغالطه (درسته؟) میکنی.
    اگر شما قطعه ای خریدی و درایور 64 بیتیش نبود شما بگو من خودم برات پیدا میکنم. (اینم یک جواب مغالطه ای!!!)
    ولی حالا از شوخی گذشته؛ درایورهای تمام قطعات یا برای 64 بیت موجود هستند و یا اینکه اون قطعه درایورش با 64 بیت مشکلی نداره.

ببینید در این مواقع شما باید نام ببرید. کدوم قطعه؟ توجه کنید روی سیستمهای به روز ویندوز 64 بیتی نصب میشه و توانشون رو بالاتر میبره. سیستمهای به روز هم قطعاتی به روز دارند که تولید یا 2009 هست و یا 2010. و اینکه حتی 2008 و 2007 ها هم درایور 64 بیت توشون موجوده.
    و بر فرض محال موجود نبودن درایور میتونید از سایت سازنده دانلود کنید. اگر حوصله ی این کار رو ندارید کافیه Windows Update رو روشن کنید تا اون براتون پیدا و نصب کنه.
    اما نرم افزار؛ ببینید ویندوز 64 بیت پوشه ای داره با نام Program file X86 که برنامه های 32 بیت اونجا نصب میشن.
    حالا اگر بر فرض محال یک نرم افزار بسیار مهم بود و هیچ مشابه ای هم نداشت. و هیچ نسخه ی جدیدی هم نداره و تنها نسخه ی اون روی ویندوز 64 بیت اجرا نمیشه.
    در این حالت هم میشه با چند کلیک microsoft Virtual PC نصب کرد و برنامه ها رو از طریق ویندوز مجازی (که البته مجازی اصطلاحه و اون یک ویندوز واقعیه) اجرا کرد و کار رو توش انجام داد.
    ببینید کسی مجبور نیست ویندوز 64 بیت نصب کنه. ولی یه ضرب المثل هست میگه: حافظا اون که طوطی میخواد جور هندستون کشد نمیدونم چی چی حافظا

موفق باشید

8. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به قول اون بنده خدا توی برنامه 90 داری مغالطه (درسته؟) میکنی.
    اگر شما قطعه ای خریدی و درایور 64 بیتیش نبود شما بگو من خودم برات پیدا میکنم. (اینم یک جواب مغالطه ای!!!)
    ولی حالا از شوخی گذشته؛ درایورهای تمام قطعات یا برای 64 بیت موجود هستند و یا اینکه اون قطعه درایورش با 64 بیت مشکلی نداره.

ببینید در این مواقع شما باید نام ببرید. کدوم قطعه؟ توجه کنید روی سیستمهای به روز ویندوز 64 بیتی نصب میشه و توانشون رو بالاتر میبره. سیستمهای به روز هم قطعاتی به روز دارند که تولید یا 2009 هست و یا 2010. و اینکه حتی 2008 و 2007 ها هم درایور 64 بیت توشون موجوده.
    و بر فرض محال موجود نبودن درایور میتونید از سایت سازنده دانلود کنید. اگر حوصله ی این کار رو ندارید کافیه Windows Update رو روشن کنید تا اون براتون پیدا و نصب کنه.
    اما نرم افزار؛ ببینید ویندوز 64 بیت پوشه ای داره با نام Program file X86 که برنامه های 32 بیت اونجا نصب میشن.
    حالا اگر بر فرض محال یک نرم افزار بسیار مهم بود و هیچ مشابه ای هم نداشت. و هیچ نسخه ی جدیدی هم نداره و تنها نسخه ی اون روی ویندوز 64 بیت اجرا نمیشه.
    در این حالت هم میشه با چند کلیک microsoft Virtual PC نصب کرد و برنامه ها رو از طریق ویندوز مجازی (که البته مجازی اصطلاحه و اون یک ویندوز واقعیه) اجرا کرد و کار رو توش انجام داد.
    ببینید کسی مجبور نیست ویندوز 64 بیت نصب کنه. ولی یه ضرب المثل هست میگه: حافظا اون که طوطی میخواد جور هندستون کشد نمیدونم چی چی حافظا

موفق باشید
    من خودم الان مدتیه برای نرم افزار پروتئوس رشته برق دنبال این فایل هام گیر نمیارم
    این پست منو بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alpha007; 14-05-2010 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اگر نرم افزار شما پیدا نمیشه خب از Microsoft Virtual PC استفاده کنید. براحتی ویندوز 32 بیت رو در محیط 64 بیت نصب کنید و برنامه های ضروری رو توش استفاده کنید.
    و یا اینکه کلا یک Downgrade کنید به ویندوز 32 بیت و کارهاتون رو انجام بدین. چون به نظرم شما با ویندوز 64 بیت اصلا میونه ی خوبی نداری.

11. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر نرم افزار شما پیدا نمیشه خب از Microsoft Virtual PC استفاده کنید. براحتی ویندوز 32 بیت رو در محیط 64 بیت نصب کنید و برنامه های ضروری رو توش استفاده کنید.
    و یا اینکه کلا یک Downgrade کنید به ویندوز 32 بیت و کارهاتون رو انجام بدین. چون به نظرم شما با ویندوز 64 بیت اصلا میونه ی خوبی نداری.
    الان که درحال حاضر 64 استفاده میکنم و باهاش کنار اومدم
    ببینم این Microsoft Virtual PC رو که بخوایم دانلود کنیم اولش validate بودن ویندوز رو میخواد چک کنه
    این قضیه مشکلی برای ویندوز اکتیو شده مون پیش نمیاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

برخی قطعات توی خود سایت سازنده هم درایور 64 بیتیش پیدا نمیشه. خیلی از قطعات قدیمی هستند ولی هنوز کارایی دارند. مثل پرینتر، بلوتوث، مودم، کارت صدا، کارت شبکه و ... .
    اگه شما پولتون زیاده و همه قطعاتتون بروزه قضیه فرق میکنه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

الان که درحال حاضر 64 استفاده میکنم و باهاش کنار اومدم
    ببینم این Microsoft Virtual PC رو که بخوایم دانلود کنیم اولش validate بودن ویندوز رو میخواد چک کنه
    این قضیه مشکلی برای ویندوز اکتیو شده مون پیش نمیاره؟
    microsoft نوع چک کنندش رو عوض کرده و اگر نصب کنید دائم توی سیستم میمونه و با استفاده از اینترنت خودشو به روز میکنه. پس از مایکروسافت تا اطلاع ثانوی که یک کرک پدر و مادر دار پیدا بشه دانلود نکنید.
    اما لینک این نرم افزار براحتی گیر میاد.

از اینجا دانلود کن. نسخه ی مربوط به خودت رو بگیری حتما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این درسته که برخی از قطعات کامپیوتری درایور 64 بیتی ندارند البته این شامل قطعات قدیمی میشه همانند برخی از مدمهای zoltrix یا پرینترهای hp چون سازنده قطعه هیچگونه درایوری را ارائه نداده و هیچ کاریش هم نمیشه کرد ولی رفتن به ویندوزهای 64 بیتی تا یکی دو سال آینده حتمی میشه چون شرکتهای بزرگ رفته رفته فقط محصولاتشون رو برای ویندوزهای 64 بیتی ارائه خواهند داد در چند سال آینده داشتن حافظه بالا 4gig امری ضروری است از این رو شما مجبور خواهید بود برای استفاده از حافظه بیشتر از 4 gig ویندوز 64 بیتی نصب کنید و در 32 بیت نمی تونید استفاده کنید به همین دلیل هم هست که تمامی لپ تاپهای جدید سیستم عامل 64 بیتی بر روی آنها نصب شده است - مطلب دیگر ارئه نرم افزارهای جدید در نسخه های 64 بیتی که نمونه 32 بیتی ندارند همانند adobe after effect CS 5 و.. پس بهتر است سریعتر خودمان را با سیستم عامل 64 بیتی هماهنگ کنیم ،در حال حاضر مجموعه های نرم افزاری با پشتیبانی 100% 64 بیتی به بازار ارائه شده اند و دیگر مشکلی در پیدا کردن نرم افزارهای 64 بیتی هم وجود ندارد .

17. 2 کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •