شما توی cd مادر بوردت یه گزینه داره به نام Chipset اونو پیدا کن نصب کن احتمالا درست میشه
شما توی cd مادر بوردت یه گزینه داره به نام Chipset اونو پیدا کن نصب کن احتمالا درست میشه
پاور Excel
دو سال نمیشه که خریدمش چون قبلا یه بار پاورم سوخته.
این خروجی 5v standby رو که میگین چه جوری چک کنم .ولتمتر که ندارم. یا نرم افزار خاصی است.
دو سه ساله که پورتهای USB دستگاه ها رو درست نمیشناسه (دیوانه شده) گاهی اوقات کامل درایو رو میشناسه گاهی اوقات نه من فقط دو تا پورت USB دارم حالا اگه مثلا موس به یکیشون وصل باشه و به یکی دیگه فلش دیسک رو وصل کنم سیستم اول فلش دیسک رو میشناسه ولی نمیشه از فلش فایلی رو جابه جا کرد و دوباره که داخل فلش بری فایلها رو اصلا نشون نمیده(روی کامپیوتر دیگه تست کردم اینطوری نبود) برای همین برای موس از یه مبدل Ps2به USB استفاده کردم حالا موبایل هم همینجوری هستش. وصل که میشه device manger اونو میشناسه ولی نمیشه باهاش کاری انجام داد و در Pc suite پیغام میده که برنامه دیگه ای داره از موبایل استفاده میکنه .
با بعضی از نرم افزارا مثل Everest Ultimate میشه ولتاژهای خروجی پاور و دید این برنامه رو می تونید از اینجا داونلود کنید :
توی قسمت Computer\Sensor میتونید وضعیت ولتاژ ها رو ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورت امکان بد نیست با یه پاور دیگه هم سیستمو تست کنید.
من راه حل مشکلم رو پیدا کردم...
یه کارت PCI که چهار تا پورت USB2 و قیمتش هم 6 تومن بیشتر نیست رو خریدم و خودم رو از شر این دو تا پورت USB 1 مسخره راحت کردم
از کسایی که منو برای رفع مشکلم راهنمایی کردن واقعا ممنونم.
Last edited by milad-p30world; 11-05-2010 at 13:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)