واحد خودت تخصصی هم میده
واحد دیگه بخواهی بری فقط میزاهر عمومی بگیری.
واحد خودت تخصصی هم میده
واحد دیگه بخواهی بری فقط میزاهر عمومی بگیری.
دانشگاه صنعتی سیرجان (دانشگاه خودم):
ثبت نام و انتخاب واحد ترم تابستان 14/04/1389 لغايت 18/04/1389
شروع کلاسهاي تابستان 20/04/1389
امتحانات ترم تابستان 30/05/1389 لغايت 03/06/1389
دروس ارائه شده در ترم تابستان:رياضي 1، فيزيک 1، برنامه نويسي 1
انديشه اسلامي 2، رياضي 2، معادلات ديفرانسيل، زبان عمومي
من دنبال دروس معادلات دیفرانسیل ، آمار ، محاسبات عددی و ریاضی مهندسی می گردم . میدونم تعداد واحدهاش زیاده ، فقط 2 تا از این درس ها رو می خوام . هر کسی توی دانشگاهش ( دولتی ) این درس ها رو ارائه میده ، لطفا خبر بده .
با سلام
ميخواستم بدونم در کلاس هاي تابستاني دانشگا ها که براي هر درس 6 جلسه کلاس هست،از نظر حجم مطالب در اين 6 جلسه به اندازه ي 16 جلسه ي ترم هاي عادي تدريس ميشه؟!!
واگر خير به چه صورته و با توجه به اينکه بنده روزانه هستم ارزش داره که پول بدم شرکت کنم يا نه؟
کمک ک ک ک ک ک ک
آقا ممنون از همگی .
توی اصفهان فقط دانشگاه صنعتی آموزش الکترونیکی گذاشته . مشهد و کاشان هم مجازی میدن .
یزد و بیرجند و رشت هم میدونم ترم غیر حضوری دارن .
کسی تا حالا آموزش الکترونیکی برداشته ؟
ظاهرا نوشته برای اولین بار ، حالا نمیدونم توی دانشگاه صنعتی برای اولین باره یا توی کل کشور !
مشکلم سر اینه که دانشگاه صنعتی خیلی سخت میگیره ، میگم نکنه بگیریم نمره نیاریم ! غیر حضوری هم که هست . مایه آبرو ریزی نشه
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
دانشگاه خودمون که نمیده ، میخام یه شهر دیگه بگیرم ، برای همین این جا پرسیدم
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
اتفاقا خیلی معدودن دانشگاه هایی که میدن !
توی کل استان اصفهان فقط 2 تا دانشگاه میدن ، اونم غیر حضوری !
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
من اطلاعیه دانشگاه قم رو پیدا نکردم ، یه لطف میکنی بذازی آدرس اطلاعیش رو ؟ مجازیه یا حضوری ؟
شهید بهشتی چی ؟ غیر حضوری یا حضوری ؟
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
من تا حالا چنین چیزی نشنیدم ، کاش این طوری بود ، منظورت اینه که دانشگاه خودمون بده کارم راه بیفته ؟!! نه بابا ! دقیقا اینا نمیدن که کارت راه نیفته !!
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
جواب سوال اولت رو نمیدونم ، اگر مجبور نیستی نه ، ارزش نداره ، ولی من 4 واحد عقب افتاده دارم ، سال آخ هم هستم ، باید بگیرم تا بتونم به موقع درسم رو تموم کنم .واگر خير به چه صورته و با توجه به اينکه بنده روزانه هستم ارزش داره که پول بدم شرکت کنم يا نه؟
این لینک مربوط به ترم تابستانی در دانشگاه شهید بهشتی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه ارشد سازه کسی خبری نداره؟
ثبت نام واحد ها توی دانشگاه شهید بهشتی چه طوریه ؟؟ ایترنتی ؟ 14 و 15 تیر نمیخواد تهران باشیم ؟ توی سیستم گلستان دانشگاه گزینه متقاضی مهمان نداره ؟!!!
من یه سوال دارم
کلا تو تابستون چند واحد میشه برداشت ؟
عمومی و اختصاصی ؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)