توی تیم های ملی در جام 2006 یا 2002 بود که خیابانی گفت طرفداره پرتغال هست
توی تیم های ملی در جام 2006 یا 2002 بود که خیابانی گفت طرفداره پرتغال هست
خياباني بارها و بارها اعلام كرده كه آرژانتيني هست.
به نظر من که این خیابانی کلا بی طرفه و میخواد با گزارش هاش، روی اعصاب طرفدارای هر دو تیمه بازی، پابرهنه، پیاده روی کنه!![]()
اینا رو کی گفته؟!
در مورد عادل، من یادمه که جایزه ای داشت میگرفت(فکر کنم جایزه بهترین مجری سال بود)...5-6 سال پیش..شایدم کمتر...
بعد مجری برنامه به عادل گفت : تو استقلالی هستی و الان از یه پرسپولیسی(فکر کنم مدیر عامل وقت پرسپولیس بود) جایزت رو میگیری، ناراحت نیستی...که عادل هم گفت اشکالی نداره و اینا...البته الانش رو نمیدونم اما کلا به تمام تیم های ایرانی تیکه میندازه!...ضمن اینکه علاقه شدیدی به رونالدینهو داشت و بنوعی الانم داره!
خیابانی هم که از دور نشون میده پرسپولیسیه! و البته علاقه شدیدی یه زمانی به تیری آنری داشت! الان رو نمیدونم!
مزدک استقلالیه؟!؟! بیخیال بابا! در مورد یووه هم بهتره بگیم که ایتالیایی شدید تا یوونتوسی!!
سرهنگ هم از دفاع خطی بدش میاد! هر تیمی که دفاع خطی نداشته باشه، این طرفدارشه!
شفیع رو کاری ندارم که پرسپولیسیه اما علاقه عجیبی به سو کمپل داره!! یادم نمیره که داشت گزارش میکرد و 6-7 بار بازیکنای مختلف رو به اشتباه سو کمپل معرفی میکرد!!
یوسفی هم استقلالیه...تا حالا چند بار وقتی بازیکنا استقلال موقعیت خوب داشتند و تعلل میکردن برا زدن توپ، اینطوری جملش رو میگفته(مثلا برهانی): باید بزنه..نمیزنه...باید بزنه...بزن دیگه آرش!!: دی
میشه اینا رو از تو گزارششون خیلی راحت دروورد اما این نویسنده! در کل جالب ملت رو گمراه کرده!![]()
کلا علیفر طرفدار تیمیه که زلاتان توش بازی می کنه و بیشتر بازی تیم زلاتان رو گزارش میکنه در ضمن بازی سوئد و ترینیداد تو 2006 رو که یادتون نرفته؟؟
مزدک عشق بارسلوناست بدون هیچ شکی
عادل و جاودانی لیورپول
خیابانی بسیار تابلو آرسنالی بود چند سال پیش
در ضمن یادمه چند سال پیش گزارشگرا بین خودشون مسابقه پیش بینی گذاشته بودن امتیازا رو می گفتن علیفر از همشون بیشتر امتیاز گرفته بود![]()
زدی تو خال ! هنوز بعد از این همه وقت صدای علیفر توی گوشم هست که میگفت "زلات" !کلا علیفر طرفدار تیمیه که زلاتان توش بازی می کنه و بیشتر بازی تیم زلاتان رو گزارش میکنه در ضمن بازی سوئد و ترینیداد تو 2006 رو که یادتون نرفته؟؟![]()
عادل استقلالیه و خیابانی هم پرسپولیسیه.تو اینا شک نکن!
مزدک هم به احتمال زیاد پرسپولیسیه.
عادل :انگلیس بارسلون (4یا5 سال پیش با مزدک تو تلویزیون کل انداخته بو که این فصل رونالدینیو هم به جمعمون اضافه شد)
سرهنگ :برزیل و منچستری 100%
مزدک :ایتالیایی یوونتوسی
یوسفی :زیاد نشون نداده فک کنم تا حدی آرسنال باشه
جاودانی هم که لیورپول
خیابانی دیگه کیه نمیشناسم !!!!!! یه گزارشگر وقتی گزارش میکنه صدا تلویزیون ما بسته است صداشم کلفته شاید همین خیابانی باشه که گفتید![]()
دوست عزیز این دو موردو اشتباه کردی..
من خودم یه مصاحبه از خیابانی خوندم که گفته بود در جوانی استقلالی دو آتیشه بودم!
فردوسی پور هم که همه میدونن پرسپولیسیه!
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)