من يه قسمتي از بازي را كه ساختم را براي دانلود گذاشتم.نوشته شده توسط marge_moosh
![]()
من يه قسمتي از بازي را كه ساختم را براي دانلود گذاشتم.نوشته شده توسط marge_moosh
![]()
سلام
اميدجان لطف كن و پستها رو پشت سر هم نفرست. همه مطالب رو جمع كن و توي يك پست بنويس تا صفحات انجمن هم منظم تر باشن
ضمنا من يه پيشنهاد داشتم واسه اين بازي شما. اون هم اينه كه اگه ميشد يه كمي زاويه دوربين رو پايين تر مياوردي بهتر بود. البته اين نظر منه. اينجوري بهتر هم طراحي به چشم مياد.![]()
يه بازي ديگه هم ساختم كه زاويه ي دوربينش ژايين تر است... .
این هم یه بازی جالب کوچک قدیمی تقریبا اولین کارامه بد نیست دانلود کنید :
دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.اون بازي اولي خيلي جالب بود.ميشه بگي باچه زباني نوشتي؟
ایکاش این د. میلیارد واسه پایان معصومیت صرف این میشد....کارت عالیه
اول سلام چطورم
با يه زبان ساده راستي راستي مي گم با چه برنامه اي ساختم با برنامه Multimedia Builder برنامه اي براي ساخت آتوران و در اين سايت مي توانيد با كار هاي من بيشتر آشناشويد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي توانيد عضو شويد.
در قسمت Multimedia Builder و بعد در قسمت( آموزش ساخت بازی با Multimedia Builder و کمک گرفتن از برنامه های سه بعدی... )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Omid_Sadeghvand; 14-04-2006 at 09:20.
این هم یه بازی جدید دیگه که کار خودم است خیلی باحال است جنگ با یه غول ( تفنگ در برابر تبر ):
این هم تصویری از بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اکشن Fight
حجم : 3,373 KB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ديدن اين بازي بگوييد آيا مي توانم يه بازي مثل ریزدت اویل بسازم.
موفق باشید...
Last edited by Omid_Sadeghvand; 14-04-2006 at 00:12.
بچه ها اگر شما هم هر نوع بازی ساخته اید را برای تماشا بگذارید حتما این کار را بکنید.( از کوچکترین بازی تا بزرگترین بازی همه می تونید بازی بسازید )
همتون موفق باشید... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)